Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zatestuję jutro, standardowo mam 28 dniowe cykle (owu wyznaczyło na sobotę - 31 dzień cyklu, nie wiem dlaczego. Ale patrząc na mój wykres to raczej nie ma na co liczyć.
Wczoraj zrobiłam test owulacyjny, bo podobno potrafi wykryć wczesną ciążę... nie wiem po co się łudzę, aż czasem sama się przed sobą wstydzę;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:Cześć Dziewczynki! Negatywny, ale bóle od owu ciągle są, a @ brak. Mam tylko nadzieję,że te bóle niczego złego nie zapowiadają.
Nadal mocno trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszla do Ciebie a pod Twoim serduszkiem zamieszkalo nowe zycieKonwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OJJJJ... Aisa... Kurczaki! Przyszła ta wredna @.... No nic. Czas na nowy cykl, nowe siły, nowe nadzieje, nowe sznase, nowe oczekiwanie.. i nowe zakończenie zielona kropką! TRZYMAM KCIUKI!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 15:45
aisa, mikusia lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Cześć Dziewczynki! Negatywny, ale bóle od owu ciągle są, a @ brak. Mam tylko nadzieję,że te bóle niczego złego nie zapowiadają.
Konwalijko... jeszcze nie wszystko stracone! Ja też zrobiłam wczoraj test... i jest negatywny, ale dopoki nie dostanę @ to nie tracę nadziei!
Trzymam za nas kciuki!Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:U mnie bez zmian, czyli skoku temperatury nie ma:( Nie rozumiem dlaczego, miałam wszystkie objawy owulacji a tu temperatura nie rośnie. Kurcze liczyłam na to, że w kwietniu się uda i będzie fasolka, a tu nic:(
Klif a ja nie bede wiedziec czy byl skok czy nie bo sie strasznie rozchorowalam i mam temp 39 stopni wzwyz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny