Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia28:( wrote:spojrzcie na moj wykres czy mam jeszcze szanse? (
gosia jeszcze temperatura ci nie spadla jakos znacznie mi w pierwszej ciazy co jeden dzien spadala i wzrastala.ale patrze ze test robilas i wyszedl negatywny robilas w terminie miesiaczki go czy wczesniej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Temperaturę mierzę drugi cykl, w poprzednim wszystko było ok. W tym testy owulacyjne miałam pozytywne przez 4 dni (!), śluz płodny, szyjkę w płodnej pozycji, ból owulacyjny no wszystko tak jak być powinno. Teraz od kilku dni mam tak, jak po owulacji a skoku nie ma. Jak dla mnie owulacja powinna być w moim 17-18 dniu cyklu:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:oliwia wrote:pracujesz w roznych godzinach dlatego tak mierzysz?ja bym na twoim miejscu testy robila wtedy to bys mogla miec potwierdzenie
tak pracyje w trybie 3 zmianowym dlatego o różnych porach mierze
to tak jak ci pisalam najlepeiej tylko testy owulacyjne w takim wypadku;/ -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki... ciężko mi strasznie... bo.. wczoraj zrobiłam test i wynik - negatywny. Od kilku dni boli mnie brzuch... jak na okres... i wszystko wskazuje ze ta wredota przyjdzie lada chwila... a ja nie potrafię stracić nadziei.
Ciągle myslę.. a może za wczesnie zobiłam test... oj jakie to czekanie jest trudne...
(Cykle do tej pory miałam 31-32 dni, ale Ovu zaznacxzyło mi @ na dzisiaj czyli 29 dzień cyklu... więc jak testowałam 28 dnia... to może jeszcze za wczesnie?) ech.... nadzieja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 09:14
samira, Miriam, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
oliwia wrote:gosia28:( wrote:spojrzcie na moj wykres czy mam jeszcze szanse? (
gosia jeszcze temperatura ci nie spadla jakos znacznie mi w pierwszej ciazy co jeden dzien spadala i wzrastala.ale patrze ze test robilas i wyszedl negatywny robilas w terminie miesiaczki go czy wczesniej?
wczesniej termin @ mam na jutro albo na 19 wedlug owu -
nick nieaktualnyMa ja wrote:Hej dziewczynki... ciężko mi strasznie... bo.. wczoraj zrobiłam test i wynik - negatywny. Od kilku dni boli mnie brzuch... jak na okres... i wszystko wskazuje ze ta wredota przyjdzie lada chwila... a ja nie potrafię stracić nadziei.
Ciągle myslę.. a może za wczesnie zobiłam test... oj jakie to czekanie jest trudne...
(Cykle do tej pory miałam 31-32 dni, ale Ovu zaznacxzyło mi @ na dzisiaj czyli 29 dzień cyklu... więc jak testowałam 28 dnia... to może jeszcze za wczesnie?) ech.... nadzieja...
maja temperature masz super wysoko wiec moze poczekaj jeszcze pare dni.
rozumiem cie dokladnie z tym czekaniem ja siedze jak na szpilkach do terminu miesiaczki na niczum sie skupic nie moge nic mi sie niechce:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ma ja wrote:Hej dziewczynki... ciężko mi strasznie... bo.. wczoraj zrobiłam test i wynik - negatywny. Od kilku dni boli mnie brzuch... jak na okres... i wszystko wskazuje ze ta wredota przyjdzie lada chwila... a ja nie potrafię stracić nadziei.
(Cykle do tej pory miałam 31-32 dni, ale Ovu zaznacxzyło mi @ na dzisiaj czyli 29 dzień cyklu... więc jak testowałam 28 dnia... to może jeszcze za wczesnie?) ech.... nadzieja...
oj znam to znam to, tak samo sobie to tłumaczę od wielu wielu dni ... -
nick nieaktualnyMa ja wrote:Hej dziewczynki... ciężko mi strasznie... bo.. wczoraj zrobiłam test i wynik - negatywny. Od kilku dni boli mnie brzuch... jak na okres... i wszystko wskazuje ze ta wredota przyjdzie lada chwila... a ja nie potrafię stracić nadziei.
może być za wcześnie,może jeszcze raz teścik za parę dni jak @ nie przylezie...trzymam kciuki