Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:Miriam wrote:no dokładnie chyba bardziej przeżywam niż ty aż się popłakałam to znak że na pewno Ci się udało czuję to w kościach i życzę Ci żeby było jak najlepiej przez te 9 miesięcy po tylu miesiącach musi Ci się udać i być dobrze i nie dziękuj żeby nie zapeszać
kochana jestes, dobrze ze takie forum działa gdzie kazda z nas znajdzie zrozumienie i wsparcie a takze nie raz dobra rade od kolezanek. wspolnie przezywamy i radosci i smutki. po co zamykac sie w sobie, lepiej sie z kims tym podzielic. kurcze ja sie z wami zżyłam:)
Dokładnie ja to się chyba uzależniłam od tego forum jeszcze żeby ono pomogło mi zafasolkować i było by super -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brava wrote:hejka u mnie nada nie ma skoku temp... dziwne to, wszystkie objawy owu juz minely, teraz juz nie mam sluzu a piersi zaczely bolec jak na @. zostalam pominieta w tabelce chociaz juz raz sie wpisywalam. wiec dopisuje sie ponownie
06.04.2013 Meginka(zafasolkowana)
12.04.2013 Gunia
16.04.2013 kaarolaa, aisa
16.04.2013 Konwalia
18.04.2013 Hrabina, Maja
20.04.2013 Adzia
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava
27.04.2013 Klif
28.04.2013 Oliwia
30.04.2013 Kfjatus, Anja385
27.04.2013 basiulkaa_89
Brava ja juz zostałam pominięta w tabeli 3 raz mam nadzieje że juz ostatni raz to był tez sie dopisuje jak zostane pominięta po raz 4 to z Wami nie gadam -
06.04.2013 Meginka(zafasolkowana)
12.04.2013 Gunia
16.04.2013 kaarolaa, aisa
16.04.2013 Konwalia
18.04.2013 Hrabina, Maja
20.04.2013 Adzia
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava
27.04.2013 Klif
28.04.2013 Oliwia
30.04.2013 Kfjatus, Anja385
27.04.2013 basiulkaa_89 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,
przepraszam, że się tak wcinam, ale nie wiem na którym wątku zapytać...w środę w nocy wyjeżdżam nad morze, podróż potrwa całą noc...czy mierzenie temperatury nad ranem po całej nocy w samochodzie ma jakiś sens?
P.S. Kaarolaa póki nie ma @ to jest szansa 3mam kciuki -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:dzien dobry
robiłam test i oczywiscie wyszedł negatywny:(
w sumie czego ja sie mogłam spodziewac. no nic teraz trzeba bedzie liczyc na maj.
kochana nie mogłam połączyć się wcześniej z internetem jak to negatywny nie możliwe ja nadal trzymam kciuki póki nie ma @ musi Ci się udać wierze w to i zaciskam kciukikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi610 wrote:hej dziewczyny,
przepraszam, że się tak wcinam, ale nie wiem na którym wątku zapytać...w środę w nocy wyjeżdżam nad morze, podróż potrwa całą noc...czy mierzenie temperatury nad ranem po całej nocy w samochodzie ma jakiś sens?
P.S. Kaarolaa póki nie ma @ to jest szansa 3mam kciuki
wydaję mi się że nie ale nie wiem kochana wiem na pewno że mierzy się przynajmniej po 3h snu -
nick nieaktualnyJa osobiście przechodzę jakieś załamanie nerwowe wiosna się zaczęła kobiety w ciąży wyszły na ulice ja była bym teraz w 18 tyg ciąży i się załamuję i coraz częściej myślę że nic z tego nie będzie a tak bardzo bym chciała... A spać mi się cały czas chciało jak mi się udało zafasolkować wiec może to jest na rzeczy u Ciebie widziałam na wykresie że test w poniedziałek był negatywny ale ja bym go powtórzyła albo na bete poszła bo coś mi tu pachnie fasolką
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super byłoby jakby taka fasoleczka się ukazała... no ja teraz to chodziłabym z wózeczkiem jakby się dobrze skończyło no ale nie chce się już nakręcać bo sama sobie już prawie wmówiłam maleństwo,a tak na trzeźwo myślac to jest to już nie możliwe bo niby kiedy mogłoby dojść do zapłodnienia... zresztą tydzień temu byłam u lekarza i mówił że @ ma przyjść niebawem ale już tak kiepsko się czuję że jak do soboty nie dostanę zaczynam brać luteinę (na własną odpowiedzialność)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny