Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:kochana a może warto zrobić bete albo chociaż test
zrobię w sobotę przed wzięciem luteiny .. widzę ze wierzysz bardziej niż ja , ja chyba nie wierzę bo boję się ze naprawdę sobie wmówię ciąże i dopiero będę miała problemMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny06.04.2013 Meginka(zafasolkowana)
12.04.2013 Gunia
16.04.2013 kaarolaa, aisa
16.04.2013 Konwalia
18.04.2013 Hrabina, Maja
20.04.2013 Adzia
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
30.04.2013 Kfjatus, Anja385
27.04.2013 basiulkaa_89
mam nadzieje ze nikogo nie pominelam ja sie przenioslam tylko na testowanie 2dni szybciej:) -
Klif wrote:U mnie bez zmian, czyli skoku temperatury nie ma:( Nie rozumiem dlaczego, miałam wszystkie objawy owulacji a tu temperatura nie rośnie. Kurcze liczyłam na to, że w kwietniu się uda i będzie fasolka, a tu nic:(
Klif u mnie też szału nie ma, ja jeszcze troche mam czasu oby sie udało nie chce sie nakręcać no ale to tak samo przychodzi i cały czas o tym myśle -
nick nieaktualnyKlif wrote:U mnie bez zmian, czyli skoku temperatury nie ma:( Nie rozumiem dlaczego, miałam wszystkie objawy owulacji a tu temperatura nie rośnie. Kurcze liczyłam na to, że w kwietniu się uda i będzie fasolka, a tu nic:(
klif prowadzisz wykres na ovu? -
nick nieaktualny;oniqa wrote:Klif wrote:U mnie bez zmian, czyli skoku temperatury nie ma:( Nie rozumiem dlaczego, miałam wszystkie objawy owulacji a tu temperatura nie rośnie. Kurcze liczyłam na to, że w kwietniu się uda i będzie fasolka, a tu nic:(
Klif u mnie też szału nie ma, ja jeszcze troche mam czasu oby sie udało nie chce sie nakręcać no ale to tak samo przychodzi i cały czas o tym myśle
oniga a ty robisz testy owulacyjne?ja tylko wykresem sie nie kieruje bo on pozno wyznacza owulacje testy moim zdaniem pomaga mi przynajmniej