Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:kaarolaa wrote:oliwia wrote:to czekamy od was jutro na wiesci konwalia i karolaa:
mycha i madzianka to jestesmy prawie w tym samym wieku:)
Ja tylko jak rano wstane to zrobie test. tylko poczekam az maz do pracy pojdzie, bo powiedział mi zebym nie robiła tylko spokojnie czekała do wizyty u lekarza, ktora mam dopiero 29.
Karola o której mąż wychodzi do pracy ? Nie wiesz jak bardzo Ci kibicuję za dwie kreseczki
o 6, takze tylko wyjdzie to sie biore za testowanko:)
to bedzie moje pierwsze testowanie od bodajze roku, ostatnio chyba wtedy robiłam test ciazowy. -
nick nieaktualnyKonwalia kolorowych snów orginalnie to pomysł mojej szalonej mamuśki
kaarolaa to od razu dawaj znać ja mierze tempkę o 6 wiec wstane i od razu czytam wieści od CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 19:25
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi niech wiedzą że jesteś szczęśliwa trzymam naprawdę mocno kciuki za Ciebie Tylko ze szczęścia nie zapomnij dać nam znać bo ja to chyba spać dziś nie będę mogła tak się denerwuję i trzymam kciuki za dwie kreski
anika, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dokładnie chyba bardziej przeżywam niż ty aż się popłakałam to znak że na pewno Ci się udało czuję to w kościach i życzę Ci żeby było jak najlepiej przez te 9 miesięcy po tylu miesiącach musi Ci się udać i być dobrze i nie dziękuj żeby nie zapeszać
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
hej dzięki za wsparcie, poleciałam do gina, dostałam skierowanie na bete ale radziła mi jeszcze poczekać przynajmniej do jutra kiedy będzie 28 dc no i informacja że czasem jak się testuje za wcześnie to może się tak zdarzyć że test wyjdzie pozytywnie (?) już nie spytałam dlaczego, jakoś wcześniej o tym nie słyszałam... chyba się za szybko nakręciłam, pozostaje mi czekać i co ma być to i tak będzie, choć martwi mnie ten bolący brzuch, czasem boli mocno a nospa nie pomaga, ale okresu brak, trzymam za nas wszystkie kciukasy
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:no dokładnie chyba bardziej przeżywam niż ty aż się popłakałam to znak że na pewno Ci się udało czuję to w kościach i życzę Ci żeby było jak najlepiej przez te 9 miesięcy po tylu miesiącach musi Ci się udać i być dobrze i nie dziękuj żeby nie zapeszać
kochana jestes, dobrze ze takie forum działa gdzie kazda z nas znajdzie zrozumienie i wsparcie a takze nie raz dobra rade od kolezanek. wspolnie przezywamy i radosci i smutki. po co zamykac sie w sobie, lepiej sie z kims tym podzielic. kurcze ja sie z wami zżyłam:)Miriam lubi tę wiadomość