Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dzis zatestowałam bo tak mnie kłuje w jajniku i piersi ale test negatywny tak jak myslałam , no cóż czekam na@
W sumie system 2 razy przestawiał owulacje potem kreski zniknęły to wszystko przez antybiotyk który brałam na poczatku cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 16:31
-
nick nieaktualnyJui wrote:dzień dobry
to mój pierwszy cykl po odstawieniu pigułek, więc nie wiem ile będzie trwał... i czy w ogóle będzie owulacja... Wcześniej moje cykle były nieregularne, a teraz nie mam pojęcie jak będzie. Ustawiłam sobie wykres na 30 dni i już zapowiedziałam mężulkowi, że ma się przygotować na dwa tygodnie intensywnego starania (z zapasem + -) Trzymajcie kciuki, bo wg wykresu owu wypada około 17 kwietnia, więc od dziś nasze starania przybierają na intensywności
Jui to widzę, że mamy tak samo- pierwszy cykl od odstawienia anty oraz obie przyjęłyśmy 30 dniowy cykl. Ja też zawsze miałam nieregularne cykle i jestem 3 tygodnie po tabletkach. Jui jak długo brałaś anty?
Dziewczyny piszecie, że po anty łatwiej zajść w ciążę- oby tak było... Tak w ogóle od 2 dni lekko boli mnie podbrzusze i czuje takie lekkie parcie jakby na pęcherz- cóż to może znaczyć? Mierzyłam dzisiaj temperature i jest niska 36,1.
Oliwia a Ty wcześniej brałaś tabletki? Napisałaś, że starasz się drugi cykl czyli obie jesteśmy jeszcze na początku drogi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:to czekamy od was jutro na wiesci konwalia i karolaa:
mycha i madzianka to jestesmy prawie w tym samym wieku:)
Ja tylko jak rano wstane to zrobie test. tylko poczekam az maz do pracy pojdzie, bo powiedział mi zebym nie robiła tylko spokojnie czekała do wizyty u lekarza, ktora mam dopiero 29.Miriam, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:oliwia wrote:to czekamy od was jutro na wiesci konwalia i karolaa:
Ja tylko jak rano wstane to zrobie test. tylko poczekam az maz do pracy pojdzie, bo powiedział mi zebym nie robiła tylko spokojnie czekała do wizyty u lekarza, ktora mam dopiero 29.
hehehhe oki:) -
nick nieaktualnyOliwia właśnie zanzaczyłam opcję udostępniania wykresu ale jak narazie nie mam się tam czym pochwalić gdyż dopiero od dzisiaj zaczęłam mierzyć temperaturę- oj niedobra ja ;-P Ja zrobię pierwszy test w weekend majowy jeżeli do tej pory nie dostanę @. W sumie to sama nie wiem kiedy powinnam dostać @ gdyż jest to mój pierwszy cykl po anty...
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam 26 lat
Dzieczyny to 3mam kciuki za 2 kreseczki na teście , oby Wasze wykresy na wiosnę sie zazieleniły:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 18:46
Miriam, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:oliwia wrote:to czekamy od was jutro na wiesci konwalia i karolaa:
Ja tylko jak rano wstane to zrobie test. tylko poczekam az maz do pracy pojdzie, bo powiedział mi zebym nie robiła tylko spokojnie czekała do wizyty u lekarza, ktora mam dopiero 29.
Karola o której mąż wychodzi do pracy ? Nie wiesz jak bardzo Ci kibicuję za dwie kreseczkiKonwalia lubi tę wiadomość