Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny straszna tu dziś u Was atmosfera panuje,nie ma co się zadręczać jak nie w tym cyklu to w następnym korzystajcie z uroków małżeństwa a fasolka pojawi się w odpowiednim dla siebie czasie trzymam za Was wszystkie kochane kciuki i mam nadzieję że żadna nie pojawi się na majowych staraniach
aisa, mikusia, kaarolaa, samira, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
oliwia wrote:no naprawde zla pasa nas osaczyla jakies 2kreseczki by poprawily humor:)moze hrabina ona jutro testuje:)
madzzianka a ty chyba ze mna testujesz 26?
A tak bedziem testowac tego samego dnia chyba ze @ zawita do mnie wczesniej bo ostatnio lubi przychodzic tak 2-3 dni wczesniej. Ale wolalabym zeby nie pojawila sie przez najblizsze 9 miesiecy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:oliwia wrote:no naprawde zla pasa nas osaczyla jakies 2kreseczki by poprawily humor:)moze hrabina ona jutro testuje:)
A tak bedziem testowac tego samego dnia chyba ze @ zawita do mnie wczesniej bo ostatnio lubi przychodzic tak 2-3 dni wczesniej. Ale wolalabym zeby nie pojawila sie przez najblizsze 9 miesiecy.
madzianka ja tez mam taka nadzieje a jak ma przyjsc to niech przyjdzie szybciej zeby nie robic niepotrzebnej nadziei;/
-
oliwia wrote:madzianka wrote:oliwia wrote:no naprawde zla pasa nas osaczyla jakies 2kreseczki by poprawily humor:)moze hrabina ona jutro testuje:)
A tak bedziem testowac tego samego dnia chyba ze @ zawita do mnie wczesniej bo ostatnio lubi przychodzic tak 2-3 dni wczesniej. Ale wolalabym zeby nie pojawila sie przez najblizsze 9 miesiecy.
madzianka ja tez mam taka nadzieje a jak ma przyjsc to niech przyjdzie szybciej zeby nie robic niepotrzebnej nadziei;/
I tu masz racje w 100%. -
nick nieaktualnyKlif wrote:Oliwia, w poprzednim cyklu miałam normalny skok. Wyczytałam, że niektóre leki na przeziębienie obniżają temperaturę, a ja byłam trochę przeziębiona i takie łykałam. Eh... Ciągle widzę ciężarne i wózki dziecięce.
A to rzeczywiście moze dlatego ale owulacje moze i tsk
Była więc jest szansa:) -
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Cześć Dziewczynki! Negatywny, ale bóle od owu ciągle są, a @ brak. Mam tylko nadzieję,że te bóle niczego złego nie zapowiadają.
zrób za parę dni ,teraz to za wcześnie ,może być za niskie jeszcze HCG a zarodek zagnieżdża się między 6-12 dniem od zapłodnienia (nie owulacji)także nic straconego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia28:( wrote:@ przyszła dziś 10 dni fazy l to za mało? jak myślicie?
gosia troszkę za krótka troszkę...
Jeśli chodzi ci o wysokość temperatur to jest to cecha osobnicza i
zależy od sposobu mierzenia, więc żadnej konkretnej liczby nie można
podać.
Zasada ogólna jest taka, że faza lutelna trwa między 10 a 17 dni,
ale te 10 to często za mało, żeby utrzymać ciążę.
Dobra faza lutealna to taka, gdzie temperatury od 3 dnia po skoku
utrzymują się wyraźnie nad linią podstawową/pomocniczą wyznaczoną na
wysokości najwyższej z sześciu poprzedzających skok niższych
temperatur i trwająca 12 dni, gdzie temperatura nie spada pod linię
wcześniej niż dzień prze okresem.Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny