Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:adzia wrote:Konwalia powodzenia!!!Trzymam kciuki!!!
adzia jak tak patrzę to wykres idzie Ci pięknie w górę trzymam kciuki kochana
Dziękuje Ci kochana za słowa otuchy!!!Wiem idzie pięknie w górę ale poprzedni cykl był bardzo podobny i co?Przylazła ta cholera jeszcze dwa dni czekania czy się pojawi czy nie!!! -
Cześć Dziewczyny, mam problem, zrobiłam dzisiaj z rana test ( to jest mój 29 dzień cyklu, zwykle @ mam właśnie co 29, ale z tym tez róznie bywa, w zeszłym miesiącu miałam 28, we wczesniejszym 30 )no i wyszła mi jedna kreska, a ta upragniona 2 .... hm ...pod światło coś widać, ale nie jest ona słano widoczna ani lekko różowa, po prostu jak przechylam test w prawo lewo, góra dół to widac tą kreskę- bardziej sie świeci niż pozostała cześć testu ( nie wiem czy opisałam to w miarę klarownie I moje pytanie, czy któraś z Was miała podobnie? czy poziom hormonu jest zbyt niski, czy tez zaszła w tym teście jakas reakcja chemiczna ( test odczytywałam po ok 4 minutach) proszę o odpowiedz, Pozdrawiamklaudia
-
nick nieaktualny
-
Samira po pierwsze wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego o dzidziusiu pod sercem:) Po drugie może za wcześnie zrobiłaś test, myślę że dopóki nie ma @ to jest nadzieja:)
samira lubi tę wiadomość
-
Kochane! NIGDY, NIGDY NIE TRAĆMY NADZIEI!
Po poniedziałkowej nieudanej próbie testu (negatywny) kolejny miałam zrobić najwcześniej jutro... hmmm... oczywiście nie wytrzymałam. Zrobiłam dzisiaj! ...iii.... są dwie kreski! Pojawiły się po 4 minutach... ale są.. i wcale nie takie mega bladziochy!
BOŻE! Wariuje dzisiaj z radości i niepewności! Tak bardzo wierzyłam, że się uda... tak bardzo marzyłam... i pomimo negatywu nie traciłam nadziei!
Dziś.. jeszcze bardziej wierzę.. i czekam... Trzymajcie kciuki... żeby wszystko było ok!
A ja trzymam kciuki za Was wszystkie za zielone kropki na wykresikach... (Ja jeszcze nie zaznaczyłam na moim wykresie... bo się boję... może jutro.. )kaarolaa, Libra, ash, Konwalia, samira, aisa, ;oniqa, Flava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMa ja wrote:Kochane! NIGDY, NIGDY NIE TRAĆMY NADZIEI!
Po poniedziałkowej nieudanej próbie testu (negatywny) kolejny miałam zrobić najwcześniej jutro... hmmm... oczywiście nie wytrzymałam. Zrobiłam dzisiaj! ...iii.... są dwie kreski! Pojawiły się po 4 minutach... ale są.. i wcale nie takie mega bladziochy!
BOŻE! Wariuje dzisiaj z radości i niepewności! Tak bardzo wierzyłam, że się uda... tak bardzo marzyłam... i pomimo negatywu nie traciłam nadziei!
Dziś.. jeszcze bardziej wierzę.. i czekam... Trzymajcie kciuki... żeby wszystko było ok!
A ja trzymam kciuki za Was wszystkie za zielone kropki na wykresikach... (Ja jeszcze nie zaznaczyłam na moim wykresie... bo się boję... może jutro.. )
ja robiłam wczoraj test i wydzedł nagatywny, ale @ nadal nie mam tylko keciutko plamie. moze ja tez mam jakies szanse? kurcze chce w to wierzyc.
a tobie Ma ja gratuluje mocno, niech sie fasolka rozwija i rosnie zdrowoMa ja lubi tę wiadomość