X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • Ma ja Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa... miej nadzieje! To naprawdę ważne! Trzymam kciuki!

kaarolaa lubi tę wiadomość

7v8r90bvus29kyhn.png
  • Ma ja Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif, dziękuję! Póki co... trzymajcie kciuki... jeszcze nie nie wiadomo, ale NADZIEJE mam ogromne!

7v8r90bvus29kyhn.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ja, co nie wiadomo II krechy na teście coś znaczą:) Ja tam swoje już wiem :)

Ma ja lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poki małpa nie przyjdzie na dobre, to cały czas bede miała nadzieje :)

Ma ja lubi tę wiadomość

• Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa i tak trzymaj:)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ja wrote:
    Kochane! NIGDY, NIGDY NIE TRAĆMY NADZIEI!
    Po poniedziałkowej nieudanej próbie testu (negatywny) kolejny miałam zrobić najwcześniej jutro... hmmm... oczywiście nie wytrzymałam. Zrobiłam dzisiaj! ...iii.... są dwie kreski! Pojawiły się po 4 minutach... ale są.. i wcale nie takie mega bladziochy!
    BOŻE! Wariuje dzisiaj z radości i niepewności! Tak bardzo wierzyłam, że się uda... tak bardzo marzyłam... i pomimo negatywu nie traciłam nadziei!
    Dziś.. jeszcze bardziej wierzę.. i czekam... Trzymajcie kciuki... żeby wszystko było ok!
    A ja trzymam kciuki za Was wszystkie za zielone kropki na wykresikach... (Ja jeszcze nie zaznaczyłam na moim wykresie... bo się boję... może jutro..:) )

trzymam kciuki!!!

H30, KlaraM lubią tę wiadomość

• H30 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ma ja wrote:
    Kochane! NIGDY, NIGDY NIE TRAĆMY NADZIEI!
    Po poniedziałkowej nieudanej próbie testu (negatywny) kolejny miałam zrobić najwcześniej jutro... hmmm... oczywiście nie wytrzymałam. Zrobiłam dzisiaj! ...iii.... są dwie kreski! Pojawiły się po 4 minutach... ale są.. i wcale nie takie mega bladziochy!
    BOŻE! Wariuje dzisiaj z radości i niepewności! Tak bardzo wierzyłam, że się uda... tak bardzo marzyłam... i pomimo negatywu nie traciłam nadziei!
    Dziś.. jeszcze bardziej wierzę.. i czekam... Trzymajcie kciuki... żeby wszystko było ok!
    A ja trzymam kciuki za Was wszystkie za zielone kropki na wykresikach... (Ja jeszcze nie zaznaczyłam na moim wykresie... bo się boję... może jutro..:) )

trzymam kciuki!!!

brawwwwo!!! trzymam kciuki,musi być dobrze

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już gratuluję Libra, ja też niedawno pisałam że ujrzałam dwie kreski, dziś poszłam na bete, wyniki jutro a tymczasem zrobiłam kolejny test (po dwóch dniach od pierwszego) i jest druga kreska mocniejsza niż za pierwszym razem, także wierzę że będzie dobrze

kaarolaa, Libra lubią tę wiadomość

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam zapytać zafasolkowanych, czy w cyklu w którym zaszłyście w ciążę miałyście objawy typowo na @, czy właśnie zupełnie przeciwnie?

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ja gratuluje! Też trzymalam kciuki i wierzyłam! Bardzo się cieszę. Ja też nadal mam nadzieję mimo wczorajszego negatywnego. Póki co @ nie ma...

Ma ja lubi tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • H30 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane, ovu wyznaczyła mi owulację w 58 dniu cyklu-to dobre hahah, wbrew jakimkolwiek zasadom ... no jeszcze jakby się udało to dopiero byłby wybryk natury hahaha, ale chyba czuję że może nareszcie @ będzie po długim wyczekiwaniu

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Bardzo dziękuję za życzenia :* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM wrote:
    już gratuluję Libra, ja też niedawno pisałam że ujrzałam dwie kreski, dziś poszłam na bete, wyniki jutro a tymczasem zrobiłam kolejny test (po dwóch dniach od pierwszego) i jest druga kreska mocniejsza niż za pierwszym razem, także wierzę że będzie dobrze

ale ja testu nie robiłam;) Tylko Ma ja:)

• mitaka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Zaczęłam się starać już w styczniu ale niestety dwie próby skończyły się niepowodzeniem.... z kolei w marcu starań nie było no i w kwietniu działamy od nowa. Oby do trzech razy sztuka ;) Obecnie czekam na ovu, która ma być za ok 9 dni. Tym którym się już udało - serdecznie gratuluje, a za nas pozostałe starające się i oczekujące na testowanie trzymam kciuki! &&&&

aisa, Ma ja, ;oniqa lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj mitaka! Zapraszamy do nas :)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja wielkie Gratulacje dbaj teraz siebie i malenstwo :-) wysylaj nam fluidki fasolkowe zeby bylo nas wiecej w kwietniu.

Ma ja lubi tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja gratulacje super zaskoczyla cie fasolka:)a my dalej liczymy dni do testowanka:)

Ma ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    06.04.2013 Meginka(zafasolkowana)
    12.04.2013 Gunia
    16.04.2013 kaarolaa, aisa
    16.04.2013 Konwalia
    18.04.2013 Hrabina, Maja/zafasolkowana:)
    20.04.2013 Adzia
    25.04.2013 ;oniqa
    26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
    27.04.2013 Klif

Ma ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam dalej @ nadal nie ma, juz nie wiem co mam o tym myslec? moze zrobic jeszcze jeden test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzianka a ty jak sie sie czujesz?:)jeszcze zostalo nam 9dlugich dnido testowanka:)
    karolaa jak nie masz okresu to pewnie rob:)):czekamy na wiesci:*

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ