Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMa ja wrote:Kochane! NIGDY, NIGDY NIE TRAĆMY NADZIEI!
Po poniedziałkowej nieudanej próbie testu (negatywny) kolejny miałam zrobić najwcześniej jutro... hmmm... oczywiście nie wytrzymałam. Zrobiłam dzisiaj! ...iii.... są dwie kreski! Pojawiły się po 4 minutach... ale są.. i wcale nie takie mega bladziochy!
BOŻE! Wariuje dzisiaj z radości i niepewności! Tak bardzo wierzyłam, że się uda... tak bardzo marzyłam... i pomimo negatywu nie traciłam nadziei!
Dziś.. jeszcze bardziej wierzę.. i czekam... Trzymajcie kciuki... żeby wszystko było ok!
A ja trzymam kciuki za Was wszystkie za zielone kropki na wykresikach... (Ja jeszcze nie zaznaczyłam na moim wykresie... bo się boję... może jutro.. )
trzymam kciuki!!!H30, KlaraM lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ma ja wrote:Kochane! NIGDY, NIGDY NIE TRAĆMY NADZIEI!
Po poniedziałkowej nieudanej próbie testu (negatywny) kolejny miałam zrobić najwcześniej jutro... hmmm... oczywiście nie wytrzymałam. Zrobiłam dzisiaj! ...iii.... są dwie kreski! Pojawiły się po 4 minutach... ale są.. i wcale nie takie mega bladziochy!
BOŻE! Wariuje dzisiaj z radości i niepewności! Tak bardzo wierzyłam, że się uda... tak bardzo marzyłam... i pomimo negatywu nie traciłam nadziei!
Dziś.. jeszcze bardziej wierzę.. i czekam... Trzymajcie kciuki... żeby wszystko było ok!
A ja trzymam kciuki za Was wszystkie za zielone kropki na wykresikach... (Ja jeszcze nie zaznaczyłam na moim wykresie... bo się boję... może jutro.. )
trzymam kciuki!!!
brawwwwo!!! trzymam kciuki,musi być dobrze -
już gratuluję Libra, ja też niedawno pisałam że ujrzałam dwie kreski, dziś poszłam na bete, wyniki jutro a tymczasem zrobiłam kolejny test (po dwóch dniach od pierwszego) i jest druga kreska mocniejsza niż za pierwszym razem, także wierzę że będzie dobrze
kaarolaa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaraM wrote:już gratuluję Libra, ja też niedawno pisałam że ujrzałam dwie kreski, dziś poszłam na bete, wyniki jutro a tymczasem zrobiłam kolejny test (po dwóch dniach od pierwszego) i jest druga kreska mocniejsza niż za pierwszym razem, także wierzę że będzie dobrze
ale ja testu nie robiłam;) Tylko Ma ja:) -
Hej dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Zaczęłam się starać już w styczniu ale niestety dwie próby skończyły się niepowodzeniem.... z kolei w marcu starań nie było no i w kwietniu działamy od nowa. Oby do trzech razy sztuka Obecnie czekam na ovu, która ma być za ok 9 dni. Tym którym się już udało - serdecznie gratuluje, a za nas pozostałe starające się i oczekujące na testowanie trzymam kciuki! &&&&
aisa, Ma ja, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny06.04.2013 Meginka(zafasolkowana)
12.04.2013 Gunia
16.04.2013 kaarolaa, aisa
16.04.2013 Konwalia
18.04.2013 Hrabina, Maja/zafasolkowana:)
20.04.2013 Adzia
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
Ma ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny