Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana H30, baaaaaaardzo bym chciała, żebyś mogła mnie wyściskać.. Byłoby cudownie! .. Nie chcę mieszać Ci w głowie.. nie chcę żebyś w razie niepowodzenia cierpiała... ale według mnie nadzieja naprawdę jest ważna.
Niestety nie moge Ci powiedzieć, że moje wiadomości są pewne, że jestem lekarzem... to tylko moje przypuszczenia, obserwacje... Ale są realne!
Naprawdę wieżę, ze możę Ci się udać! Musi! ... no i pamiętaj, że obiecałać przy świadkach, że mnie wyściskasz
Trzymam kciuki!!!!!H30 lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Ma ja może tak być a Ty jak się czujesz
Dziękuję ;oniqa ... Póki co.. nadal drżę z niepewności... boję się bardzo... żeby wszystko było ok...
W grudniu zeszłego roku... straciliśmy nasze maleństwo... (w 4 miesiącu) ... Nasza córeczka była bardzo chora... nie mogła się urodzić...
Teraz... tak bardzo martwię się.. czy wszystko bedzie ok... Boże.. tak bardzo pragniemy dzieciątka...
Ogromne szczęście, nadzieja i wiara nie opuszczają mnie... ale strach prawdopodobnie będzie mi jeszcze długo towarzyszł... -
Oliwia, Jeśli owulacja zaznaczona jest na wykresie linią ciągłą oznacza to, że nie ma żadnych wątpliwości co do terminu wystąpienia owulacji, gdyż została ona potwierdzona przez dostateczną ilość wskaźników płodności. Na przykład oprócz skoku temperatury w dniach okołoowulacyjnych wystąpił dodatkowo śluz płodny.
Może się zdarzyć, że OvuFriend zaznaczy na Twoim wykresie owulację linią przerywaną (owulacja niepotwierdzona) co oznacza, że niedostateczna ilość wskaźników potwierdziła jej wystąpienie lub wystąpił czynnik który zakłócił tę interpretację.
U mnie takim czynnikiem zakłócającym były testy owulacyjne -
nick nieaktualny
-
ash wrote:Dziewczyny, po jakim czasie od planowanego dnia pojawienia się @ powinnam zrobić test?
Brzuch boli mnie jak na @ od kilku dni, a okresu jak nie było tak nie ma.
Ash... właściwie już od pierwszego dnia po terminie @ ... może wyjść test pozytywny. Jeżeli nie wyjdzie... spróbuj za dwa dni. Poziom hormonu wykrywanego przez testy podwaja swoją ilość co 48 godzin...
POWODZENIA! -
nick nieaktualny
-
Mikusia chciałam Ci powiedzieć że moje przeczucia się sprawdziły. Dziś rano zrobiłam test i wyszedł pozytywny, więc Twoje przeczucia też napewno się potwierdzą. Tego życzę Tobie i wszystkim innym, obyście jak najszybciej doczekały się upragnionych dwóch kreseczek na teście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak miło czytać, że coraz więcej z nas widzi upragnione dwie kreseczki Dziewczyny mam pytanie: może to głupie ale kilka koleżanek z pracy powiedziało mi, że po stosunku najlepiej poleżeć kilka minut z nogami uniesionymi do góry gdyż to może pomóć w zapłodnieniu. Co Wy o tym sądzicie? Czy faktycznie tak jest czy wystarczy po prostu poleżeć ale nie trzeba unosić nóg? I jaki czas?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny