Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:karolaa a jak tam u ciebie okres zawital na dobre?
no własnie dalej tylko brudze, plamie. a okresu takiego prawdziwego brak. pierwszy raz mam cos takiego...
mam dosc takiego cyklu:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 19:58
-
kaarolaa wrote:oliwia wrote:karolaa a jak tam u ciebie okres zawital na dobre?
no własnie dalej tylko brudze, plamie. a okresu takiego prawdziwego brak. pierwszy raz mam cos takiego...
mam dosc takiego cyklu:(
karolaa czasami w ciąży zamiast @ jest plamienie. Może zrób test jeżeli jest już po terminie @. -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:oliwia wrote:karolaa a jak tam u ciebie okres zawital na dobre?
mam dosc takiego cyklu:(
moja kolezanka wlasnie miala takie plamienie tylko brac normalnego okresu a nie wiedziala ze jest w ciazy zrobila test i wyszedl negatywny ale czula przez ten okres ze jest cos nie tak,nastepny test zrobila po 2nastepnym tygodniach i dopiero wyszedl pozytywny.wiec jest nadzieja:_)a zrobilas jeszcze raz test?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanika wrote:Klif wrote:ANika, na moje oko miałaś owulację 11 dc
też mi sie tak wydaje..ale ta temperatura jakaś niska dzisiaj. ovu nic nie zakreslil. ehh
anika moim zdaniem tez wychodzi owulacja na 11dnien moze owu pokaze ci pozniej owulacje albo jeszcze ci podskoczy a ilu dniowe masz cykle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:niby temperatura utrzymuje sie w granicach 37. brzuch w czasie okresu mnie nie boli, tak juz mam, bol piersi tez juz minał. zrobie test jutro i bede wiedziała co dalej.
to trzymam kciuki:* a ja jeszcze od jutra jeszcze tydzien nie pewnosci: -
nick nieaktualnymikusia wrote:ja miałam owu z moich obliczen i wykryc testow 10 kwietnia, i dzsiaj powtórzyłam taki test i sa dwie kreski... kurde ta ciekawosc...
to juz troche temu.mnie tez by zjadla ta ciekawosc znajac mnie to juz bym test robila:DWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:15
mikusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny