Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:mikusia wrote:ja miałam owu z moich obliczen i wykryc testow 10 kwietnia, i dzsiaj powtórzyłam taki test i sa dwie kreski... kurde ta ciekawosc...
to juz troche temu.mnie tez by zjadla ta ciekawosc znajac mnie to juz bym test robila:D
ja dzsiaj odbieram autko od mechanika i pedze po test do apteki, jutro rano Wam napisze czy są dwie kreski.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif no własnie mnie tez nie bolały to juz mi dało cos do myslenia. a zawsze zaczynały tak 10-7 dni przed @. dopiero tak 3 dni przed spodziewana zaczeły bolec ale troche inaczej. pozniej te plamienia mnie zmyliły, ale cały czas miałam nadzieje ze moze jednak sie udało. temperatura skakała mi od 37,20 do 36,80. a teraz widac sie udało. tobie tez tego zycze, tylko nie mysl tak duzo o tym
-
Kaarolaa, no mnie też właśnie bolą 10-7 dni przed @ i zazwyczaj bolą mnie strasznie, a teraz nic. Tylko sutki mam w dotyku bolesne,a nigdy nie miałam. Ale mój organizm lubi płatać mi figle, więc nie mogę się nastawiać, bo potem będzie mi jeszcze bardziej przykro.
Anika, ilu dniowe masz cykle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny06.04.2013 Meginka(zafasolkowana)
12.04.2013 Gunia
16.04.2013 kaarolaa/zafasolkowana, aisa
16.04.2013 Konwalia
18.04.2013 Hrabina, Maja/zafasolkowana:)
20.04.2013 Adzia
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
to jednak kwiecien okazal sie dla wielu dziewczyn szczesliwy gratulacje dla was:)
;oniqa, Meginka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny