Kwietniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, tak sobie zmierzyłam temp trochę z nudów i widzę, że spadek z 37 rano na 36.7 wieczorem. To dość dziwne, bo wieczorem zwykle jest wyższa. Czyżbym mogła spodziewać się @ jutro? Nawet by mnie to ucieszyło, bo szybciej zacznę nowy cykl i owu wypadlaby szybciej, czyli w moim przypadku nieco bliżej weekendu, więc łatwiej byłoby się starać
-
Justyna27 wrote:LaBellePerle święta prawda! Ja właśnie mam to przeczucie, że u mnie tak łatwo nie pójdzie. Muszę porobić badania. Czekam już na termin u gina, bo przyznam się, że od dobrych 3 lat nie byłam...😶 Niby nigdy jakiś poważnych problemów u mnie nie stwierdzono. Ale cykle mam różnej długości no i całe życie bardzo mocne krwawienia. Raz powiedział mi jeden ginekolog przy USG wewnętrznym, że mam nadmiar testosteronu i jak będę chciała zajść w ciążę to najpierw pigułki anty a później odstawić i dopiero się starać. Nie mam pojęcia na jakiej podstawie to stwierdził ale na tamten czas jakoś mnie to nie przeraziło. Zobaczymy co teraz lekarz powie
Ja nie jestem lekarzem i prawdę mówiąc, gówno wiem, ale ja ostatnio (choć w ciążę przed poronieniem zachodzilam łatwo) naczytalam się o cudownej roli inozytolu. Może też trochę poczytaj i spytaj gina? Wielu moim koleżankom pomógł,choc nie wiem jakie miały problemy i czy dobry będzie na Twoje, ale dzielę się metodami, które pomogły osobom z mojego otoczenia sama też od paru dni popijam i zauważyłam jak na razie poprawę samopoczucia, nieco większą równowagę emocjonalna o którą mi było bardzo trudno po przeżyciach -
LaBellePerle wrote:Ja nie jestem lekarzem i prawdę mówiąc, gówno wiem, ale ja ostatnio (choć w ciążę przed poronieniem zachodzilam łatwo) naczytalam się o cudownej roli inozytolu. Może też trochę poczytaj i spytaj gina? Wielu moim koleżankom pomógł,choc nie wiem jakie miały problemy i czy dobry będzie na Twoje, ale dzielę się metodami, które pomogły osobom z mojego otoczenia sama też od paru dni popijam i zauważyłam jak na razie poprawę samopoczucia, nieco większą równowagę emocjonalna o którą mi było bardzo trudno po przeżyciach
Mi niestety inozytol nie pomógł, piłam przez pół roku - efektów zero. Może poza tym że w trakcie picia cykle mi sie rozjechały, były 27-35 dni. Teraz nie piję drugi miesiąc, zobaczymy jak będzie z długością cyklu.LaBellePerle lubi tę wiadomość
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Kurde, mój organizm kompletnie się zmienił po tym poronieniu. Mam dziś po prostu ogromne cycory a wcześniej nie miałam nigdy dolegliwości z nimi związanych przed okresem. Trochę to dołujące, bo to sprawia, że ja juz co miesiąc podejrzewam u siebie ciążę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 07:49
-
LaBellePerle wrote:Kurde, mój organizm kompletnie się zmienił po tym poronieniu. Mam dziś po prostu ogromne cycory a wcześniej nie miałam nigdy dolegliwości z nimi związanych przed okresem. Trochę to dołujące, bo to sprawia, że ja juz co miesiąc podejrzewam u siebie ciążę
Zawsze masz taka tempke w fazie lutealnej?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyMy niedawno wstaliśmy i szykujemy się powolutku do wizyty w klinice. Trzymajcie kciuki za wizytę, najbardziej za mojego męża żeby udało się bezproblemowo pobrać nasienie do badań. Bo może być tak, że póki nie jest na badaniu to się nie stresuje i podchodzi optymistycznie a jak wejdziemy do "intymnego pokoju" to może zacząć się stres.
U mnie tempka poszła do góry a więc patrząc na poprzedni cykl bezowulacyjny - mogę dzisiaj spodziewać się plamień lub krwawienia.Karolina2508, Shas91, Pani Ciasio, Słoneczko123, Ana_33, Agafiga, Malamia, ladgim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadinola wrote:My niedawno wstaliśmy i szykujemy się powolutku do wizyty w klinice. Trzymajcie kciuki za wizytę, najbardziej za mojego męża żeby udało się bezproblemowo pobrać nasienie do badań. Bo może być tak, że póki nie jest na badaniu to się nie stresuje i podchodzi optymistycznie a jak wejdziemy do "intymnego pokoju" to może zacząć się stres.
U mnie tempka poszła do góry a więc patrząc na poprzedni cykl bezowulacyjny - mogę dzisiaj spodziewać się plamień lub krwawienia.
Trzymamy mocno kciuki za Was!Ladinola lubi tę wiadomość
-
Karolina2508 wrote:Cześć Kobietki.
Kolejny dzień A ta małpa dalej się nie pojawiła. 5 dzień opóźnienia. Boję się robić kolejny test
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Dziewczyny ja już nie wiem co ztamoja owulacja wczoraj miałam niby sluz plodny, megarozciagliwy ale test negatywny... I pomyślałam że być może wczoraj zbyt późno go zrobiłam bo byłam u rodziców i wróciłam wieczorem. Więc pomyślałam że przez to test nie wyszedł znowu. Ale dziś mierze tempke... A ona zamiast w górę odbić to w dół.. Czyli to nie była owulka dodam że jestem w 15 dc... 13 dni do @... Zwykle druga faza tylko 11 dni trwała ale po clo myślałam Zeto się jakoś zmieni..
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:Nie wiem czy odpisałaś (możliwe że umknęła mi odp)
Zawsze masz taka tempke w fazie lutealnej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 08:41
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Ja dzisiaj też mierzyłam temp, bo do wczora j utrzymywała mi się w okolicach 36,8-36,9.
A dzisiaj już 36,5...
Chyba ten cykl już pogrzebany, dzisiaj jest 21 dc, cykle 26 dniowe.
Raczej nic już z tego cyklu.
I jak się trzymasz? Ja staram się dopiero od tego cyklu a i tak już trochę lekkiej podłamki jest tylko nie daję jej dojść do głosu