Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Ale ja tęskniłam za ovu! od kiedy zepsuł mi się komputer rok temu zaraz po narodzinach synka pojawiałam się sporadycznie, wczoraj z nerwów poszłam kupić nowy komputer i wróciłam do Was wszystkich
Marcowo/kwietniowy cykl jest moim szóstym cyklem starań o rodzeństwo dla Tymcia.
Z Tymkiem zaszłam w 4cs teraz trochę się pokręciło moje cykle robią co chcą mimo ze przed staranami miałam bardzo ładne cykle
Wspomagam się tabletkami dong quai od 3miesiecy, kwas foliowy, olej z wiesiołka 2cs no i 1cs castagnus od tych starań jeszcze wkracza żel conceive plus
Zapiszcie mnie proszę na 9.04 i trzymajcie kciuki bo za tydzień przypuszczalne ovuPaula. lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Hej,
Ale ja tęskniłam za ovu! od kiedy zepsuł mi się komputer rok temu zaraz po narodzinach synka pojawiałam się sporadycznie, wczoraj z nerwów poszłam kupić nowy komputer i wróciłam do Was wszystkich
Marcowo/kwietniowy cykl jest moim szóstym cyklem starań o rodzeństwo dla Tymcia.
Z Tymkiem zaszłam w 4cs teraz trochę się pokręciło moje cykle robią co chcą mimo ze przed staranami miałam bardzo ładne cykle
Wspomagam się tabletkami dong quai od 3miesiecy, kwas foliowy, olej z wiesiołka 2cs no i 1cs castagnus od tych starań jeszcze wkracza żel conceive plus
Zapiszcie mnie proszę na 9.04 i trzymajcie kciuki bo za tydzień przypuszczalne ovu
Tymek ma 2 miesiace a Ty sie starasz o rodzeństwo dla niego 6 miesiecy??????? -
nick nieaktualny
-
Witam się już wiosennie
Lista zaktualizowana.
Ja dziś wolne, ale za chwilę zbieram się na cmentarz, bo dziadka urodziny/imieniny.
Pierwszego dnia cyklu leżałam na łóżku i rozmyślałam, że to jest ten cykl który przenosi mnie na możliwość mama2018 a nie mama 2017.. Policzyłam sobie z grubsza 9-mscy no i styczeń. Weszłam z ciekawości w kalkulator terminu porodu a tam termin na 31.12.2017r aż na głos zaczęłam się śmiać do siebie no cóż chociaż pomarzyć sobie można
Miłego dnia wszystkim życzę :*Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualnyPaula. wrote:Witam się już wiosennie
Lista zaktualizowana.
Ja dziś wolne, ale za chwilę zbieram się na cmentarz, bo dziadka urodziny/imieniny.
Pierwszego dnia cyklu leżałam na łóżku i rozmyślałam, że to jest ten cykl który przenosi mnie na możliwość mama2018 a nie mama 2017.. Policzyłam sobie z grubsza 9-mscy no i styczeń. Weszłam z ciekawości w kalkulator terminu porodu a tam termin na 31.12.2017r aż na głos zaczęłam się śmiać do siebie no cóż chociaż pomarzyć sobie można
Miłego dnia wszystkim życzę :*
Ja co miesiąc sprawdzam na kalkulatorze teraz tp wychodzi 19.12.2017 więc jest szansa na święta we czworo
Paula. lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Ja co miesiąc sprawdzam na kalkulatorze teraz tp wychodzi 19.12.2017 więc jest szansa na święta we czworo
"Tak, na to wygląda. Odbiło ci, zbzikowałaś, dostałaś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci.."
Jakoś mi się ten cytat skojarzył idealnie o nasAgnesia lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualnyoj tak, zapas testów owu, zapas ciążowych taki że od owu mogę codziennie jeden robić. No i moje testowanie :o lepiej tego nie komentować bo doskonale wiem ze najlepiej testować przynajmniej 10dpo a ja potrafię zacząć 5dpo z Tymonem wyszedł test 9dpo
-
nick nieaktualnyPaula. wrote:Wiadomo zawsze jest nadzieja i człowiek najchętniej już by chciał wiedzieć zaraz po przytulanku czy się udało czy nie
mi w drugiej ciąży też jakoś test wyszedł w 9 albo 10dpo już nie pamiętam
Ja miałam już dwukrotnie cienie podczas starań ale beta zerowa tak wiec niefart w testach.
Zapomniałam dodac ze po swietach wielkanocnych musze wracac do pracy -
Paula. wrote:Myślałam, że tylko ja tak fiksuje hehe
"Tak, na to wygląda. Odbiło ci, zbzikowałaś, dostałaś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci.."
Jakoś mi się ten cytat skojarzył idealnie o nasPaula. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyna nie wiem jak u was, ale u mnie wiosna pełną parą!
Słoneczko świeci, ptaszki ćwierkaja aż chcę sie żyć
Ja jestem w trakcie, albo już po ovu i zaczyna się najgorszy etap - odliczania.
Poproszę o recepte na dobry humor i cierpliwość
Kwiecień będzie nasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:35
Paula. lubi tę wiadomość
-
Paula. wrote:Wiadomo zawsze jest nadzieja i człowiek najchętniej już by chciał wiedzieć zaraz po przytulanku czy się udało czy nie
mi w drugiej ciąży też jakoś test wyszedł w 9 albo 10dpo już nie pamiętamPaula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też sprawdzam kiedy ewentualny termin porodu wypadnie a testuje od 8-9 dnia po ovu (chociaż od grudnia wypadłam z wprawy )
wczoraj zakończyłam przyjmowanie globulek i mam nadzieję, że po zapaleniu szyjki i bakteriach nie ma już śladu, teraz planuje kilka dni uzupełnić pałeczki kwasu mlekowego
nowy cykl najpóźniej w sobotę, na razie żadnych objawów zapowiadających
a może los mi będzie sprzyjać i @ przyjdzie 24 marca - dokładnie wtedy pięć lat temu rozpoczął się pierwszy dzień mojej ciąży z synem - a zakończył 28 grudnia więc może powtórka z rozrywki
u mnie pogoda też już co raz lepsza więcej słońca moja depresja sezonowa może się wreszcie skończy -
nick nieaktualnywitam was dziewczyny
Niektore z Was kojarze z innych watkow. ostatnio mnie malo bylo na ovu. praktycznie sie nie udzielalam. w tym miesiącu podchodzimu do IUI. i postanowilam worcic na liste testujacych. nie wiem czy bede sie codziennie udzielac zeby nie myslec za wiele. ale wszystkim szczerze kibicuje
Paula :* kochana Ty wiesz nie?? :
Wpisz mnie wstepnie na 17 kwietnia.kate88:), kaka470, sloneczkowa mama, Paula. lubią tę wiadomość
-
e.wela wrote:Ja już po wizycie kontrolnej, ale jakoś nie jestem usatysfakcjonowana. Niby wszystko jest ok, gin powiedziała że macica nie ciążowa, endometrium się odbudowuje, owulacja będzie z prawego jajnika. Można się starać.
No ale dostałam wydruk - dziś jest 8dc pęcherzyk ma 20 mm a endometrium 7.0 mm - w nawiasie jest II faza cyklu. Ile musi mieć pęcherzyk żeby pękł? Zawsze owulację miałam w 13-14 dc a tu endo z II fazy?? o co tu chodzi?? Nie zadawałam pytań bo gin uśpiła moją czujnośc jak powiedziała że jest wszystko ok
Zanim zajdę to chyba oszaleję
hej. Napiszecie mi o co chodzi z tym endomedrium. Żaden lekarz mi na to nie zwrócił uwagi. Jakie powinno to endromedium, gdy pęka pęcherzyk a jakie w 7 dniu po ovu? co do pęcherzyka to wiem, że ma mieć 19-21 mm, najwyz ej mnie poprawcie. -
Witam serdecznie zaczynam pierwszy cykl po poronieniu i mam nadzieję że będzie szczęśliwy proszę o wpisanie mnie na 14 kwietnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 09:39
kate88:), Paula. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. U mnie chyba kolejny cykl na straty testy owu wyznaczyły mi owulację ale skoku temp brak a wręcz jest jej spadek... czyżby cykl bezowulacyjny...? w poprzednim cyklu miałam przyspieszoną owu i @ też przyszła wcześniej o 3 dni - myślicie że ma to znaczenie? dopóki nie zaczęłam się starać cykle były idealne a teraz głupieje z tym wszystkim