Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:witam was dziewczyny
Niektore z Was kojarze z innych watkow. ostatnio mnie malo bylo na ovu. praktycznie sie nie udzielalam. w tym miesiącu podchodzimu do IUI. i postanowilam worcic na liste testujacych. nie wiem czy bede sie codziennie udzielac zeby nie myslec za wiele. ale wszystkim szczerze kibicuje
Paula :* kochana Ty wiesz nie?? :
Wpisz mnie wstepnie na 17 kwietnia.
tak się cieszę, że to już :* a tak się dłużyło do tego czasuMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
srebrzysta wrote:witam sie z Wami dziewczyny w kwietniu, może jeszcze ktoś jest z lutego, marca..
moje testowanie wypada koło 15 kwietnia czyli na święta. Narazie jestem pesymistycznie nastawiona na wszystko.
Trzymam kciuki za wszystkich
To tak jak ja, jakoś dzisiaj mnie dopadło zwątpienie i widzę same najczarniejsze scenariusze. Staram się myśleć pozytywnie, ale to czasami wkurzające. -
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:A teraz który jesteś dzień cyklu? Pewnie że testuj będziesz wiedziała na czym stoisz.
A Madziula ma rację te cykle koniecznie trzeba wyregulować bo to nie może tak być.
Dziewczyny może zajączek nam prezent wielkanocny przyniesie w końcu zobaczymy te 2 kreski
Jestem 29dc wiec TEORETYCZNIE dzis powinna być @, ale z tymi cyklami nic nie wiadomo wiec pewnie nici z tego miesiaca
Ja mam 7 kwietnia urodziny wiec liczę na najwiekszy prezent na 27 uro! (ogólnie "7" to moja szczesliwa liczba- poznalam meza gdy miałam 17 lat,czyli w roku 2007, wzielismy slub 27 wrzesnia, gdy on miał 27 lat, a dodanie wszystkich cyfer z daty slubu rowna sie 7, przypadkowo okazalo się, ze mieszkanie, ktore kupilismy, ma numer 37 i jeszcze wiele by takich przykladow wymieniac, a rok mamy jakby nie bylo 2017 )Paula. lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:witam sie z Wami dziewczyny w kwietniu, może jeszcze ktoś jest z lutego, marca..
moje testowanie wypada koło 15 kwietnia czyli na święta. Narazie jestem pesymistycznie nastawiona na wszystko.
Trzymam kciuki za wszystkich
Ja jak byłam w pierwszej ciąży to zobaczyłam 2 kreski właśnie w kwietniu więc może teraz też się uda -
Czesc dziewczyny ja tez jestem z poprzednich watkow:)
Prosze o wpisanie na 9.04.
Wielkimi krokami zbliza sie owulacja wiec szanse sa.
Jutro monitoring oraz kolejne podejscie do wymazu-jak wyniki beda dobre to 18.04 podchodze do hsg.
Rowno rok temu zaszlam w ciaze pozamaciczna.
Minal rok a ja jestem tam gdzie bylam:(
Ech powoli trace nadzieje....dajemy sobie czas do konca tego roku a potem odpuszczamy.
Oby kwiecien dla wielu z nas okazal sie szczesliwy:)Paula. lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Zuza_22 wrote:Ewka no niestety wykres na ovu nie wskazuje, ale nie trać jeszcze nadzieii i nie odpuszczaj , może się troszkę spóźni
Chyba jednak nie ma szans, dziś spadek temperatury, brak śluzu i zamknięta szyjka. Pierwszy raz taka sytuacja. Zastanawiam się czy okres dostanę w terminie bo słyszałam że mogą być problemy przy cyklu bezowulacyjnym -
Ewka90 wrote:Chyba jednak nie ma szans, dziś spadek temperatury, brak śluzu i zamknięta szyjka. Pierwszy raz taka sytuacja. Zastanawiam się czy okres dostanę w terminie bo słyszałam że mogą być problemy przy cyklu bezowulacyjnym
Przykro mi bardzo w takim razie życzę @ w terminie i powodzenia w kolejnym cyklu chyba jeszcze kwietniowym? -
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Dziewczyny gorąca prośba o pomoc. Czy spadek temp w 3 dpo tak jak u mnie może świadczyć o czymś złym? Po ovu jest napewno od 2 dni szyjka zamknieta i brak innych objawów
Z gory dziekuje :*
Do 14 dpo temperatura ma prawo się wahac. Mogą być wzrosty jak i spadki. To nie świadczy o niczym.. dopiero wysoka temp 14-15 dpi powinna Ci powiedzieć że jest ciąża. Dlatego ja się cieszę że nie mierze już. Zeswirowalabym....Za dużo o tym myślałam. -
Madziulla wrote:Do 14 dpo temperatura ma prawo się wahac. Mogą być wzrosty jak i spadki. To nie świadczy o niczym.. dopiero wysoka temp 14-15 dpi powinna Ci powiedzieć że jest ciąża. Dlatego ja się cieszę że nie mierze już. Zeswirowalabym....Za dużo o tym myślałam.
Dziękuję masz 100% racji mierzenie doprowadza do szewskiej pasji
Przychodzą jakieś myśli o problemach itp
Meginka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziś taki piękny słoneczny dzień, że aż chce się żyć moglaby już ta pogoda się poprawiać, bo i humor ma się wtedy lepszy
Co do cykli bezowulacyjnych ja już jak takie mam to cykl jest bardzo wydłużony. Chociaż z mierzenia temp kiedyś mi wyszło że miałam cykl 69 dni i owulacja wyskoczyla na wykresie i faktycznie po 14 dniach od teoretycznej owu przyszedł okres ..Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ja dzis mam 3 dc i zaczelam stymulacje CLO. w poniedzialek idziemy z mezem na badania i pora nastawiac sie psychicznie na IUI jak dobrze pojdzie to juz w przyszla sobote!
Super!trzymam kciuki za piękne pęcherzyki i przede wszystkim za szczęśliwy finałMadziulla lubi tę wiadomość
-
czesc prosze mnie dopisac na 3ego kwietnia, musialam sie przeniesc z watku marcowego, bo owulka postanowila sie opoznic i testowanie w marcu nie bedzie mialo sensu... ale najwazniejsze, ze owulacja byla (potwierdzona monitoringiem), wiec teraz najgorszy czas czyli czekanie...
Paula. lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
AMH 12,2