Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mania_ wrote:Dziewczyny czy też tak odczuwacie przesilenie? Padam z nog od tygodnia. Nie mam siły i ochoty spod koca wychodzić.Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Ja mam tak samo jak koleżanka powyżej od rana do południa po prostu nie mogę się dobudzić a później jak przychodzi wieczór to wcale nie chce mi się spać.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
nick nieaktualny
-
e.wela wrote:Chyba musze zapisac sie ponownie, moja radosc z 2 kreseczki trwala tylko tydzien niestety nie wiem na kiedy sie zapisac, jak bedzie owulacja to wtedy podam date testowania
Tule mocno :*Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
cześć! ja również mam nadzieję, że ten cykl będzie właśnie tym, w którym się uda! Trzymam kciuki za nas wszystkie! Wpiszcie mnie na 11 kwietnia! Oby się udało.
E.wela przykro mi, też tak miałam w 1cs, też tylko kilka dni. U mnie to 1wszy raz, więc pozostaje nadzieja, że przynajmniej wszystko "działa" (straciłam przez silną grypę)
pozdrawiam!
Paula. lubi tę wiadomość
-
Witam
Czy mogę dołączyć do listy?
Dzisiaj zaczęłam nowy cykl. Od dłuższego czasu żyłam bez kalendarzy, termometru, testów i zawsze byłam przygotowana na @ choć nie wiedziałam kiedy zawita Wracam z nowym nastawieniem, ze zmienionym stylem życia i bez parcia na dzidziusia, ale jednak iskierka nadziei się pojawia
Paula. lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
dziewczyny ja juz na 100 proc z Wam takze. Już chyba jestem wpisana na kwiecień. Dzisiaj przyszłą małpa. Ale ten cykl będzie inny. Mam zamiar nacisnąć gina za tydzień , żeby dał mi ten dupathron bo niski progesteron mam no i plamienia przed miesiączka a już nie wspomnę o krwawieniu podczas stosunku . Zaczęłam kolejny cykl z wiesiołkiem i lenem mielonym Jestem pełna nadziei to już mój 7 cykl. 7 to moja szczęśliwa liczba i do tego kwiecień to taki miesiąc nowego życia więc a nóż się uda Muszę dokupić sobie magne z B6 i witaminę C bo mi się skończyły
Paula. lubi tę wiadomość