Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula. wrote:Aleksandra miejmy nadzieje ze jak najszybciek sie to u Ciebie wyjasni i mam nadzieje ze bede mogla Ci lampke wina wymienic na fasoleczke.
A teraz musimy uzbroic sie w cierpliwosc i musimy czekac. Plamienia tez moga byc przez niski progesteron zreszta sama nie wiem lekarzem nie jestemPaula. lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Meginka wrote:Weź głęboki wdech i zaczekaj przez weekend na rozwój sytuacji. Dasz radę! może za wcześnie na test. Zobacz mi wyszedł pozytyw dopiero 4 dni po terminie @. W poniedziałek powtórz test i będzie już raczej wiarygodny a jak się nie wyjaśni to raczej w poniedziałek beta. Będzie dobrze [/QUOnie ważne ile dni po terminie @ tylko ważne ile dni po owulacji. Bo np. jak ovu będzie 13 dc to juz 30 dc w terminie spodziewanej powinno wyjść a jak ovu 21dc to nic nie wyjdzie.
A ty ile byłas Meginko po ovu pamiętasz? który dzień dpo?jak wyszedł test -
srebrzysta wrote:Meginka wrote:Weź głęboki wdech i zaczekaj przez weekend na rozwój sytuacji. Dasz radę! może za wcześnie na test. Zobacz mi wyszedł pozytyw dopiero 4 dni po terminie @. W poniedziałek powtórz test i będzie już raczej wiarygodny a jak się nie wyjaśni to raczej w poniedziałek beta. Będzie dobrze [/QUOnie ważne ile dni po terminie @ tylko ważne ile dni po owulacji. Bo np. jak ovu będzie 13 dc to juz 30 dc w terminie spodziewanej powinno wyjść a jak ovu 21dc to nic nie wyjdzie.
A ty ile byłas Meginko po ovu pamiętasz? który dzień dpo?jak wyszedł test -
Dziewczyny po prostu więcej luzu nie chcę się wymądrzać ale bądźmy racjonalne. Rzadko kiedy wychodzi test np 10 dpo więc na prawdę warto poczekać te kilka dni dłużej a nie się nakręcać niepotrzebnie.
I żeby nie było- ja to piszę z życzliwością a nie złośliwieAJA_S lubi tę wiadomość
-
U mnie pozytyw!! Sprawdzałam na kilku testach. Najgorzej wykazały paskowe z allegro-na nich kreska była prawie niewidoczna. Na reszcie bardzo wyrazna-plytkowe
Ewka90, Basik83, Missjust, Meginka, Melodia__84, kaka470, AJA_S, wszamanka, Paula. lubią tę wiadomość
-
U mnie niestety beta < 0,1... okresu jak nie było tak nie ma... po raz pierwszy mam taką sytuację bo cykle mam regularne 28-dniowe i raczej były 1-2 szybciej i temperatura też spadała przed @ a teraz póki co trzyma się. Nic nie rozumiem z tego.
Jedyne pocieszenie że tsh ładnie spadło z 3,0 na 1,4. -
chicken wrote:U mnie pozytyw!! Sprawdzałam na kilku testach. Najgorzej wykazały paskowe z allegro-na nich kreska była prawie niewidoczna. Na reszcie bardzo wyrazna-plytkowe
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomóżcie!
Wczoraj zrobiłam test owu i wrzucałam tu zdjęcie - zastanawiałam się czy test pozytywny czy negatywny ale dzisiaj zrobiłam test tak jak zwykle i wyszedł negatywny już. Czy to możliwe, że test pozytywny był tylko przez jeden dzień? To kiedy powinna nastąpić teraz owulacja? Test robiłam wczoraj wieczorem, oczywiście przytulanko było. Czy jeszcze więcej się tulić przez ten weekend?
-
Ewka90 wrote:U mnie niestety beta < 0,1... okresu jak nie było tak nie ma... po raz pierwszy mam taką sytuację bo cykle mam regularne 28-dniowe i raczej były 1-2 szybciej i temperatura też spadała przed @ a teraz póki co trzyma się. Nic nie rozumiem z tego.
Jedyne pocieszenie że tsh ładnie spadło z 3,0 na 1,4.
Przykro mi z powodu bety
Tsh bardzo ładne
E.wela tule przykro mi
-
casteams wrote:Dziewczyny pomóżcie!
Wczoraj zrobiłam test owu i wrzucałam tu zdjęcie - zastanawiałam się czy test pozytywny czy negatywny ale dzisiaj zrobiłam test tak jak zwykle i wyszedł negatywny już. Czy to możliwe, że test pozytywny był tylko przez jeden dzień? To kiedy powinna nastąpić teraz owulacja? Test robiłam wczoraj wieczorem, oczywiście przytulanko było. Czy jeszcze więcej się tulić przez ten weekend?
U mnie test owulacykny jest pozytywny dwa dni zawsze 13 i 14 dc. Zawsze mam wtedy klucia w jajniku. Szyjka wtedy jest otwarta, zaraz po owu zamyka sie.
Co do przytulanek to mysle, ze nie zaszkodzi nawet jesli juz jest po owu.
My sie staramy i przed i po nie kazdy ma ten plus by seksic sie bez gumki caly czas
-
Casteams na stronie o NPR czyt., że przeprowadzili badania i wyszło, że 70% kobiet ma ovu w ciagu 24h
U mnie się to sprawdza.
I prawdą jest, że u mnie dwa dni po teście szyjka sie zamyka wiec faktycznie musi byc to ten czas.
Ja bym spróbowała jeszcze dziś
Bo wg teori dziś masz ovu- owocnych starań