Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem ze nie ogarniam ...
Tez myślałam ze zajście w ciąże to będzie myk i już w sumie jak zawsze do tej pory...
Zmiana partnera pokazała ze to jednak nie do końca tak jestesmy rok razem od pewnego czasu nie uważamy i nigdy się nie zabezpieczaliśmy. On także ma już dzieci wiec wszystko działało ale może to ze mną już coś nie do końca
Robiłam testy owu i tylko w 1dzien był praktycznie taki sam jak pasek kontrolny uwielbiamy seks wiec to nie tylko seks rano i wieczór tylko tyle ile mamy ochoty nie wiem jak tu podpiąć swój wykres w podpisie....
Był śluz płodny i różne inne objawy potem dwa dziwne dni śluzu białego wodnistego aż mi lekko czerwone się wszystko zrobiło i często zmieniałam wkładkę i się podcieralam bo wkurzało mnie to dziwne mokro....
Potem naprawdę liczyłam się z tym ze się udało ....jednak dwa testy ciążowe pokazały ze ciąży nie ma....
Dziś mam 33dc taki był mój najdłuższy cykl (najkrótszy 27) także są nieregularne
Od 2 dni jak badam szyjkę mam śluzu troszkę z domieszka krwi wiec pewnie @nadejdzie i się rozkręci śmiałam się ze po wczorajszym seksik nawet napewno nadjedzie śle nadal tak samo
Szyjka tez wędruje rano dziś była bardzo wysoko a teraz tak średnio jest średnio twarda i nie wiem nigdy czy zamknięta czy otwarta bo wydaje mi się wiecznie taka sama
W grudniu miałam histeroskopia polipa w macicy może znów coś się zrobiło.... -
Hej;) u mnie dzisiaj 9 dpo. Robiłam wczoraj test ciążowy. Wiem że za szybko ale chciałam sprawdzić czy jest w moim organizmie pregnyl. Mam pytanie do dziewczyn co go biorą jeżeli test wyszedł biały bez kreski oznacza że go już nie ma i że nie zafalszuje wyniku??
-
Uwaga uwaga mamy bladziocha!
AJA_S, Morwa, Zgredek 12, Missjust, sloneczkowa mama, wszamanka, Raven, gabi544, Paula., kate88:), kaka470, Agness12, Melodia__84, srebrzysta, e.wela lubią tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
-
nick nieaktualny
-
Mnie mozecie usunac z listy okazalo sie ze mimo miesiaczki bylam w ciazy i udalo sie w pierwszym lutowym podejsciu niestety ciaza pozamaciczna i w srode bylam operowana czekamy pol roku.. dramat..17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Paula. wrote:Dziewczyny wykończy mnie ten mój wykres. Taki ładny spadek był na owulacje i śluz a temp nie idzie w górę co za tym idzie chyba owulacji nie było. Nie wiem czy szykuje się cykl bez owu czy dopiero ma być..
Paula. lubi tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Mnie mozecie usunac z listy okazalo sie ze mimo miesiaczki bylam w ciazy i udalo sie w pierwszym lutowym podejsciu niestety ciaza pozamaciczna i w srode bylam operowana czekamy pol roku.. dramat..