Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe testowanie 2017
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem ze nie ogarniam ...
    Tez myślałam ze zajście w ciąże to będzie myk i już w sumie jak zawsze do tej pory...
    Zmiana partnera pokazała ze to jednak nie do końca tak jestesmy rok razem od pewnego czasu nie uważamy i nigdy się nie zabezpieczaliśmy. On także ma już dzieci wiec wszystko działało ale może to ze mną już coś nie do końca
    Robiłam testy owu i tylko w 1dzien był praktycznie taki sam jak pasek kontrolny uwielbiamy seks wiec to nie tylko seks rano i wieczór tylko tyle ile mamy ochoty nie wiem jak tu podpiąć swój wykres w podpisie....
    Był śluz płodny i różne inne objawy potem dwa dziwne dni śluzu białego wodnistego aż mi lekko czerwone się wszystko zrobiło i często zmieniałam wkładkę i się podcieralam bo wkurzało mnie to dziwne mokro....
    Potem naprawdę liczyłam się z tym ze się udało ....jednak dwa testy ciążowe pokazały ze ciąży nie ma....
    Dziś mam 33dc taki był mój najdłuższy cykl (najkrótszy 27) także są nieregularne
    Od 2 dni jak badam szyjkę mam śluzu troszkę z domieszka krwi wiec pewnie @nadejdzie i się rozkręci śmiałam się ze po wczorajszym seksik nawet napewno nadjedzie śle nadal tak samo
    Szyjka tez wędruje rano dziś była bardzo wysoko a teraz tak średnio jest średnio twarda i nie wiem nigdy czy zamknięta czy otwarta bo wydaje mi się wiecznie taka sama
    W grudniu miałam histeroskopia polipa w macicy może znów coś się zrobiło....

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Missjust Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNI niestety :( to wszystko nie takie proste. Ale trzeba być dobrej myśli. Cykle też się różnią jeden od drugiego może ten był z jakiegoś powodu przesunięty. A może po prostu fasolka rośnie :)

ur3qp2.png
    cravings-2017-12-14.jpg
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz znów jest wysoko więcej nie sprawdzam co ma być to będzie ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • AnaR Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;) u mnie dzisiaj 9 dpo. Robiłam wczoraj test ciążowy. Wiem że za szybko ale chciałam sprawdzić czy jest w moim organizmie pregnyl. Mam pytanie do dziewczyn co go biorą jeżeli test wyszedł biały bez kreski oznacza że go już nie ma i że nie zafalszuje wyniku??

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
  • Zuza_22 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNi co do badania szyjki (nie wiem czy posiadasz dzieci, ale tak chyba zrozumiałam :) ) to u kobiet, które rodziły nawet przez cc szyjka może być zawsze nieco otwarta :)

fbiittx.png
    nlimnm2.png
  • AleksandraW Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga uwaga mamy bladziocha! :-D

AJA_S, Morwa, Zgredek 12, Missjust, sloneczkowa mama, wszamanka, Raven, gabi544, Paula., kate88:), kaka470, Agness12, Melodia__84, srebrzysta, e.wela lubią tę wiadomość

xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bravo Aleksandra!!!

II cykl starań... Zielony :)
    xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • Majzu Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 11dpo wykres piękny ,ale negatyw na teście ... No cóż :(

xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleksandraW wrote:
    Super wieści !! Brawo wy <3

• Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych i kciuki za wszystkie :-)

Widze, ze jestem na liście testujacych na jutro:-) testować nie bede, poki co jestem w dwupaku. W poniedziałek wizyta...

Morwa, kaka470 lubią tę wiadomość

😇😁😇😇😁
  • Zuza_22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleksandraW wrote:

Super!

Ogromne gratulacje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 14:52

fbiittx.png
    nlimnm2.png
  • Missjust Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra super, oby rąk dalej, niech ciemnieje ;)
    Majzu a jakie masz cykle? Może jeszcze za wcześnie?

ur3qp2.png
    cravings-2017-12-14.jpg
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wczorajszej wizycie dostałam termin na criotransfer :) odbędzie się 14 Kwietnia ,więc na betę zapewne polecę znacznie wcześniej niż jestem zapisana na liście ;)
    Proszę zatem o przepisanie mnie z 27 Kwietnia na 21 Kwietnia :) pozdrawiam :*

kate88:), Paula. lubią tę wiadomość

• Majzu Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missjut - raczej nie bo brzuch mnie już boli okresowo ,a cykl 27-28 dni - dziś 24 DC ... A u ciebie jaktam ? Powtarzalas betke.? ;) Ciezarowko ty nasza ;)

Missjust lubi tę wiadomość

xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • Majzu Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa będę trzymać kciuki !!!!

Morwa lubi tę wiadomość

xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majzu wrote:
    Morwa będę trzymać kciuki !!!!
    53889_minionkowy-buziak.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny!
    wiecie co! ciąża, ciążą ale ja uwielbiam oglądać Wasze testy ciążowe! dawac zdjęcia :D

Zgredek 12 lubi tę wiadomość

• Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mozecie usunac z listy :( okazalo sie ze mimo miesiaczki bylam w ciazy i udalo sie w pierwszym lutowym podejsciu niestety ciaza pozamaciczna i w srode bylam operowana :( czekamy pol roku.. dramat..

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Dziewczyny wykończy mnie ten mój wykres. Taki ładny spadek był na owulacje i śluz a temp nie idzie w górę co za tym idzie chyba owulacji nie było. Nie wiem czy szykuje się cykl bez owu czy dopiero ma być..
    A dzisiaj jaki śluz ? Jutro może być skok temperatury jak na moje oko :) poza tym skok może być zarazem 3 dni wcześniej jak i 3 dni po owulacji także ten tego ;) temperatura ma czas by podskoczyć :) tego Ci życzę :*

Paula. lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciemnowlosa wrote:
    Mnie mozecie usunac z listy :( okazalo sie ze mimo miesiaczki bylam w ciazy i udalo sie w pierwszym lutowym podejsciu niestety ciaza pozamaciczna i w srode bylam operowana :( czekamy pol roku.. dramat..
    Niestety wiem co czujesz , przeszłam to 2 razy :( tule :*

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ