Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Missjust wrote:Jest!!! Blada, ale zdecydowanie jest druga kreska!!!
Jestem w siódmym niebie. Mam nadzieję że wszystko będzie ok!
Suuuper! Gratulacje :*Missjust, Agnesia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie dzisiaj punktualnie okres!!!wiec prosze o zaznaczenie.
ciemnowlosa bardzo mi przykro-wiem co teraz przechodzisz.Trzymaj sie!!!
Pozostalym zaciazonym z calego serca gratuluje!!!
A ja przenosze sie na maj.Missjust lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Misjusttt i Aleksandra wielkie gratulacje
Ciemnowłosa bardzo mi przykro, trzymaj się, jak ja musiałam na 7 miesiecy po laparo odstawić starania to myślałam że to koniec świata a w sumie jakos zleciało, zajęłam sie szkołą i innymi sprawami, grunt przestawić swoje myślenie
Byłam wczoraj na urodzinach i nie mierzyłam tempki, co nie zmienia faktu ze mój wykres jest zupełnie inny niz zawsze- ciekawe
pozdrawiam was tego leniwego dnia;) -
A ja dziś 34dc szyjka nadal wysoko znów lekkie zabarwienie śluzu krwią zobaczymy co to będzie dlwa testy były negatywne wiec pewnie coś z hormonami nie tak może to już objawy menopauzy pomału.... Muszę się wybrać do lekarZa na kontrole znow
-
Cześć Dziewczyny,
czy można do Was dołączyć? Podczytuję Was od paru miesięcy, ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć konto. PozdrawiamAJA_S, Paula., Meginka, kaka470 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Morwa nie wiem, ale temp ciut niższa. A śluzu teraz nie sprawdzałam więc nawet nie wiem. Może jeszcze coś się wykluje jakaś późna owulacja.. mam nadzieję, że długo na @ nie będę musiała czekać.
Gratuluję kolejnej Fasolki oby tak dalej
Dziewczyny z @ tulę bardzo mocnoMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Emiilka wrote:Cześć Dziewczyny,
czy można do Was dołączyć? Podczytuję Was od paru miesięcy, ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć konto. PozdrawiamMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualnyPamiętacie jak pisałam że kocham testować?
Tak więc zatestowałam rano i negatyw (przypuszczalnie 9dpo)
Później poszłam do apteki kupiłam nowe testy na kolejne dni no przez moje uwielbienie testowania znów zatestowałąm wieczorem tak o i widać coś, cień, cienia, cienia. Nawet mąż powiedział że coś jest.
Na razie się nie ciesze bo wielokrotnie testy mnie oszukały, one mnie chyba nie lubią najchętniej poszłabym na bete ale nie mam chwilowo możliwości tak więc rano powtórzę test ten sam quixx ;)trzymajcie kciuki żeby tym razem mnie nie oszuały
Swoją drogą z Tymkiem najlepiej wychodziły mi testy wieczorem właśnie
Paula. lubi tę wiadomość