Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, a widzę sporo fasolek oczywiście wszystkim gratuluje, a te, którym się plany pokrzyżowały- Tule mocno! :*
Mnie niestety można wypisać z kwietniowego testowania, ale w sumie jestem pełną nadziei, bo w czwartek, dzień przed moimi urodzinami, wybralam sie do nowego lekarza i w końcu czuje się "dobrze obsłużona". Tamtego, który wysyłał mnie do kliniki niepłodności bez żadnych badań, powinnam spuścić po schodach! Od obecnego lekarza dostalam spis badan hormonalnych i przeciwciał, które mam zrobić (z tymi drugimi to mały problem, bo muszę się do niego wrócić, bo pielęgniarki nie mogły rozczytac :p). Mam nadzieję, ze w końcu będę wiedziała na czym stoję, czy to sprawy hormonalne czy jakas choroba autoimmunologiczna... No nie wiem, ale mam jakiś cień nadziei.Paula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
słońca łan wrote:Cześć gratuluję kolejnych fasolek
a ja proszę o lampkę wina dziś z samego rana przyszła do mnie ta wredna @
trzymam za Was dziewczyny kciuki
Tulę mocno i trzymam kciuki za majMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
AleksandraW wrote:czekam na wyniki bety. strasznie sie boje. a jesli test oszukał? pozniejsze testy ( nie z porannego były negatywne)
AleksandraW lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
cześć. trzymam kciuki za wszystkie bety i gratuluje tylu fasolek aż miło popatrzeć jak te bociany przylatują po kolei.
u mnie w tym roku znowu EWENTUALNA @ wypada w święta i albo będę miała najszczęśliwsze święta w życiu albo znowu zwalone przez wredną @. wóz albo przewóz.
wstępnie testowanie przewiduję w niedzielę wielkanocną. @ wypada mi na sobotę, no ale nie będę się wyrywać tak jak zawsze.Paula. lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Dziewczyny wczoraj jechałam poza miasto i widziałam masę bocianów po 10-tym już przestałam liczyć czyli jednak SĄ! dla mnie to niecodzienny widok - u nas tylko mewy i ewentualnie gołębie
To musi być dobry znak, zazieleni się w kwietniu trzeba być dobrej myśliAgness12, AJA_S, Zuza_22 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnybazylkove wrote:Dziewczyny wczoraj jechałam poza miasto i widziałam masę bocianów po 10-tym już przestałam liczyć czyli jednak SĄ! dla mnie to niecodzienny widok - u nas tylko mewy i ewentualnie gołębie
To musi być dobry znak, zazieleni się w kwietniu trzeba być dobrej myśliAgness12 lubi tę wiadomość
-
Marlena88 wrote:cześć. trzymam kciuki za wszystkie bety i gratuluje tylu fasolek aż miło popatrzeć jak te bociany przylatują po kolei.
u mnie w tym roku znowu EWENTUALNA @ wypada w święta i albo będę miała najszczęśliwsze święta w życiu albo znowu zwalone przez wredną @. wóz albo przewóz.
wstępnie testowanie przewiduję w niedzielę wielkanocną. @ wypada mi na sobotę, no ale nie będę się wyrywać tak jak zawsze.
Witam w klubie ja tez termin @ na sobote. I już widze te smutne święta....
bo na dzień dzisiejszy mysle że nic z tego
Trzymam kciuki za wszystkie bety !!!!!!! -
bazylkove wrote:Dziewczyny wczoraj jechałam poza miasto i widziałam masę bocianów po 10-tym już przestałam liczyć czyli jednak SĄ! dla mnie to niecodzienny widok - u nas tylko mewy i ewentualnie gołębie
To musi być dobry znak, zazieleni się w kwietniu trzeba być dobrej myśli
Jeju co ja bym dala za bociana! W 1 ciąży jadac polną drogą na środku zobaczyłam boćka stał jak ta święta krówka jak podjechałam to rozłożył skrzydła- miesiąc później bylam w ciąży
Jak ja lubię takie pozytywne znaki
Także trzymam kciuki - tyle ich było, że to musi cos znaczycAgness12, bazylkove, Melodia__84, AJA_S, Paula. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny