Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jak czytam ze przy tym moze nawet in vitro nie wypalic ani IUI piszą ze znikome szanse. Bożeee czemu mnie to wzystko spotyka najpierw endomenda i torbiel, menopauza leczenie, później niskie AMH a teraz te przeciwciała. nie ma chyba czasu na czekanie przy tak niskim AMH
wiecie co mi chodzi po głowie..... nie mam juz sił
wygląam jak po walce bokserskiej nie wiem jak pójde do pracy i bede sie durno usmiechac. uwaga jestem nauczycielem! w...... przedszkolu ;/ -
AJA_S twój organizm robi Cię w konia naprawdę obstawiałabym ciążę, ale piszesz że test w piątek negatywny - leć kochana do gina i niech on się wypowie skąd takie cuda u Ciebie
Srebrzysta - tulę nie trać nadziei, to przecież też się leczy, może warto pomyśleć o jakimś odskoku - urlopik we dwoje, bez napinki, bez staranek, pobyć trochę tylko we dwoje, odciąć się od dzieciaków w pracy, od ovu (bo choć tu u nas bardzo miło to jednak nie zawsze każdemu służy czytanie o innych ciążach
a jak wrócicie to leczenie - trzymam kciuki kochana
dziewczyny z @ tulę
ja po wizycie u endo w sobotę - przepisał mi euthyrox 25, kontrola za 2-3 miesiące, jeśli będzie ciąża to wcześniej, w tym miesiącu staranek nie było bo i z kim miałam się starać, skoro mój eM odmówił współpracy czekam na okres
martwi mnie tylko to moje endo 12 mm już w 7 dniu cyklu
pozdrawiamAJA_S lubi tę wiadomość
-
Srebrzysta nie załamuj się. To nie może być koniec. Mamy XXI wiek. Można leczyć już przecież prawie wszystko. Na Twoją dolegliwość też na pewno jest jakieś rozwiązanie. Musisz pójść do dobrego specjalisty, który ustawi Ci leczenie. Spokojnie to na pewno nie wyrok. Ale dziewczyny dobrze piszą, odpoczynek dobrze Ci zrobi. Ja np sama nie mogę "wyhodować" pęcherzyków mój mąż plemniki prawidłowe 1%. Dla nas leki się znalazły, dla Ciebie też muszą jakieś być. Nie trać nadziei.
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Marlena88 wrote:mi się nawet z rodzinką spotykać nie chce, bo moja młodsza siostra właśnie zaciążyła i będzie szał w domu. i oczywiście mogę się spodziewać komentarzy, że się nie cacka tak jak ja, albo "to kiedy WY". albo wszyscy będą jej nadskakiwać a ja się zaszyje w kącie i przesiedzę tam całe święta.
oczywiście nie odbierzcie tego jako taka podła zazdrość, tylko po prostu wiem co mnie czeka, dlatego mam takie nastawienie.
Marlena a nie latwiej by Ci bylo jesli rodzina wiedzialaby o Twoich problemach z zajsciem ? -
srebrzysta wrote:rycze całe popołudnie, to juz koniec
dostałam wyniki z laboratorium mam stwierdzone przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi i wszytsko jasne czemu nie wychodziło mimo pieknej ovu nie widze sensu na nic
Srebrzysta to wcale nie wyrok kolezanka tez je ma a ma dwoje dzieci przez iui musiala brac sterydy, acard I pare innych lekow ale sie udalo -
nick nieaktualny
-
AnaR wrote:https://zapodaj.net/7e2f57dd6b84a.jpg.html
AnaR gratulacje!!!!!!
Proszę o zapisanie na test 30go . Wypada mi dwa razy testowanie w kwietniuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 08:15
Paula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
srebrzysta nie poddawaj się dziewczyny dobrze Ci radzą, żebyś nie czytała żadnych wiadomości na ten temat w internecie. Ja przy swoich objawach już dawno powinnam umierać na raka i wiele wiele innych grunt to pozytywne myślenie. Medycyna idzie tak do przodu, że da się przezwyciężyć wiele.
Agnesia trzymam mocno kciuki
Gratuluję Fasolek i tulę mocno dziewczyny z @ ...Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:Klaudiia87, kajax, bonita dziewczyny co u Was ? Cała Wasza trójka była zapisana na 8-go co tam się u Was dzieje? Są ciąże ?