Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena88 wrote:AJA_S, widzę, że staracie się podobnie długo co my. u mnie nie trafili jeszcze z diagnozą i nie wiem o co kaman. jeszcze hsg mi zostało. co tam u Ciebie wynaleźli, że tak długo? możesz na priv jak coś.
W sensie "jesteś młoda daj sobie czas"
U narzeczonego zlepianie się plemników, mała ilość i morfologia 1-2%
U mnie , od czasu do czasu prolaktyna podwyższona. Endometrium zawsze piękne tsh lekko podwyższone , które po 3ms samo spadło bez leków.
Ale czasem sama widzę że nie ma owulacji, chociaż według 3lrkarzy nie widzą tego. Jeden wymyślił PCOS które nie zostało potwierdzone, a drugi stwierdził że nie mam PCOS i u każdej zdrowej kobiety zdarza się cykl bezowulacyjny
Apropo, to według mojego wykresu jestem 5dpo. Więc kompletnie nierozumiem tych wszystkich objawów od ponad już 2tyg...17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Brak diagnoz...
W sensie "jesteś młoda daj sobie czas"
U narzeczonego zlepianie się plemników, mała ilość i morfologia 1-2%
U mnie , od czasu do czasu prolaktyna podwyższona. Endometrium zawsze piękne tsh lekko podwyższone , które po 3ms samo spadło bez leków.
Ale czasem sama widzę że nie ma owulacji, chociaż według 3lrkarzy nie widzą tego. Jeden wymyślił PCOS które nie zostało potwierdzone, a drugi stwierdził że nie mam PCOS i u każdej zdrowej kobiety zdarza się cykl bezowulacyjny
Apropo, to według mojego wykresu jestem 5dpo. Więc kompletnie nierozumiem tych wszystkich objawów od ponad już 2tyg...
to u mnie prawie dokładnie to samo. prolaktyna trochę podwyższona, ale biorę bromka, tsh spadło odkąd biorę wszystkie suplementy, męża wyniki super. a ciąży jak nie było tak nie ma. zrozumiesz?początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
dopisuję się i ja; przetestowane 3.04, ale nie miałam odwagi się cieszyć i ogłaszać urbi et orbi... póki co wie mąż, przyjaciółka i w pracy... bo jestem na L4
i e.wela wie, bo sobie marudzimy na priv od jakiegoś czasu.
wczorajsza beta 2459
negocjujemy z tarczycą i nie tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 15:05
AJA_S, kaka470, Agness12, Paula. lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Witam serdecznie!!!! gratuluję kolejnych fasolek , tule dziewczyny z @ u mnie jakiś mega bladzioch , jutro powtórzę test jak wyjdzie to lece na betę niestety nie mogę dodać zdjęcia poziomo nie wiem dlaczego .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0c37d9ea679.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 16:35
Zuza_22, kate88:), Paula., Raven, Agness12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaka470 wrote:Witam serdecznie!!!! gratuluję kolejnych fasolek , tule dziewczyny z @ u mnie jakiś mega bladzioch , jutro powtórzę test jak wyjdzie to lece na betę niestety nie mogę dodać zdjęcia poziomo nie wiem dlaczego .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0c37d9ea679.jpgkaka470 lubi tę wiadomość
-
kaka470 wrote:Witam serdecznie!!!! gratuluję kolejnych fasolek , tule dziewczyny z @ u mnie jakiś mega bladzioch , jutro powtórzę test jak wyjdzie to lece na betę niestety nie mogę dodać zdjęcia poziomo nie wiem dlaczego .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0c37d9ea679.jpg
No piękny ten bladzioch!!!
Niech fasolka rośnie w siłę!kaka470 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:A czy jest sens brania anty? Przez te kilka miesięcy po prostu się nie staraj. Nie odbieraj sobie dodatkowo tego czasu. Bądź na luzie i zajmij się przygotowaniami do ślubu. I nie bój się, że pójdziesz z brzuchem do ołtarza. Jeżeli nawet tak by się stało, to i tak będziesz szczęśliwa. Bo w tym najważniejszym dniu będzie uczestniczyć również wasz dzidziuś.
Wygląda na to, że u was problemem jest czynnik męski. Czy Twój narzeczony diagnozował się już u androloga i podjął leczenie?
Wiesz z brzuchem jeszcze ok, gorzej z 1-2ms maleństwem. A co do anty, różnie to działa. Czasem pomaga (jak u mojej siostry), a czasem szkodzi.
Co do B... nie podjął leczenia bo jak twierdzi był 14dni po ostatniej dawce antybiotyku i to dlatego, a po pierwszych tak załamał się że go nie naciskałam.
Teraz kazałam mu obiecać że jeśli sama nie zajdę to po ślubie jedziemy do kliniki całego go zdiagnozować...
A Teraz zastanawiam się czy będzie nas stać jak ten buc chce otworzyć firmę gdzie już samych rat mamy tyle że zabrakło by mojej wypłaty
Chyba zmienię faceta bo przez jego lekkomyślność będę musiała żreć tynk... Wrrr...17.11.17-poronienie całkowite -
Brał suplementy po pierwszych badaniach. Po drugich się wściekł a potem stwierdził że to przez antybiotyk... mam wrażenie że ma za dużo planów na raz.
Jestem chyba po prostu już zmęczona...
A mój cudowny organizm tylko dokłada
Przydałby mi się taki wypad we dwoje na 3dni bez telefonów... co o dziwo to u mojego problem mimo że to ja wiecznie siedzę na fb...
17.11.17-poronienie całkowite -
Paula widziałam na innej grupie kwietniowe testowanie Kajax ma serduszko chyba się udało . To jest link https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/kwietniowe-testowanko-2017,12368.html
-
kaka470 wrote:Paula widziałam na innej grupie kwietniowe testowanie Kajax ma serduszko chyba się udało . To jest link https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/kwietniowe-testowanko-2017,12368.html
Kochana kiedy mogę Ci Fasolkę wkleić?Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
jej jak dodałam post dopiero zdałam sobie sprawę która godzina... do 20-tej na praktyce, teraz się uczę na jutro do szkoły, bo mam zaliczenie a mojego jeszcze w domu nie ma.
AJA_S musimy chyba naszych narzeczonych wymienić na jakieś lepsze modeleAJA_S lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
kaka470 wrote:Witam serdecznie!!!! gratuluję kolejnych fasolek , tule dziewczyny z @ u mnie jakiś mega bladzioch , jutro powtórzę test jak wyjdzie to lece na betę niestety nie mogę dodać zdjęcia poziomo nie wiem dlaczego .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0c37d9ea679.jpg
Gratulacje:) -
AJA_S wrote:Brał suplementy po pierwszych badaniach. Po drugich się wściekł a potem stwierdził że to przez antybiotyk... mam wrażenie że ma za dużo planów na raz.
Jestem chyba po prostu już zmęczona...
A mój cudowny organizm tylko dokłada
Przydałby mi się taki wypad we dwoje na 3dni bez telefonów... co o dziwo to u mojego problem mimo że to ja wiecznie siedzę na fb...
Moze ustalcie ze wieczory sa bez telefonow tylko dla was ? Plus pogadaj z nim szczerze na te at tego czy na pewno chce dziecko bo moze jeszcze nie jest gotowy ?