Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiia87 wrote:Dzięki za pamięć . U mnie jeszcze okresu brak, ale testu jeszcze nie robiłam. Z reszcie czuje, że @ nadchodzi. Jak nie przyjdzie do końca tygodnia to wtedy zrobię test.Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Srebrzysta, głowa do góry. dziewczyny dobrze radzą. pójdź do swojego gina i on Cię dalej pokieruje. może to jest spora przeszkoda, ale na pewno do zwalczenia. u mnie w ogóle nie wiadomo o co kaman a ciąży nie ma już prawie od trzech lat.
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
zauważyłam, że nie ma mnie na liście oczekujących więc poproszę na 23go wkleić moją skromną osobę okres wypada w wielką sobotę ale nie będę popełniać comiesięcznego błędu i testować przed terminem @ ( której w tym cyklu nie będzie )
u mnie dziś 22 dc. w zeszłym cyklu z CLO od 20 dc bolały mnie cycki tak, że dotknąć się nie mogłam a co dopiero mój. w tym jak na razie lekki ból tylko czuję, raczej tylko przy dotyku. poza tym lekkie pobolewanie w podbrzuszu, ale to trochę za wcześnie na wkręcanie się. zacznę się wkręcać w ŚwiętaPaula. lubi tę wiadomość
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Hej dziewczyny orientujecie sie czy stres może przyspoeszyc owulację? Moja owilka przypada zawsze ok 18 dc a dzisiaj pvu wyznaczył mi owulke na 9 dc??!! Mysle ze to raczej blad jakis moze wahania temp to spowodowaly bo aż mi sie nie chce wierzyć zeby tak szybko wystapila owulacja..troche sie martwie02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
mnie się wydaje Britty, ze stres może wszystko... niestety...
Dziewczyny pozwolę sobie i tutaj skierowac pytanie...
czy znacie jakie inne wytłumaczenie niż zbliżajacy się okres dla mikronabłonka w śluzie w 23 dniu cyklu. Miesiaczkę mam mieć w niedziele. Mam ciasno już tam noi śluz ten gęsty i biały zanika. Kurcze tempka jest wciąż 37,25 spadła tylko o pół kreski. Czy te mikronabłonki musza oznaczać złuszczenie endometrum jako, ze nie doszło do zapłodnienia. Czy gdy dochodzi do zapłodnienia tez jakoś może zdarzyć się , że endometrum przygotowujac się do ciaży tez troszke się złuszczy? Kiedyś coś takiego wyczytałam gdzieś nawet nie pamiętam gdzie ... pytam bo za wcześnie za początek złuszczenia się zawsze pojawia i się to dwa dni przed miesiaczką... A może to dupek sprawia, ze wcześniej będę mieć mmiesiaczkę..czy to jest mozliwe? eh a już miałam taką nadzieje na ten cykl... -
Britty wrote:Hej dziewczyny orientujecie sie czy stres może przyspoeszyc owulację? Moja owilka przypada zawsze ok 18 dc a dzisiaj pvu wyznaczył mi owulke na 9 dc??!! Mysle ze to raczej blad jakis moze wahania temp to spowodowaly bo aż mi sie nie chce wierzyć zeby tak szybko wystapila owulacja..troche sie martwie
zobaczysz jutro dodasz temp i zniknie Ci owulacja to tylko program
mi w tym cyklu też wyznaczył na 9 dc a na następny dzień zniknęła . Dziś 25 dc i dalej owulki brak wyznaczonej mimo, że czułam się owulacyjnieMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
dziewczynki, które zaciążyły w tym miesiacu. Mozecie mi owiedzieć czy miałyście tzw. uczucie ciągnięcia w dolnej części brzuszka? jak to opiszecie? bo mam wrażenie , ze coś takiego czuje, że jakby mam w dolnej cżęsci brzucha coś w środku ale tak czuje tylko delikatnie, mega delikatnie. Ogólnie nie zwracam juz uwagi na tak subtelne sygnały i nie popadam w euforie jak zakuje mnie jajnik czy bok piersi zaboli. Zbyt często czułam rozczarowanie. Jednakze chciałam zapytać o to ciągniecie, o którym czasami dziewczyny piszą jak zaszły w ciążę. ...
-
Paula. wrote:Stres może zmienić termin @
zobaczysz jutro dodasz temp i zniknie Ci owulacja to tylko program
mi w tym cyklu też wyznaczył na 9 dc a na następny dzień zniknęła . Dziś 25 dc i dalej owulki brak wyznaczonej mimo, że czułam się owulacyjnie
Dzieki tez mi sie wydaje ze to wszystko sie poznienia jak dalej temp bede wpisywać02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Dziewczyny pomóżcie, proszę
12 dnia cyklu po południu możliwa była implantacja (jednorazowa plama krwi przy podcieraniu). Betę zrobiłam 14 dnia cyklu z rana: <2. Luteinę brałam od 16dc do 25dc (cykle mam głównie 27dn.) Dziś trzeci dzień opóźnienia okresu. Wczoraj teoretycznie miałąbym miesiaczkę. Wszystko mnie bolało tak jak zawsze tuż przed. Okresu nie ma.
Kiedy powinnam dostać okres po luteinie? (pierwszy raz ją brałam)
Czy powinnam poczekać z betą do kolejnego dnia? Czy się pospieszyłam...
Piersi (sutki) wrażliwe na dotyk od kilku dni.
Dodam, że temp w pochwie 36,8. Wczoraj 36,83, przedwczoraj bodajże 36,93 (nie zapisuję już na wykresie)
Przepraszam, za chaotyczną wypowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 10:51
-
nowicjuszka90 wrote:Dziewczyny pomóżcie, proszę
12 dnia cyklu po południu możliwa była implantacja (jednorazowa plama krwi przy podcieraniu). Betę zrobiłam 14 dnia cyklu z rana: <2. Luteinę brałam od 16dc do 25dc (cykle mam głównie 27dn.) Dziś trzeci dzień opóźnienia okresu. Wczoraj teoretycznie miałąbym miesiaczkę. Wszystko mnie bolało tak jak zawsze tuż przed. Okresu nie ma.
Kiedy powinnam dostać okres po luteinie? (pierwszy raz ją brałam)
Czy powinnam poczekać z betą do kolejnego dnia? Czy się pospieszyłam...
Piersi (sutki) wrażliwe na dotyk od kilku dni.
Dodam, że temp w pochwie 36,8. Wczoraj 36,83, przedwczoraj bodajże 36,93 (nie zapisuję już na wykresie)
Przepraszam, za chaotyczną wypowiedź
Kochana chyba chodziło Ci o 12DPO aq nie 12dzień cyklu prawda?? 12 dzień cyklu to raczej około owulki. beta też nie 14 dnia cyklu tylko 14DPO jak coś jeśli chodzi o lutkę, nie podpowiem bo nie stosowałam, ale temperatura troszkę spada, powinna wzrastać.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Podobno tarczyca jest za to odpowodpowiedzialna.(Nadczynność) ja tez dziś chce się wepchnąć do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 11:30
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AJA_S wrote:A ja dziś kolejny dzień cyrków. Jeszcze mnie dziewczyny z pracy nakręcają... ja nie dość że wariuje to jeszcze one doprowadzą że trafię do psychiatryka xD
Nowicjuszka temp spada na ok 3dni przed @. I tak jak napisała Marlena chodzi ci o 14 dni po owulacji [dpo] A nie dzień cyklu [dc]
AJA_S, widzę, że staracie się podobnie długo co my. u mnie nie trafili jeszcze z diagnozą i nie wiem o co kaman. jeszcze hsg mi zostało. co tam u Ciebie wynaleźli, że tak długo? możesz na priv jak coś.AJA_S lubi tę wiadomość
Co dalej???
-
Klaudiia87 wrote:Dzisiaj 13 dpo
no to tylko trzymać kciukipoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualnyTak więc, jestem po owu, w prawym jajniku 20mm pęcherzyk nie jest niepokojący powinien się wchłonąć, za tydzień mam powtórzyć test jak @ nie przyjdzie jak negatyw to 3dni później zacząć brać luteinę tak więc testowanie 18.04 proszę mnie przepisać
Jutro idę zrobić morfologie, tsh. coś jeszcze warto zbadać?Paula. lubi tę wiadomość