Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe testowanie 2017
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Witam w klubie ja tez termin @ na sobote. I już widze te smutne święta....
    bo na dzień dzisiejszy mysle że nic z tego

Trzymam kciuki za wszystkie bety !!!!!!!

mi się nawet z rodzinką spotykać nie chce, bo moja młodsza siostra właśnie zaciążyła i będzie szał w domu. i oczywiście mogę się spodziewać komentarzy, że się nie cacka tak jak ja, albo "to kiedy WY". albo wszyscy będą jej nadskakiwać a ja się zaszyje w kącie i przesiedzę tam całe święta.

oczywiście nie odbierzcie tego jako taka podła zazdrość, tylko po prostu wiem co mnie czeka, dlatego mam takie nastawienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:37

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
  • Toonney Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mam stresa za 2.5h usg I okaze sie czy iui jutro czy nie

Paula. lubi tę wiadomość

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:
    Kciuki ✊✊ za usg :* a następnie za owocną inseminację :)

• karolinams Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wizyty i usg

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney to trzymamy kciuki

Tak patrze ja tez mniejwiecej testowanie mam na swieta

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nikola232 Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam cykle 26 dniowe okres zaczął mi się 31marca dzisiaj mam 10 dzień cyklu w sobotę miałam śluz wodnisty, wczoraj i dzisiaj rano miałam śluz przezroczysty i bardzo rozciągliwy a teraz pojawił się kremowy i nie rozciągliwy wydaje mi się że szyjka jest wysoko i otwarta. nie miałam żadnych objawów owulacji według moich obliczeń powinna być w środę czy z takim śluzem mam szansę na ciążę?

Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
  • Agness12 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena88 wrote:
    mi się nawet z rodzinką spotykać nie chce, bo moja młodsza siostra właśnie zaciążyła i będzie szał w domu. i oczywiście mogę się spodziewać komentarzy, że się nie cacka tak jak ja, albo "to kiedy WY". albo wszyscy będą jej nadskakiwać a ja się zaszyje w kącie i przesiedzę tam całe święta.

oczywiście nie odbierzcie tego jako taka podła zazdrość, tylko po prostu wiem co mnie czeka, dlatego mam takie nastawienie.
    Rozumiem Cie... tez to przezywałam ..

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • Agness12 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:
    Trzymam kciuki <3

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;*
    Toonney trzymam kciuki :)
    Agnessa tule :)

Ja kolejny dzień męczę się z mdłościami... myślałam że wczoraj były silne przez jazdę autem (choroba kolomocyjna) ale dziś normalnie w ustach aż mam ślinotok :/ Do tego dziwny ból w przełyku... potok kremowego śluzu :/

Normalnie mam urojoną ciążę chyba :(

Weźcie mnie doprowadźcie do pionu :/

17.11.17-poronienie całkowite
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Hej dziewczyny ;*
    Toonney trzymam kciuki :)
    Agnessa tule :)

Ja kolejny dzień męczę się z mdłościami... myślałam że wczoraj były silne przez jazdę autem (choroba kolomocyjna) ale dziś normalnie w ustach aż mam ślinotok :/ Do tego dziwny ból w przełyku... potok kremowego śluzu :/

Normalnie mam urojoną ciążę chyba :(

Weźcie mnie doprowadźcie do pionu :/
    No , przy takim skromnym okresie to niekoniecznie musi być to ciąża urojona :p ale ja tam siedzę cicho ;)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa słońce <3
    I tu zaczynają się wątpliwości :(
    Dlaczego tak temp skacze, test negatywny w piątek ( co prawda nie z pierwszego moczu) :/
    Sama już nie wiem co się ze mną dzieje :(

• Toonney Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny:) a Wiec tak Juz po usg endometrium 7.5mm, prawy pecherzyk 17.5mm a lawy 13mm :) dostalam dzis ovitrelle jutro iui owu powinno byc do 48h od podania zastrzyku :) wiec pecherzyki jeszcze podrosna, Za tydzien we wtorek sprawdzamy poziom progesteronu:) I Za dwa tygodnie (chic lekarz mowil ze Za 1.5tygodnia) moge testowac ;)

Morwa, kate88:), AJA_S, Agness12, Paula. lubią tę wiadomość

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:
    Dziekuje dziewczyny:) a Wiec tak Juz po usg endometrium 7.5mm, prawy pecherzyk 17.5mm a lawy 13mm :) dostalam dzis ovitrelle jutro iui owu powinno byc do 48h od podania zastrzyku :) wiec pecherzyki jeszcze podrosna, Za tydzien we wtorek sprawdzamy poziom progesteronu:) I Za dwa tygodnie (chic lekarz mowil ze Za 1.5tygodnia) moge testowac ;)
    Super wiadomość :) jutro od samego rana trzymam kciuki za owocną inseminację :*

• Meginka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toonney wrote:
    To trzymamy kciuki ;) opowiedz nam koniecznie jak było :)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Toonney Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Super wiadomość :) jutro od samego rana trzymam kciuki za owocną inseminację :*

Dziekuje Morwa ale iui bedzie o 15tej jutro :)

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• Toonney Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    To trzymamy kciuki ;) opowiedz nam koniecznie jak było :)

Dam znac na pewno :)

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rycze całe popołudnie, to juz koniec

dostałam wyniki z laboratorium mam stwierdzone przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi i wszytsko jasne czemu nie wychodziło mimo pieknej ovu :( nie widze sensu na nic

hchypc0zgq8syrex.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:

dostałam wyniki z laboratorium mam stwierdzone przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi i wszytsko jasne czemu nie wychodziło mimo pieknej ovu :( nie widze sensu na nic
    Hej ale to się chyba jakoś leczy sterydami. Nie wiem dokładnie. spokojnie, skonsultuj to z ginem i może coś poradzi. Na pewno coś wymyśli :) głowa do góry kochanie i nie płacz już <3

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:

Słońce na to też znajdzie się sposób
    :*
    Tule mimo wszystko :*

• Agness12 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:

Kochana bedzie dobrze na to tez są leki <3

3i49df9hi1sl1iuj.png
‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ