Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
srebrzysta wrote:Witam w klubie ja tez termin @ na sobote. I już widze te smutne święta....
bo na dzień dzisiejszy mysle że nic z tego
Trzymam kciuki za wszystkie bety !!!!!!!
mi się nawet z rodzinką spotykać nie chce, bo moja młodsza siostra właśnie zaciążyła i będzie szał w domu. i oczywiście mogę się spodziewać komentarzy, że się nie cacka tak jak ja, albo "to kiedy WY". albo wszyscy będą jej nadskakiwać a ja się zaszyje w kącie i przesiedzę tam całe święta.
oczywiście nie odbierzcie tego jako taka podła zazdrość, tylko po prostu wiem co mnie czeka, dlatego mam takie nastawienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:37
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Hej mam cykle 26 dniowe okres zaczął mi się 31marca dzisiaj mam 10 dzień cyklu w sobotę miałam śluz wodnisty, wczoraj i dzisiaj rano miałam śluz przezroczysty i bardzo rozciągliwy a teraz pojawił się kremowy i nie rozciągliwy wydaje mi się że szyjka jest wysoko i otwarta. nie miałam żadnych objawów owulacji według moich obliczeń powinna być w środę czy z takim śluzem mam szansę na ciążę?Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
Marlena88 wrote:mi się nawet z rodzinką spotykać nie chce, bo moja młodsza siostra właśnie zaciążyła i będzie szał w domu. i oczywiście mogę się spodziewać komentarzy, że się nie cacka tak jak ja, albo "to kiedy WY". albo wszyscy będą jej nadskakiwać a ja się zaszyje w kącie i przesiedzę tam całe święta.
oczywiście nie odbierzcie tego jako taka podła zazdrość, tylko po prostu wiem co mnie czeka, dlatego mam takie nastawienie. -
Hej dziewczyny ;*
Toonney trzymam kciuki
Agnessa tule
Ja kolejny dzień męczę się z mdłościami... myślałam że wczoraj były silne przez jazdę autem (choroba kolomocyjna) ale dziś normalnie w ustach aż mam ślinotok Do tego dziwny ból w przełyku... potok kremowego śluzu
Normalnie mam urojoną ciążę chyba
Weźcie mnie doprowadźcie do pionu
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Hej dziewczyny ;*
Toonney trzymam kciuki
Agnessa tule
Ja kolejny dzień męczę się z mdłościami... myślałam że wczoraj były silne przez jazdę autem (choroba kolomocyjna) ale dziś normalnie w ustach aż mam ślinotok Do tego dziwny ból w przełyku... potok kremowego śluzu
Normalnie mam urojoną ciążę chyba
Weźcie mnie doprowadźcie do pionu -
Dziekuje dziewczyny:) a Wiec tak Juz po usg endometrium 7.5mm, prawy pecherzyk 17.5mm a lawy 13mm dostalam dzis ovitrelle jutro iui owu powinno byc do 48h od podania zastrzyku wiec pecherzyki jeszcze podrosna, Za tydzien we wtorek sprawdzamy poziom progesteronu:) I Za dwa tygodnie (chic lekarz mowil ze Za 1.5tygodnia) moge testowac
Morwa, kate88:), AJA_S, Agness12, Paula. lubią tę wiadomość
-
Toonney wrote:Dziekuje dziewczyny:) a Wiec tak Juz po usg endometrium 7.5mm, prawy pecherzyk 17.5mm a lawy 13mm dostalam dzis ovitrelle jutro iui owu powinno byc do 48h od podania zastrzyku wiec pecherzyki jeszcze podrosna, Za tydzien we wtorek sprawdzamy poziom progesteronu:) I Za dwa tygodnie (chic lekarz mowil ze Za 1.5tygodnia) moge testowac
-
Toonney wrote:Dziekuje dziewczyny:) a Wiec tak Juz po usg endometrium 7.5mm, prawy pecherzyk 17.5mm a lawy 13mm dostalam dzis ovitrelle jutro iui owu powinno byc do 48h od podania zastrzyku wiec pecherzyki jeszcze podrosna, Za tydzien we wtorek sprawdzamy poziom progesteronu:) I Za dwa tygodnie (chic lekarz mowil ze Za 1.5tygodnia) moge testowac
-
srebrzysta wrote:rycze całe popołudnie, to juz koniec
dostałam wyniki z laboratorium mam stwierdzone przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi i wszytsko jasne czemu nie wychodziło mimo pieknej ovu nie widze sensu na nic -
dostałam wyniki z laboratorium mam stwierdzone przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi i wszytsko jasne czemu nie wychodziło mimo pieknej ovu nie widze sensu na nic
:*
Tule mimo wszystko :*17.11.17-poronienie całkowite -
dostałam wyniki z laboratorium mam stwierdzone przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi i wszytsko jasne czemu nie wychodziło mimo pieknej ovu nie widze sensu na nic