Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciemnowlosa wrote:Mnie mozecie usunac z listy okazalo sie ze mimo miesiaczki bylam w ciazy i udalo sie w pierwszym lutowym podejsciu niestety ciaza pozamaciczna i w srode bylam operowana czekamy pol roku.. dramat..Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Ja przynosze bardzo dobre wieści. Byłam na monitoringu i pęcherzyki pekly same. Przyznam, że miałam czarne myśli, że nie pekna i zrobią się torbiel. A tu się potwierdziła owulacja. Także teraz wielkie oczekiwanie na testowanie
Morwa lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Ja przynosze bardzo dobre wieści. Byłam na monitoringu i pęcherzyki pekly same. Przyznam, że miałam czarne myśli, że nie pekna i zrobią się torbiel. A tu się potwierdziła owulacja. Także teraz wielkie oczekiwanie na testowanie
-
Aleksandra super! Gratulacje! Dawaj zdjęcie testu, ja też uwielbiam je oglądać i mam nadzieję, że niedługo doczekam się swoich dwóch kresek. Chociaż dziś już zaczynają się pojawiać syfki na twarzy a to niestety raczej zwiastuje u mnie @
-
nick nieaktualnyCiemnowlosa wrote:Mnie mozecie usunac z listy okazalo sie ze mimo miesiaczki bylam w ciazy i udalo sie w pierwszym lutowym podejsciu niestety ciaza pozamaciczna i w srode bylam operowana czekamy pol roku.. dramat..
Współczuje i tule! szybko zleci
Raven wrote:Ja przynosze bardzo dobre wieści. Byłam na monitoringu i pęcherzyki pekly same. Przyznam, że miałam czarne myśli, że nie pekna i zrobią się torbiel. A tu się potwierdziła owulacja. Także teraz wielkie oczekiwanie na testowanie
Super wiadomości:) to czekamy na rezultaty
Meginka wrote:Aleksandra super! Gratulacje! Dawaj zdjęcie testu, ja też uwielbiam je oglądać i mam nadzieję, że niedługo doczekam się swoich dwóch kresek. Chociaż dziś już zaczynają się pojawiać syfki na twarzy a to niestety raczej zwiastuje u mnie @
Nadzieja zawsze umiera ostatnia, ale może te syfki tym razem nie na @ -
Do mnie zawitała spóźniona @ także proszę o wpisanie wielkiej butli wina eh... nastrój podły ale muszę jakoś się wziąć w garść..
Gratuluję dziewczynom którym udało się w tym cyklu a za pozostałe mocno trzymam kciuki i obyśmy się nie musiały spotykać na majowym testowaniu
powodzenia -
Majzu wrote:Missjut - raczej nie bo brzuch mnie już boli okresowo ,a cykl 27-28 dni - dziś 24 DC ... A u ciebie jaktam ? Powtarzalas betke.? Ciezarowko ty nasza
-
Ewka90 wrote:Do mnie zawitała spóźniona @ także proszę o wpisanie wielkiej butli wina eh... nastrój podły ale muszę jakoś się wziąć w garść..
Gratuluję dziewczynom którym udało się w tym cyklu a za pozostałe mocno trzymam kciuki i obyśmy się nie musiały spotykać na majowym testowaniu
powodzeniaEwka90 lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:Nadzieja zawsze umiera ostatnia, ale może te syfki tym razem nie na @
Kurcze na prawdę już nie wiem co jest nie tak. Wyniki ok, wszystko drożne, owulacja jest. Pewnie pomyślicie że mam blokadę w głowie ale myślę że raczej nie. Nie jestem jakaś mega przybita jak dostanę okres, nie płaczę itp i co cykl myślę że jak się nie uda w tym to w następnym. Raczej luźno do tego podchodzę. Niektórzy mówią " nie myśl o tym" ale Nie da się przecież nie myśleć jak się człowiek stara tylko z rozsądkiem. Myślę że doskonale mnie w tym przypadku rozumiecie i rada żeby nie myśleć jest bez sensu. Po prostu teraz zaczynam się martwić że to już tak długo trwa choć wszystko jest w porządku. Ehh -
Meginka a partner się badał?
U nas jest problem z nasieniem i z moimi hormonami (chyba bo jak robię wyniki to wtedy zawsze jest ok).
A czasem wystarczy poprostu odciąć się od stresu... co praktycznie w naszych czasach jest wręcz niemożliwe
Więc hmmm... może spróbuj wizualizacji:)17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Meginka a partner się badał?
U nas jest problem z nasieniem i z moimi hormonami (chyba bo jak robię wyniki to wtedy zawsze jest ok).
A czasem wystarczy poprostu odciąć się od stresu... co praktycznie w naszych czasach jest wręcz niemożliwe
Więc hmmm... może spróbuj wizualizacji:) -
Jest!!! Blada, ale zdecydowanie jest druga kreska!!!
Jestem w siódmym niebie. Mam nadzieję że wszystko będzie ok!Marlena24, kate88:), kaka470, Zuza_22, AJA_S, Meginka, Agness12, srebrzysta, wszamanka, AleksandraW, Paula., Meśka, Morwa lubią tę wiadomość