Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kinga1185 wrote:Raczej nietolerancje.
Mozesz zrobic food detective lub immupro Jesli masz reakcje zoladkowo-jelitowe jesli reakcje skorna to mozna oznacza testami punktowymi do tego mozna zbadac igA, igG I igE . To by bylo na tyle jesli chodzi o nietolerancje przy celiakie sa jeszcze inne badania. -
A ja się dziś jaram moją temperaturą !!!
Przestudiowałam wszystkie moje wykresy od początku starań... i to jest TEN! Bardzo proszę o trzymanie kciukówMeginka, kaka470, Gigi, Marlena88, Toonney, emerald_m, kinga1185, Paula. lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:A ja się dziś jaram moją temperaturą !!!
Przestudiowałam wszystkie moje wykresy od początku starań... i to jest TEN! Bardzo proszę o trzymanie kciukówWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 07:19
-
Meginka wrote:Oczywiście że trzymamy! Powodzenia kiedy testujesz? Bo nie wiem czemu ale nie ma Cię na liście... Albo ja nie dowidzę
Nie zapisuje się nigdy na listę by nie psuć statystyk. Testuje w pon potem jeśli nie wyjdzie to w środę17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Zgredek 12 wrote:Kaka-gratulacje!!! Śledzę co u Ciebie i bardzo się cieszę!!! Tak jak nam, udalo sie tobie w 1 cyklu po poronieniu:-) trzymam kciuki!
-
Gratuluję dziewczynki
ja nie wiem jak to u mnie będzie. trochę mnie już pms dopada. za dwa dni termin @ a ja czuję, że to nie to nie chcę się nakręcać, żeby się potem znów nie rozczarować.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Aja_S , trzymamy kciuki
AJA_S lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???