Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:No ja wlasnie biore 2x1 bromergonu. Tez sie fatalnie po nim czulas?
-
Paula - proszę wykreśl mnie z testowania 30.04. Muszę narazie odpuścić starania
lekarz wykrył u mnie polipy w macicy i najpierw trzeba będzie się tego pozbyć. Prawdopodobnie to jest przyczyna moich problemów. Wracam do gry pewnie w czerwcu dopiero. A za Was dziewczyny mocno trzymam kciuki :*7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylkowe ściskam. wylecz to jak najszybciej i wracaj do starań. powodzenia.
AJA_S wrote:Najwcześniej w niedzielę by ogarnąć dupe a potem normalnie 23
Widzę, że naprawdę u Ciebie coś się święci na święta tyle w Tobie entuzjazmu. bosszzee jak ja też bym tak chciała. ale cudów się nie spodziewam niestety. im bliżej terminu @ tym mniej we mnie nadziei.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Marlena do wczoraj nie było entuzjazmu tylko ciche błaganie losu by w końcu się udało.
Jeszcze wczoraj dostałam zj$^;:y od B że się nakręcam, a potem znowu będę płakać.
Cały cykl coś było nie tak, przez rozpulchnienie pochwy byłam pewna że nawet jak będzie owulacja to nic z tego nie będzie.
Ale mdłości czy wzdęcia zganiałam na grilla 2tyg temu bo mam nadwrażliwość żołądka...
Ale no błagam musi się w końcu udać po tych przeklętych 45ms starań
Jestem nakręcona jak pozytywka aż boję się myśleć co będzie jak zacznie temp spadać
Ale wierzę że mój dziedzic dał za wygraną i nie będzie już kazać na siebie czekać ...17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Marlena do wczoraj nie było entuzjazmu tylko ciche błaganie losu by w końcu się udało.
Jeszcze wczoraj dostałam zj$^;:y od B że się nakręcam, a potem znowu będę płakać.
Cały cykl coś było nie tak, przez rozpulchnienie pochwy byłam pewna że nawet jak będzie owulacja to nic z tego nie będzie.
Ale mdłości czy wzdęcia zganiałam na grilla 2tyg temu bo mam nadwrażliwość żołądka...
Ale no błagam musi się w końcu udać po tych przeklętych 45ms starań
Jestem nakręcona jak pozytywka aż boję się myśleć co będzie jak zacznie temp spadać
Ale wierzę że mój dziedzic dał za wygraną i nie będzie już kazać na siebie czekać ...
Bardzo Ci kibicuje Kochana Mam nadzieje, ze los sie do Ciebie usmiechnie
AJA_S lubi tę wiadomość
-
hehehe, no to lepiej nich focha nie będzie
AJA_S lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Dzięki za porady prolaktynowe ;)trzymam kciuki za testujące!!! I oczywiście Lady chwytam jednego wiruska dla siebie. Chce juz jak najszybciej zacząć nowy cykl z leczeniem wiec jak ktoś spotka moja @ to niech ją do mnie pogoni bo gdzieś zginęła według temp ki powinna być wczoraj !
-
Paula. wrote:Dziewczyny przepraszam za chwilową nieobecność, ale pochłoneły mnie tak sprzątania i przygotowania, że tylko rano temp dodawałam.
Już nadrabiam zaległości :*
Zazdroszczę ja kompletnie nic nie zrobione xDPaula. lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Z okazji Świąt Wielkanocnych składam Wam kochane moje życzenia pełne słońca i radości. Niech spełnią się wszystkie marzenia, troski na dobre odejdą wraz z zimą, a nadzieja na lepsze jutro niech wypełni najbliższy czas. Wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia
P.S
no i żeby ten czas oczekiwania na nasze maleństwa aż tak bardzo się nam nie dłużył i żebyśmy mogły jak najszybciej tulić swoje maleństwa w objęciach :*
WESOŁYCH ŚWIĄT . !!! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 10:53
kate88:), AJA_S lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
jaki u mnie będzie rezultat poinformuję po świętach, teraz życzę Wam radości i rodzinnego ciepła z okazji świąt Wielkanocnych niech zajączek nas wszystkie w tym roku zaskoczy i przyniesie upragnione prezenty
trzymam kciuki i wracam po świętachAJA_S, Paula., Zuza_22 lubią tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Zuza no to trzymam kciiuki za zająca ))
Paula no i masz już wszystko ogarnięte, a teraz odpoczynek się należy, ja tak z grubsza też już mam wszystko przygotowane.
Również wszystkim zdrowych spokojnych świąt życzę i mam nadzieję, że po świętach same pozytywne testy będą powklejaneAJA_S, Paula. lubią tę wiadomość
-
Ja poproszę o lampkę wina.
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min)