Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena88 wrote:też jestem za tym mi kiedyś gin powiedział, żeby tego nie robić, bo łatwo sobie jakąś infekcję zaaplikować. tak naprawdę nic Ci to nie da.
A mój... chyba drugi gin właśnie kazał bo jak twierdził "tak poznam wszystkie sygnały swojego ciała"
Ale ulegam wam i już nie grzebie...17.11.17-poronienie całkowite -
ja sobie raz sprawdziłam a teraz czekam na @
zresztą w ogóle co ja kilka dni temu miałam ... myślałam, że się nabawiłam jakiejś infekcji właśnie i chyba muszę z tym iść do lekarza (chociaż to minęło) ale to było takie głupie i nawet aż wstyd mi o tym pisać...Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:ja sobie raz sprawdziłam a teraz czekam na @
zresztą w ogóle co ja kilka dni temu miałam ... myślałam, że się nabawiłam jakiejś infekcji właśnie i chyba muszę z tym iść do lekarza (chociaż to minęło) ale to było takie głupie i nawet aż wstyd mi o tym pisać...17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Zainteresowałaś mnie
kilka dni temu w podobnym czasie jak jajniki bardzo bardzo dawały o sobie znać, bo teraz dają znać ale już o wiele delikatniej miałam taki "objaw" przy stosunku jakby mnie tam wszystko w środku swędziało a przy ruchach narzeczonego zaspokaiało mnie to swędzenie no wybaczcie ale inaczej nie wiedziałam jak to opisać, a miałam tak pierwszy raz w życiu i to dla mnie takie dziwne i najlepsze jest to, ze to już minęło. i nie wiem co to było.. ale zaraz po okresie zapisze się do gina, bo może to objaw infekcji ;/Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
AJA_S wrote:Morwa poczułam się jakby ochrzaniała mnie starsza siostra
Ale niech ci będzie będę sprawdzać tylko rano jakby @ przyszła żeby wiedzieć by już nie brać tego pod uwagę...
Albo wgl zostawię ją w spokoju... jedna infekcja na ten cykl wystarczy
Ed. Co do testu to poczekam do czwartku jak nie przyjdzie żadna wyznaczona @
PS widziałam ,że temperatura odbiła ,więc czekam aż wstawisz zielonego kropkaAJA_S lubi tę wiadomość
-
Paula wątpię by to była infekcja
Ale ciekawie to opisałaś ^^
Ja przy infekcji wgl nie odczuwam przyjemności, ale to może przez maść bo zawsze każe B smarować by się nie zaraził
A przypomniało mi to pewną historie xD
Mój narzeczony lubuje się w papryczkach chilli. Ciekawie się zrobiło jak po krojeniu papryczki poszedł siusiu... i nie nie umył dłoni
Domyślacie się finału?
Pomogłam mu zmyć sok z chilli, ale zrobiłam to tak nie efektywnie, że podczas zaczęłam drzeć się jak opętana... zaczęło mnie piec i o dziwo nie w środku tylko zaraz na początku... najlepszy był w tym wszystkim mój kochany... z głupią miną na mnie i pyta "już?!" ... myślałam że go zabije ... xD
Morwa jesteś niezastąpiona
WhyMe dziękuję bardzo
Agness trzymam kciukiPaula., Agness12, Morwa, edka85 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Paula. wrote:Kochane ja wiem, że temat wiecznie powtarzany i na każdym forum o tym się pisze, ale jaka powinna być szyjka przed @ ? jak to jest tzn zaraz po owulacji się zmienia na inną czy na ciąże i na @ jest podobna? bo w necie nie czytam bo za każdym razem wydaje mi się inaczej że piszą
Na ciążę powinna być że zdecydowanie mocno zamknieta i twarda u mnie na kilka godzin przed @ troszke, ale wyczuwalne się otwieraPaula. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiecie może od czego zależy ilosc hcg w moczu?
Zastanawiam sie własne od czego zależy, że dziewczyny maja ładne bety, a testy niemal blade. Inne z kolei przy becie 7 mają już ładny cień?
Pomijam fakt różnych testów, bo zazwyczaj uzywamy 10
-
AJA_S wrote:A to nie zależy od rozcięczenia moczu ?
Choc staramy sie nie pic ok 1,5h przed testem.
No moze czasem sie czlowiek zapomni.
A mam do Was pytanko
11dc mialam test owu pozytywny
12dc negatyw
a od 14dc (nie wiem co mnie podkusilo) mam znowu 'prawie pozytyw' tak do wczoraj.. Dzis tez sprawdze. Nie wiem co jest znowu . -
WhyMe wrote:Na pewno.
Choc staramy sie nie pic ok 1,5h przed testem.
No moze czasem sie czlowiek zapomni.
A mam do Was pytanko
11dc mialam test owu pozytywny
12dc negatyw
a od 14dc (nie wiem co mnie podkusilo) mam znowu 'prawie pozytyw' tak do wczoraj.. Dzis tez sprawdze. Nie wiem co jest znowu .
Możliwe, że wadliwe są17.11.17-poronienie całkowite