Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Załóż wątek na fioletowe na Styczeń, bo chyba nie ma :p ja będę mogła się wpisać i tam i na Grudzień ... co za przywilej
Powodzenia jutro ja becieMorwa lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Dziewczyny bardzo mocno was tulę i bardzo mi przykro jutro będę się z Wami łączyła w bólach i zawiedzeniu.
Morwa gratuluję trzymam kciuki za bliźniaki
oraz gratuluję innych cudownych wyników bet oby tak jeszcze było takich więcej :*Morwa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
jeszcze kwiecień się nie skończył, a już 10 mam gratulacje wszystkim, a pozostałe (razem ze mną) wskakujcie na maj będzie kolejna porcja świeżutkich jak bułeczki nowych przyszłych mam
Morwa lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Też mam samsunga
Jeszcze z 3dni i będzie pamiątkowy testBasik83, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wam też się tak nie chce dziś nic robić? jadę dopiero na 14 na praktyki pół dnia mogłabym coś zrobić w domu, ale mam takiego lenia, że masakra do tego non stop odzywają mi się jajniki one nigdy w owulacji nie dawały się tak we znaki jak teraz.Moj wczesniaczek z 33tc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula. wrote:Dziewczyny czy Wam też się tak nie chce dziś nic robić? jadę dopiero na 14 na praktyki pół dnia mogłabym coś zrobić w domu, ale mam takiego lenia, że masakra do tego non stop odzywają mi się jajniki one nigdy w owulacji nie dawały się tak we znaki jak teraz.
Paula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolinams wrote:Magic words gratuluję i jak się miewasz? dziękujemy za trzymanie kciuków za nas
Paula czekamy z niecierpliwością
Bardzo Wam kibicuję, bo co prawda mi się szybko udało, ale czytając wasze historie i długoletnie starania to żal serce ściska, że my kobiety które pragniemy tak bardzo dzieci musimy tak wiele przejść ...AJA_S, WhyMe lubią tę wiadomość
-
Paula. wrote:Dziewczyny czy Wam też się tak nie chce dziś nic robić? jadę dopiero na 14 na praktyki pół dnia mogłabym coś zrobić w domu, ale mam takiego lenia, że masakra do tego non stop odzywają mi się jajniki one nigdy w owulacji nie dawały się tak we znaki jak teraz.
Witam w moim świecie chociaż od wczoraj nie bolą jajniki tylko ciśnie mnie podbrzusze, ale za to ciągle nawracające mdłości... i ten niesamowity leń w ...17.11.17-poronienie całkowite -
karolinams wrote:Paula czekamy z niecierpliwościąMoj wczesniaczek z 33tc
Heeej:)
Mi tes sie dzis nic nie chce ,ale za to jest piatek.
Wczoraj mialam troche dola bo ostatnio na facebooku widze same ciaze i bobasy, i jakos tak sobie pomyslalam ,ze dlaczego one a ja nie:(. Wiem straszna jestem, mam nerwy sama na siebie ,ze tak reaguje... No coz. Musze troszke poczekac...
Wczoraj natomiast dostalam super wiadomosc od genetyka!
Nie musimy sie z mezem badac (kariotypy) poniewaz nasza niunia miala wade lutealna, ktora wystepuje populacyjnie... Bardzo mnie to pocieszylo! jednak nikomu nikomu tego nie zycze!.
A jeszcze jedno bardzo mnie irytuja lekarze.
Bo wiecie co slyszymy?
Zaszlas w ciaze raz to teraz tez Ci sie uda! bla bla bla..
Nasmecilam. Dziekuje ze jestescie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 10:50
-
AJA_S wrote:Witam w moim świecie chociaż od wczoraj nie bolą jajniki tylko ciśnie mnie podbrzusze, ale za to ciągle nawracające mdłości... i ten niesamowity leń w ...Moj wczesniaczek z 33tc
Paula. wrote:Morwa już ładnie widać kreseczkę zresztą szczerze to beta ładniejsza niż ten test
Paula. lubi tę wiadomość