Kwietniowe testowanie - wiosenne zapylanie 🐝 to zimowe rozwiązanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaya wrote:To ja dziecko walentynkowe jestem 🤭
Mój ma dobre wyniki nasienia ale zastanawiam się nad czymś co podniesie troszkę libido, jakiś pomysł?
A z przypraw to imbir, gałka muszkatołowa, kurkuma.
Spróbujcie androvit, ma słabszy skład ale jest ok na libido.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 18:54
Naya lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Mi własnie zalezało a l-argininie, l-karnitynie i koenzymie q10 i tak osobno wszystko to kurde drogo i jaka ilość tabletek do łykania. Dlatego wzięłam mu to. Kiedyś brał zwykły fertilman a jeszcze niedawno na okres nie staraniowy brał androvit.
No cóż, poczekamy zobaczymy co wyjdzie 😊
Jak dostanę 🐒 to wtedy też zamówię.
Na razie ból głowy, podburza i do tego jakiś natłok śluzu kremowego.. 😐 -
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj tez zamówienie zrobilam🙈 ale jak ma pomoc to nie patrze na koszta🤷♀️ wkoncu zamowilam termometr owulacyjny🤦♀️🤦♀️🤦♀️ jutro przyjdzie wiec sprobuje mierzyć dopochwowo😂 Jutro tez moj 3dc wiec z rana przed robota polece na badania z krwi bo ostatnie mam z wrzesnia😂😂😂 wiec znowu pociągnie za kieszeń🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
nick nieaktualnySendi94 wrote:Ja dzisiaj tez zamówienie zrobilam🙈 ale jak ma pomoc to nie patrze na koszta🤷♀️ wkoncu zamowilam termometr owulacyjny🤦♀️🤦♀️🤦♀️ jutro przyjdzie wiec sprobuje mierzyć dopochwowo😂 Jutro tez moj 3dc wiec z rana przed robota polece na badania z krwi bo ostatnie mam z wrzesnia😂😂😂 wiec znowu pociągnie za kieszeń🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Sendi94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadinola wrote:Korzeń maca! Selen, cynk, witamina E, C i z grupy B, damiana pustynna.
A z przypraw to imbir, gałka muszkatołowa, kurkuma.
Spróbujcie androvit, ma słabszy skład ale jest ok na libido.
Super, dzięki! Posprawdzam i zobaczę czym by go tu nafaszerować 🤪 -
Manioka wrote:Dziewczyny, a spotkałyście się z kłuciem w macicy?
Obecnie 23dc i nie wiem co o tym myśleć 🤔03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Ja w tym cyklu odpuscilam mierzenie temp.. odpuscilam patrzenie na śluz.. ale co zrobić jak w dni płodne mogłabym się bzykać 3razy dziennie 🤷♀️ poznałam swój organizm już tak bardzo że doskonale wiem że jak zaczyna mi skakać libido A na widok K bez koszulki mam mokro to znaczy że idzie Owu.. I mimo tego że obiecałem sobie nie myśleć to myślę.. codziennie rano kusi mnie żeby zmierzyć temp ale jestem silna.. Po 9cyklach starań i po tym jak duphaston mnie ostatnio tak rozwalił psychicznie że byłam klotliwa zolzą mam dość.. 😔 pragnę dziecka z K ale chyba oboje po tym czasie mamy już taki swoisty dół..
W tym cyklu jednak postawiłam na NAC i mam pytanie co jeszcze można brać i kiedy 🤔
bo nac zaczęłam brać w 3dc do 7dc po 3tabl dziennie teraz już tylko raz dziennie.. -
Madżi88 wrote:Ja w tym cyklu odpuscilam mierzenie temp.. odpuscilam patrzenie na śluz.. ale co zrobić jak w dni płodne mogłabym się bzykać 3razy dziennie 🤷♀️ poznałam swój organizm już tak bardzo że doskonale wiem że jak zaczyna mi skakać libido A na widok K bez koszulki mam mokro to znaczy że idzie Owu.. I mimo tego że obiecałem sobie nie myśleć to myślę.. codziennie rano kusi mnie żeby zmierzyć temp ale jestem silna.. Po 9cyklach starań i po tym jak duphaston mnie ostatnio tak rozwalił psychicznie że byłam klotliwa zolzą mam dość.. 😔 pragnę dziecka z K ale chyba oboje po tym czasie mamy już taki swoisty dół..
W tym cyklu jednak postawiłam na NAC i mam pytanie co jeszcze można brać i kiedy 🤔
bo nac zaczęłam brać w 3dc do 7dc po 3tabl dziennie teraz już tylko raz dziennie..
Moja lista supli ;
Caly cykl : pregna start, wit d, wit c, inozytol, omega 3.
Do owu : ziółka sroki nr 3, olej z wiesiołka, dong, wit e,
Q10, Nac 3-7 dc.
Po owu przez 7 dni 🍍.
Trochę tego jest ale walczę o poprawę endometrium.
We wtorek podglad endo mam nadzieję ze warto lykac
Tego tyle 🤔💪💪💪💪04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Witam wszystkie piękne, przyszłe ciążówki 😅
Jak tam u Was? 😁
Bo u mnie oprócz doła, który się ciągnie już x dni to nic nowego😁
Tak dzisiaj doszłam do wniosku, że chyba nie będę jutro testu robic😊
Tylko może 2 dni później. Będę wtedy 12dpo, o ile 🐒 nie przyjdzie 😊 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:23
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Limonka26 wrote:Ja melduję pierwszy dzień ciąży 😛 Poproszę o wpisanie mnie na 06.04 zobaczę jak z owulką będzie i ewentualnie przesunę.
Plan na nowy cykl jest: zapisuję męża na badanie nasienia, badanie hormonów, ja w poniedziałek (4dc) idę zbadać LH, FSH, prolaktynę, estradiol i testosteron. Może jeszcze dorzucę żelazo. A za jakieś 2 tygodnie skoczę do luxmedu bo wisi mi jeszcze skierowanie na badania tarczycy. Ale jeszcze trochę podkuruję się jodem
Nie ma innej opcji - #rodzęwgrudniu 🍀☃️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:24
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
nick nieaktualnyMadżi88 wrote:Ja w tym cyklu odpuscilam mierzenie temp.. odpuscilam patrzenie na śluz.. ale co zrobić jak w dni płodne mogłabym się bzykać 3razy dziennie 🤷♀️ poznałam swój organizm już tak bardzo że doskonale wiem że jak zaczyna mi skakać libido A na widok K bez koszulki mam mokro to znaczy że idzie Owu.. I mimo tego że obiecałem sobie nie myśleć to myślę.. codziennie rano kusi mnie żeby zmierzyć temp ale jestem silna.. Po 9cyklach starań i po tym jak duphaston mnie ostatnio tak rozwalił psychicznie że byłam klotliwa zolzą mam dość.. 😔 pragnę dziecka z K ale chyba oboje po tym czasie mamy już taki swoisty dół..
bo nac zaczęłam brać w 3dc do 7dc po 3tabl dziennie teraz już tylko raz dziennie.. -
nick nieaktualnyManioka wrote:Witam wszystkie piękne, przyszłe ciążówki 😅
Jak tam u Was? 😁
Bo u mnie oprócz doła, który się ciągnie już x dni to nic nowego😁
Tak dzisiaj doszłam do wniosku, że chyba nie będę jutro testu robic😊
Tylko może 2 dni później. Będę wtedy 12dpo, o ile 🐒 nie przyjdzie 😊Manioka lubi tę wiadomość