Kwietniowe testowanie - wiosenne zapylanie 🐝 to zimowe rozwiązanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:Mam tribux 0,01g plus dexilant na reflux ale nie biorę dexilantu bo jakoś ostatnio nie mam problemu z refluxem.
Jestem już w domu, gęby nie czuje a jestem tak okropnie głodna. Czuję że schodzi znieczulenie to już tabletkę wzięłam bo coś mam wrażenie że będzie bolało. Cała się trzęsłam na fotelu, panikowałam ale pan doktor powiedział że byłam dzielna. xD to było moje takie pierwsze leczenie, aż wstyd przyznać. Ale to właśnie zrobiła mi fobia po wizycie u dentysty za dzieciaka i straszeniu mnie przez wujka i dziadka... Na razie skupimy się na leczeniu a potem wyrwiemy co trzeba bo na razie nie jestem taka odważna. 😂 Muszę się przyzwyczaić 😂
A dopiero pisałam, że Ci tam za dobrze chyba😂😂 ściągam Cię swoimi myślami 😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Przerywał mi wiercenie bo się bałam ze zaboli 😂 40 minut mi robili, ale zanim po mamę, zakupy dojazd do domu to trochę zeszło. 😂
No mi kiedyś znieczulenie nie pomogło 😅
Fajnie nie było, ale jakoś poszło 😁
Musisz mieć super dentystę skoro tak do Ciebie podchodzi 😊 -
nick nieaktualnyManioka wrote:No mi kiedyś znieczulenie nie pomogło 😅
Fajnie nie było, ale jakoś poszło 😁
Musisz mieć super dentystę skoro tak do Ciebie podchodzi 😊 -
Ladinola wrote:No świetni są! Najpierw byłam w lutym na przeglądzie i zdjęciu rtg, od razu mówiłam, że strasznie się boję, mam fobie to podchodzili jak do dziecka. W końcu trafiłam na kogoś komu mogę zaufac, ogólnie nic nie bolało tylko ja panikowałam. 😂 Teraz zaczyna mnie cmic jak schodzi znieczulenie. 🤔 Cieszę się, że zaczęłam coś robić z tymi zębami bo mam w okropnym stanie, mam próchnicę i ostatni dzwonek przed kanałowym. Jestem ciekawa jak szóstka po drugiej stronie czy tam już nie jest za późno....
Nie bądź złej myśli. Na pewno będzie wszystko dobrze 😁
Dopiero pisałam o testach, że jutro chyba nie zrobię (25dc, 10dpo) ale znalazłam w walizce jeszcze jeden test o czułości 10, więc się chyba jutro skuszę 😅 -
nick nieaktualnyManioka wrote:Nie bądź złej myśli. Na pewno będzie wszystko dobrze 😁
Dopiero pisałam o testach, że jutro chyba nie zrobię (25dc, 10dpo) ale znalazłam w walizce jeszcze jeden test o czułości 10, więc się chyba jutro skuszę 😅
My dzisiaj wypijemy jakieś dobre winko, zjemy... Pizze. 😂 Mamy rocznicę zaręczyn 🤔 czwartą, tak cztery lata temu zapytał mnie czy chce być jego żoną. 😄Manioka lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:To ja zaciskam kciuki jeszcze mocniej! ♥
My dzisiaj wypijemy jakieś dobre winko, zjemy... Pizze. 😂 Mamy rocznicę zaręczyn 🤔 czwartą, tak cztery lata temu zapytał mnie czy chce być jego żoną. 😄
No to gratulacje!! ❤️❤️💞
Zdrówka Wam życzę, bo to jest najważniejsze na świecie!!❤️❤️Ladinola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sendi94 wrote:Mam wyniki, wydaje mi się ze wszystko okej 🤗🤗
Podrzucam link
https://naforum.zapodaj.net/90f05e5954fd.jpg.htmlSendi94 lubi tę wiadomość
-
Hej! To i ja przycupne, tym razem poproszę o zapisanie na 6 kwietnia, już wtedy powinien być okres (a właściwie to nie powinien 😅), a w święta raczej nie będę miała jak testować 😉
Ladinola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomarańcza wrote:Hej! To i ja przycupne, tym razem poproszę o zapisanie na 6 kwietnia, już wtedy powinien być okres (a właściwie to nie powinien 😅), a w święta raczej nie będę miała jak testować 😉
Pomarańcza lubi tę wiadomość