X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
Odpowiedz

Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼

Oceń ten wątek:
  • flotek Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już sikam dla sportu. 11 dpo dalej biel wizira 🤣 Ja już wolę się śmiać niż płakać. Coś czuję że będzie słabizna w tym cyklu, piersi się zmniejszyły ale chociaż tempka utrzymuje się na 37,2 od paru dni 😵‍💫

Btw powracam z nowym profilowym 😈🍓

MroziaMM, MoniaB, hope♥, kikix0o, Marzycielka94, S_va_88, cukrzyk1991, Idawoll, Dżozu, Morgo, cysterka95, Gnom, Powder, ater, Meggi_**, Olisska, NinaB, olaa, Motylek93 lubią tę wiadomość

Powodzenia wszystkim ❤️
    Trzymam za was kciuki !

Akcja: Bobas 🍼👶
    Nigdy nie zobaczyliśmy, ale walczymy o pierwsze ⏸️
    Starania od: 12.2024r. bez wspomagania

3.06 Nowy cykl 🍀
    18.06 owu ❤️❓

💊 Suplementy:
    Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (500 μg), Niepokalanek Mnisi
  • MroziaMM Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S_va_88 wrote:
    To nie da się pogodzić😅🤔❓
    Honor mi jeszcze nie pozwala 😆😆 jutro zobacze test to dopiero pogadamy. 😆

S_va_88 lubi tę wiadomość

• Pa-u-linka Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny …. Każda z nas ma swoją historię … może któraś będzie w stanie mi doradzić ??

Razem z koleżanką / przyjaciółką z pracy staramy się o dziecko . Często o tym rozmawiamy , kibicujemy sobie itd . Problem w tym że mnie prawdopodobnie się udało a ona jutro idzie na betę . Jest po 8 cyklu invitro . Dużo przeszła , kilka lat walki … gdy jej się nie uda … jak mam z nią rozmawiać … ona wie że ja jutro też idę na betę (O pozytywnych testach jej nie mówiłam ) będzie dopytywać o wynik … no nie ukryje przed nią … ciężki temat .

flotek, MoniaB, Miśka 91, S_va_88, Dżozu, cysterka95, Olisska, olaa lubią tę wiadomość

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)

01.06.2025- ⏸️(9dpo)
    02.06.2025- Beta 22,20 mlU (10dpo)
    04.06.2025- Beta 99,80 mlU (12dpo)
    06.06.2025- Beta 232 mlU (14dpo)
  • MroziaMM Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flotek wrote:
    Ja już sikam dla sportu. 11 dpo dalej biel wizira 🤣 Ja już wolę się śmiać niż płakać. Coś czuję że będzie słabizna w tym cyklu, piersi się zmniejszyły ale chociaż tempka utrzymuje się na 37,2 od paru dni 😵‍💫

Temperatura niezle sie trzyma. Ja mam ostanio tez wyższa ale u mnie dalej to gardlo nawala.. czyżby jednak choroba zwiastunem ciąży??

flotek lubi tę wiadomość

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje pierwszych kresek Mrozia powtarzsj test i dziel się tutaj 😄
    Pa-u-linka również gratuluje, jestem w waszej sprawie dobrej myśli, testy mnie nigdy nie oszukały. Też jestem pracownikiem biedronki, aktualnie na macierzyńskim, niezależnie od charakteru kierowniczki, żadna nue chce w pracy ciężarnej 😉 przyjaciółce z pracy powiedz w prost, najgorsze by było ukrywanie się i dowiadywanie od osób trzecich, powodzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 20:54

MroziaMM, flotek, Marzycielka94, S_va_88, Miśka 91, Pyz_a, Pa-u-linka, Powder, Deyansu, olaa lubią tę wiadomość

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 Kacperek 🙆
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 2024 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234
    27 września jesteś już z nami 😄waga 3210 💞 poród SN.
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    event.png
    event.png
  • flotek Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MroziaMM wrote:
    Temperatura niezle sie trzyma. Ja mam ostanio tez wyższa ale u mnie dalej to gardlo nawala.. czyżby jednak choroba zwiastunem ciąży??

Mnie gardło też trochę boli 🙄 I woda z nosa, obstawiam że alergiczne. Dziewczyny, co teraz pyli że mnie tak dopadło? 😅

Kurcze stresuje się tym 4 czerwca... Bo jak nic nie wyjdzie to słabiznaaaaa!!!

Marta.R., MroziaMM lubią tę wiadomość

Powodzenia wszystkim ❤️
    Trzymam za was kciuki !

3.06 Nowy cykl 🍀
    18.06 owu ❤️❓

💊 Suplementy:
    Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (500 μg), Niepokalanek Mnisi
  • MroziaMM Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:
    Dziewczyny …. Każda z nas ma swoją historię … może któraś będzie w stanie mi doradzić ??

Razem z koleżanką / przyjaciółką z pracy staramy się o dziecko . Często o tym rozmawiamy , kibicujemy sobie itd . Problem w tym że mnie prawdopodobnie się udało a ona jutro idzie na betę . Jest po 8 cyklu invitro . Dużo przeszła , kilka lat walki … gdy jej się nie uda … jak mam z nią rozmawiać … ona wie że ja jutro też idę na betę (O pozytywnych testach jej nie mówiłam ) będzie dopytywać o wynik … no nie ukryje przed nią … ciężki temat .
    Kurde wiem, że przykro ale z drugiej strony chyba bym powiedziała.. wiadomo, że u niej moze wzbudzić to różne uczucia ale jeśli jest z tych osób normalnych, że tak to nazwę to pomimo przykrości której czasami nie da się opanować zrozumie swoje emocje i powinna się cieszyć Twoim szczęściem.

Pa-u-linka lubi tę wiadomość

• MroziaMM Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flotek wrote:
    Mnie gardło też trochę boli 🙄 I woda z nosa, obstawiam że alergiczne. Dziewczyny, co teraz pyli że mnie tak dopadło? 😅

Ja również katar okropny przerabiałam.. dzisiaj już nie.. tylko gardło. Temp mierzona w ciągu dnia ponad 37 stopni.

flotek lubi tę wiadomość

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flotek wrote:

Oj to stres zawsze 😪 a już tuż tuż, będę trzymać kciuki, a również chętnie dowiem się co pyli bo już mam kaplicę, ciężko wychodzić na zewnątrz 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 20:58

flotek lubi tę wiadomość

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 Kacperek 🙆
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 2024 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234
    27 września jesteś już z nami 😄waga 3210 💞 poród SN.
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    event.png
    event.png
  • Czajnik Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Powiedzieć od razu - mnie najbardziej boli jak ktoś traktuje mnie inaczej, jak trędowatą, bo mi się nie udaje a innym tak. Na jej miejscu też docenilabym jak ktoś by mi zaproponował że jeżeli nie chce o tym gadać to możemy omijac temat. I jak jej powiesz że jest dla Ciebie ważna i będzie wiedziała jako jedna z pierwszych :)
    Tak zrobiła moja jedna koleżanka i to jedyna z którą jeszcze się zadaje z tych co w ciążę po zachodziły :D

Marta.R., karczoch321, Marzycielka94, S_va_88, Miśka 91, Dżozu, Pa-u-linka, Powder, Mimi7, Deyansu, flotek, cysterka95, Olisska, grazka0022, olaa lubią tę wiadomość

Starania od 11.2022

Ona: 30 lat, cykle 29-34 dni

05.2025 - pierwszy raz II, biochem :(
    04.2025 Pelna diagnostyka wszystko ok - dalej niska ferrytyna
    11.2024 Morfologia: ferrytyna 16
    09.2024 - wyniki CD138+ :odczyn 2/1 d.p.w
    ->Tarivid, Metronidazol 10 dni
    08.2024 - badanie drożności jajowodów - ok
    08.2024 - mini histeroskopia HyCoSy, diagnoza przewlekłe zapalenie błony śluzowej macicy
    09.2023 - niedoczynność tarczycy, TSH 3.5

On: 31 lat
    04.2025 - super wyniki, morfologia 10% (!!!)
  • flotek Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie ile ja się nasłuchałam że 10-11 dpo to jest wcześnie i żeby obserwować tempke 🫣 Jest wcześnie jest, ale każda z nas wie jak to jest być nakręconą 🤣

Czy któraś staraczka z doświadczenia wie którego dpo spada tempka w nieudanym cyklu? Bo u mnie z tą temperaturą bywa różnie 😵‍💫

A co do pylenia to trawy, babka, pokrzywa :D a przynajmniej u mnie w mieście

S_va_88 lubi tę wiadomość

Powodzenia wszystkim ❤️
    Trzymam za was kciuki !

3.06 Nowy cykl 🍀
    18.06 owu ❤️❓

💊 Suplementy:
  • kikix0o Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Ja bym powiedziała ale zaznaczyła, że wiesz jaka jest sytuacja i jeśli jej jest ciężko o tym rozmawiać, to nie musicie poruszać tego tematu :) Jeśli okaże się że jesteś w ciąży to i tak długo tego pewnie nie ukryjesz, a może być jej dziwnie/przykro jak się dowie, że sobie kibicowałyście a nic jej nie powiedziałaś :) To nic złego, że Tobie się udało a jej nie i jej o tym powiesz, w końcu obie macie ten sam cel i jeśli dalej będziesz ją wspierać, to powinno być wszystko ok między wami 🥰 Z pewnością gdzieś w środku ją to ukuje, ale to normalne i same dobrze o tym wiemy

S_va_88, MoniaB, karczoch321, hope♥, Pa-u-linka, Deyansu, AnMiPe, ater, Olisska, grazka0022, olaa lubią tę wiadomość

K. 28 👩🏼‍❤️‍👨🏼 A. 29 + 🐶

• 06.25 - cb 💔

• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽

· · · · · · · ·

ZDROWIE 🏩

▫️hashimoto & niedoczynność
    ▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️‍🩹
    ▫️zaburzenia lękowe
    ▫️migreny
    ▫️niedobory – w trakcie suplementacji
    _____

Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍
  • Mardotka Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Myślę że nie powinnaś tego ukrywać , też mam przyjaciółkę która walczy już kilka lat , ostatnio spóźniał mi się okres i zastanawiałam się co miałabym zrobić gdyby okazało się że się udało... I ona jakoś na drugi dzień sama z siebie napisała do mnie że ma nadzieję że będzie druga osoba zaraz po mężu, która się dowie jeśli byłabym w ciąży... z tego co mówisz jesteście bardzo blisko, wspieracie się i myślę że mimo tego że może ją to zaboleć będzie się cieszyć Twoim szczęściem 🙂

S_va_88, Pa-u-linka, Mimi7, Deyansu, olaa lubią tę wiadomość

👩34 👨39
    10 cs o pierwszego maluszka
    Niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50

USG ✅ Cytologia ✅ Morfologia ✅
    TSH 1,2
    AMH 1.3
    Żelazo - 150
    Ferrytyna - 36
    D3 - 72
    MTHFR C677T homo
    Badanie nasienia ✅
    Drożność - wrzesień
    Suple 💊
    D3 4000 , jod , omega3 , B complex, koenzym Q10, probiotyki
  • kikix0o Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flotek wrote:

Flotek my tego samego dnia jesteśmy wpisane na testowanie i nawet mi nic nie mów, tak mnie kusi żeby nasikać wcześniej… 😂

Tylko że ja nawet nie mam pojęcia kiedy i czy w ogóle była owulacja przez to że to pierwszy cykl po straconej ciąży, jestem dziś w 22dc i myślę że to za wcześnie żeby coś wyszło, a z drugiej strony sobie myślę że kurde, no chyba jakby pykło to byłoby widać chociaż kuzyna cienia 😅

flotek lubi tę wiadomość

K. 28 👩🏼‍❤️‍👨🏼 A. 29 + 🐶

• 06.25 - cb 💔

• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽

· · · · · · · ·

ZDROWIE 🏩

▫️hashimoto & niedoczynność
    ▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️‍🩹
    ▫️zaburzenia lękowe
    ▫️migreny
    ▫️niedobory – w trakcie suplementacji
    _____

Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co tu sie dzisiaj dzieje! Spędziłam rodzinna niedzielę z siostrzeńcami, zahaczyłam wybory i randkę z mężem, i na koniec dnia musiałam wszystko nadrobić, nie sądziłam, że kilkugodzinna nieobecność tak się skonczy 😂
    Wydaje mi się, że wszystko odnotowałam, Ciebie cukrzyku też ❤️🤞🏻
    Mrozia, Paulinka - lecicie jutro na betę ? Trzymam mocno kciuki za wyniki i dobre samopoczucie, z wielką radością wpiszę Wam oficjalnie truskaweczki 🍓🍓
    floraviun, Mardotka - czy wpisać Was na któryś dzień testowania?
    Sreberko - pozwoliłam sobie zaznaczyć Twoje wiruski ciążowe ❤️🦠
    Karczoszku - ten test, który dodałaś, to jest owulak czy ciążowy? Pogubiłam się 🙈
    Kasiooola i Yoanne - miło Was widzieć ponownie w truskawkowym wątku, mam nadzieję, że dobrze się tutaj poczujecie, ja Wam gwarantuję, że my również mamy zgraną ekipę ❤️
    flotek - ja zauważyłam u siebie spadek temperatury 1/2 dni przed 🐒

S_va_88, MoniaB, kikix0o, Yoanne, flotek, olaa lubią tę wiadomość

✨ Starania od 09/24 (10 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)

👨 36
    ⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
    ✔ USG
    ✔ koncentracja 45 mln/1 ml
    ⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
  • eM 🌺 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Bardzo Cię rozumiem… Mam przyjaciółkę po kilku stratach, w tym jedna w zaawansowanej ciąży. Wiem, że to strasznie trudna sytuacja emocjonalnie, zwłaszcza gdy z jednej strony czujesz radość i nadzieję, a z drugiej boisz się, że Twoja przyjaciółka może przeżywać kolejne rozczarowanie. Myślę, że najważniejsze to podejść do niej z sercem i delikatnością. Zaznacz, że jest dla ciebie ważna i, że bardzo jej kibicujesz. Daj jej przestrzeń, żeby zareagowała po swojemu. Prawdziwa przyjaźń przejdzie przez to, nawet jeśli na początku będzie jej ciężko.
    A Ty masz prawo czuć radość ✨✨✨

malrzrz, Pa-u-linka, Deyansu, S_va_88, olaa lubią tę wiadomość

👦2020
    👼2022
    👦luty 2024
    ⏳01.2025 początek starań o trzecie maleństwo u boku 🙏🏻

Wysłany: 1 czerwca, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Paulina, po pierwsze zrób betę i poznaj wynik i dopiero się martw jak jej powiedzieć.

Ale powiem Ci że to nowy interesujący temat i spojrzenie na strefę starania. A mianowicie, wiele już padło słów jak to co i kiedy my usłyszały od znajomych, przyjaciół i rodziny, i jak to może zaboleć. Oraz o tym jak to się cieszymy z ciąż kuzynek, przyjaciółek i koleżanek a w sercu zazdrość. A tu, nie pomyślałam o nas starających się w kontekście, że ktoś z bliskiego otoczenia też się stara. I tak jak piszesz, koleżanka dużo przeszła. I obie jutro na betę.

Jezu szczerze, nie wiem jakbym jej miała powiedzieć o ewentualnej pozytywnej becie.
    I napisałam się a nic nie doradziłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 21:49

MoniaB, Pa-u-linka lubią tę wiadomość

21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 👼🖤

...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...

#rodzę w 2026 r.
  • malrzrz Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukrzyk - trudna historia, ale jako piekny happy end i ta niespodzianka dla mamy 🥹😍 moja chyba by zwariowała ze szczęścia ;)!

Dziewczyny, w razie w - chat gpt też analizuje fotki testów i sam proponuje robienie przeróbek kontrastów itd :D nie wiem, czy on się na tym forum nie uczył. Napisał mi, że widzi cień (użył określenia: cień cienia!! 😂), więc zapytałam go, czy napisał, że widzi cień, bo ja tak zasugerowałam. Powiedział, że nie, ale rozumie moją podejrzliwość 😂😅 jednak forumowa analiza kresek wydaje mi się bardziej legitna!

Marzycielka94, MoniaB, cukrzyk1991, Idawoll, Morgo, Powder, S_va_88, ater, cysterka95, Olisska, olaa, Jedno_zyczenie, Motylek93 lubią tę wiadomość

👩🏻‍🦰 + 🧑🏻‍🦱 +🐕‍🦺

👩🏻‍🦰 33
    Pregna start, wit. d3 (Juvit), mio-inozytol, magnez (MagneB6)
    🧑🏻‍🦱41
    Profertil

Starania od 12.2023, pod opieką kliniki od 01.2025
    👩🏻‍🦰🧑🏻‍🦱 - wyniki badań ok

04.2025 - pierwszy cykl z ovitrelle ⚪️
    05.2025 - lametta + ovitrelle ⚪️
    06.2025 - chillout, mamy kwalifikację do ivf i ruszamy z tematem po włoskim urlopie 🍀
  • Miśka 91 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Ja bym po prostu powiedziała jak wygląda sytuacja... Dlaczego że sama nie chciała bym ,, żyć "nieświadomości i jeszcze broń Boże dowiedzieć się z innego źródła. Zwłaszcza że piszesz że to przyjaciółka. Myślę że to gorsze i większy cios jeżeli wyjdzie ze coś zatailas... Ale to moje zdanie i przemyślenia...

Pa-u-linka, Deyansu, S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

8.01.2012 💙
    26.07.2023 💙

Ja niskie AMH
    Mąż niskie parametry nasienia

Starania o 3 ....
  • malrzrz Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa-u-linka wrote:

Każdy pewnie musi sam przeanalizować sobie w głowie scenariusze, ale ja też jestem team szczerość. W moim przypadku powiedzenie, że najgorsza prawda jest lepsza niż najpiękniejsze kłamstwo zdecydowanie się sprawdza. Trzeba pamiętać, że takie trudne sytuacje też spajają przyjaźnie ❤️

Pa-u-linka, Deyansu, Miśka 91, S_va_88, olaa lubią tę wiadomość

👩🏻‍🦰 + 🧑🏻‍🦱 +🐕‍🦺

👩🏻‍🦰 33
    Pregna start, wit. d3 (Juvit), mio-inozytol, magnez (MagneB6)
    🧑🏻‍🦱41
    Profertil

Starania od 12.2023, pod opieką kliniki od 01.2025
    👩🏻‍🦰🧑🏻‍🦱 - wyniki badań ok

04.2025 - pierwszy cykl z ovitrelle ⚪️
    05.2025 - lametta + ovitrelle ⚪️
    06.2025 - chillout, mamy kwalifikację do ivf i ruszamy z tematem po włoskim urlopie 🍀
‹‹ 13 14 15 16 17 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ