Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Lianaa wrote:Ściskam 🫂😞 też miewam takie dni, na dodatek wtedy czuję się jak słoń i mam wrażenie, że puchnę z godziny na godziny, wszystko takie ociężałe, skóra się świeci jak psu….
My babeczki mamy przesrane 🥴
Sagi, kochana, zrób koniecznie coś dla siebie, żeby odciągnąć się od tych negatywnych myśli 🫂🫂🫂💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 6cs
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magne b6 forte, kolagen, koenzym q10, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
HOMA-IR 3,14
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magne b6 forte, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice -
Dżozu wrote:Coooo, punkt dla mnie, że zapytałam. Nigdy o tym nie słyszałam :😮 Szacun dla Ciebie.
Ja tylko doprecyzuję, bo nadrabiam posty z dwóch dni, że jodoterapię stosuje się również w przypadku Gravesa Basedova, którego posiadam nieszczęśliwie. Jeszcze się nie zdecydowałam, ale jest to metoda na wyhamowanie tarczycy, niestety nie zawsze skuteczna przy tym schorzeniu.S_va_88 lubi tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Swoją drogą, pytanie do teamu drożnościowego!
Czy któraś z Was też zauważyła dużo obfitszy okres w cyklu po drożności? Zazwyczaj (po odstawieniu AH) miałam taki po lekkiej stronie, a teraz jest heavy duty, jak przed antykoncepcją 🧐💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
👩🏻🦱 ona
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
HOMA-IR 3,14
Powder wrote:To ja dzisiaj, dosłownie 🙃 jeszcze do tego wysypało mi całe czoło, jak nastolatce.
Sagi, kochana, zrób koniecznie coś dla siebie, żeby odciągnąć się od tych negatywnych myśli 🫂🫂🫂
Mam to samo z tymi pryszczami, myślę czy to nie przypadkiem od tego, że zrobiło się naprawę gorąco 🤔K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
lekka adenomioza ❌
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej
7 cykl: monitoring + encorton + luteina + duphaston ❌
8 cykl ⌛ plan: stymulacja lamettą + drożność jajowodów
08.08 - wstępna kwalifikacja do IVF -
AnMiPe wrote:Ja tylko doprecyzuję, bo nadrabiam posty z dwóch dni, że jodoterapię stosuje się również w przypadku Gravesa Basedova, którego posiadam nieszczęśliwie. Jeszcze się nie zdecydowałam, ale jest to metoda na wyhamowanie tarczycy, niestety nie zawsze skuteczna przy tym schorzeniu.
O proszę, tego nie wiedziałam ☺️ Jakbyś się zdecydowała to dopytaj czy mają ten program na ochronę jajników ☺️K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
lekka adenomioza ❌
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej
7 cykl: monitoring + encorton + luteina + duphaston ❌
8 cykl ⌛ plan: stymulacja lamettą + drożność jajowodów
08.08 - wstępna kwalifikacja do IVF -
Sagi wrote:Cześć dziewczyny.
Ja dziś mam fatalne samopoczucie. Nie wiem, o co chodzi. Wczoraj czułam się świetnie, a dziś zmiana o 180 stopni. Jestem rozdrazniona, zamulona, nawet włosy są oklapnięte mimo, że myję je codziennie… Jakby z dnia na dzień mi wjechał maksymalny pms.
Test owulacyjny dziś w końcu negatywny.
Mam ochotę schować się i przespać ten dzień…✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Uf, nadrobiłam 3 dni, nie było łatwo, ale witam się z Wami oficjalnie z Polski, a nawet z drogi na kolejną wycieczkę, tym razem nad morze. 😁🌞
Powderku, myślałam o Tobie, mam nadzieję, że nowy cykl to nowa szansa i tym razem coś zaskoczy 💪🫶
Zosieńku, Runnerko - marzę o tym, że jeśli kiedykolwiek zrobię betę to będę miała takie wyniki. Rośnijcie zdrowo 🤍
Chochliku, bardzo miło Cię tu widzieć, tęskniłam! 🩷
Bergamotka - jeśli będziesz miała JAKIEKOLWIEK nieprzyjemności ze strony współpracowników przez l4 odezwij się do mnie na priv. Pracuje w ochronie danych i możemy im ładnie nosa przytrzeć 😂😘
Claudii - ja się raczej nie zdecyduje, bo moja tarczyca jest tak powiększona i niejednorodna, że jeśli leczenie nie obniży mi TRABów i nie będę mogła zajść w ciążę, to usunę ją całkowicie, ale wiem, że z mniejszymi problemami przy Gravesie właśnie wprowadzają jod zanim operacja.
Zastanawiam się też co u @dailydamm, chyba w czerwcu sobie odpuściła forum? 🤔
Dżozu, Powder, Zosia667, Sagi, Magnes, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
S_va_88 wrote:O to będziemy razem rozbijać bank.
Tego nam zycze
Ja tak miałam w maju 🤩
Tego samego Wam życzę ❤️S_va_88 lubi tę wiadomość
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217
02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
17.07 ⏳ -
Marzycielka94 wrote:Witamy moonflower, fajnie, że do nas dołączyłaś ❤️ jeśli chodzi o testowanie to wątek lipcowy powstanie dopiero w poniedziałek, więc trzeba poczekać te kilka dni 😊
hahaha ale dojebałąm 😂 no faktycznie
-
Claudii wrote:Ja też nigdy nie zobaczyłam dwóch kreseczek. Już nawet mi się nie chce robić testów i jak robiłam je ostatnie dwa cykle to już na samą myśl mi się odechciewało, bo wiedziałam co zobaczę.
Ja dziś postanowiłam zacząć już nowy miesiąc nowa ja 😅 Jak się zważylam i zobaczyłam, że ważę 72 kg (mam tendencje do tycia, a już kilka razy co se schudłam to se przytyłam) to stwierdzilam, że przekładam to chudnięcie i ćwiczenia już chwilę, bo przecież zaraz będę w ciąży, a tak to już bym z 2 razy se schudła xD Dlatego działam i liczę, że to też trochę pomoże organizmowi 🫠 Oczywiście ze zdrowym rozsądkiem. W pracy nagadałam już tydzień temu dziewczynom, że jak będziemy pić 3l wody dziennie to na dzień dobry schudniemy 3 kilo i tym sposobem motywujemy się w piciu wody xD
Dzisiaj mam o 17 wizytę u ginekologa od niepłodności, bardzo ale to bardzo liczę na to, że ktoś się w końcu nami zajmie i poprowadzi za rączkę. Mam do niego polecajke tutaj od Dayseu i od koleżanki. Trzymajcie kciuki, żeby to w końcu był ten jedyny 😈
Dobrego dnia dla wszystkich 💗
Dziś zakończenie roku, obyśmy za jakiś czas wszystkie szły z dzieciakami do szkoły po świadectwa 🤞
Trzymam kciuki i już od kilku dni myślę o Tobie, więc jeśli masz czkawkę 😅 to przepraszam 🫣🤣
Wierzę mocno, że to będzie to 🔥❤️
Powodzenia we wszystkich planach 🤩Claudii lubi tę wiadomość
👩🏻 39
PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 1,23 lewy jajowód ❌, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki XII.24
👱🏻32
morfo 3%, ciężka oligospermia, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌
Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 💒10.2022
Starania na luzie - 2023
06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
07.2024 - stymulacja Clo + Ovitrelle 👎🏻😵💫
8-12. 2024 -> diagnostyka
02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
31.01. CRL 1,6 cm 26.02 CRL 5,5 cm
04.03 7 cm Człowieka, chyba ♂️ 😉 większość ryzyk - niska
26.03. 12 cm Faceta 😁
22.04. 🧬 330 g zdrowego Kawalera
28.05. 832 g Akrobaty 🤸🏻♀️
18.06. 1,25 kg Chłopa 🤗
24.06. 🧬 Wszystko 👍🏻
16.07. 1978 g Faceta z czuprynką 🧒🏻
-
Hej dziewczyny, jestem po wizycie. Szczerze, to jestem zawiedziona zachowaniem ginekologa, chce mi się trochę płakać bo jestem na świeżo i jeszcze w emocjach.
Na tamtej 1 wizycie po biochemie był miły, profesjonalny. A dzisiaj jak dowiedział się o tym że wychwyciłam drugiego biochema, wyjechał do mnie z tekstami „ale co pani zrobiła?! ale co pani zrobiła?!” Z pretensjami i podniesionym głosem.
Nie powinna się pani starać w pierwszym cyklu po biochemicznej! (Mimo że od drugiego gin. usłyszałam „powinni się państwo starać od razu” i wręcz zalecała mi żeby to robić, bo mnóstwo kobiet właśnie po biochemie ma zdrową ciążę.)
I że on tego drugiego biochema nie traktuje jako ciążę bo nie wiadomo co się tam wydarzyło, pewnie rzeczywiście była ale i tak nie miała prawa się udać.
Zrobił mi usg i powiedział że wszystko pięknie wygląda, macica idealna, jajnik prawy nie pracował w tym cyklu ale lewy ewidentnie wskazuje na owulację wczoraj w nocy albo dziś i że to ten cykl w którym powinniśmy się starać. Mamy jeszcze dziś i jutro się starać.
Jak się uda i zobaczę dwie kreski, to mam zacząć brać luteinę dopochwowo na noc, zrobić dwa razy betę i przesłać wyniki i ustalimy co dalej.
Potem był już w miarę miły, ale jak na gin. wychwalanego na prawo i lewo jaki to nie jest profesjonalny i miły, to tamte teksty podniesionym tonem uważam że były niepotrzebne i wiele kobiet mogłyby wpędzić w obwinianie się.
Co do tego drugiego biochema to na pewno to była ciąża, bo po pierwszym dwa razy miałam negatywną betę, białe testy. Więc to nie były żadne pozostałości po pierwszym.
No cóż, słucham jego zaleceń teraz i zobaczymy jak to będzie. Trochę żałuję, że byłam potulna i mu przytakiwałam, mogłam może się odezwać, że takie coś może siąść na psychikę, a to nie moja wina, że jeden gin mi mówi tak, a drugi tak. W7urwiona jestem po tej wizycie i zniechęcona do wszystkiego, ale nie szukam nikogo innego, bo on jednak już wie o mnie wszystko, zna się, jest polecany, więc na razie przy nim zostaję.S_va_88 lubi tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
▫️niedobory (ferrytyna, B12, D3, kwas foliowy) – w trakcie suplementacji
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
A, no i nie zalecił żadnych badań. Powiedział, że jeśli sytuacja się powtórzy, to wtedy zleci badania na krzepliwość. A jeśli nie będzie się udawało zajść, to pod koniec roku mam przyjść.K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
_____
moonflower wrote:
hahaha ale dojebałąm 😂 no faktycznie
Cześć
Masz już jakieś pomysły, patenty na ogarnięcie rzeczywistości gdyby pojawiło się trzecie maleństwo?
Mój synek jest odrobinę starszy od Twojego malca a i tak czasami się boję, że to maleńka różnica wieku.
No, ale ja nie podzielam optymizmu mojego lekarza, który mówi, że miał pacjentkę w pierwszej ciąży w wieku 47 latI rozsądek mi mówi, że mogę żałować, jeśli odwlekę starania.
-
Aa i jeszcze ciekawostka. Powiedział, że mam nie śledzić owulacji, tylko brać pod uwagę co on mówi i jak wygląda usg, bo metody typu sprawdzanie śluzu i mierzenie temperatury są przestarzałe, nie zaleca się ich już robić, nie mają żadnych medycznych podstaw, bo u każdej kobiety wygląda to inaczej.K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
_____
Kiki - ale dlaczego możecie się starać od razu po drugim biochemia a po pierwszym dał Wam bana? Nie rozumiem. Ja bym zmieniła lekarza. Dla mnie jakość relacji z lekarzem jest nie mniej ważna niż merytoryka.
Dołączam do teamu okresowego - też mam wysyp pryszczy jak nastolatka, dzisiaj spałam 10 h (ale to pewnie combo okresu, emocji i wczoraj miałam występ mojej grupy śpiewaczej).
Miałam kojący sen - że płynęliśmy z mężem łodzią po rzece, ja się bałam wyjrzeć przez okno, ale mąż mnie zachęcił - okazało się że wody są spokojne, pogoda dobra, a linia brzegowa nie tak daleko, czyli jest mniej niebezpiecznie niż mi się wydawało.Gnom, Claudii, Powder, ater, cysterka95, Kirby lubią tę wiadomość
31 👩❤️👨 38
💃zaburzenia lękowe od dzieciństwa
🔬hormony 3 dc: FSH, LH, estradiol - N, prolaktyna - lekko podwyższona (do powtórki po lepiej przespanej nocy)
AMH - 3,14
💊 Pregna Start, Sanprobi Stress, olej z wiesiołka (faza folikularna), naturalne antyoksydanty w diecie
5 cs o pierwszego potomka
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
kikix0o wrote:Hej dziewczyny, jestem po wizycie. Szczerze, to jestem zawiedziona zachowaniem ginekologa, chce mi się trochę płakać bo jestem na świeżo i jeszcze w emocjach.
Na tamtej 1 wizycie po biochemie był miły, profesjonalny. A dzisiaj jak dowiedział się o tym że wychwyciłam drugiego biochema, wyjechał do mnie z tekstami „ale co pani zrobiła?! ale co pani zrobiła?!” Z pretensjami i podniesionym głosem.
Nie powinna się pani starać w pierwszym cyklu po biochemicznej! (Mimo że od drugiego gin. usłyszałam „powinni się państwo starać od razu” i wręcz zalecała mi żeby to robić, bo mnóstwo kobiet właśnie po biochemie ma zdrową ciążę.)
I że on tego drugiego biochema nie traktuje jako ciążę bo nie wiadomo co się tam wydarzyło, pewnie rzeczywiście była ale i tak nie miała prawa się udać.
Zrobił mi usg i powiedział że wszystko pięknie wygląda, macica idealna, jajnik prawy nie pracował w tym cyklu ale lewy ewidentnie wskazuje na owulację wczoraj w nocy albo dziś i że to ten cykl w którym powinniśmy się starać. Mamy jeszcze dziś i jutro się starać.
Jak się uda i zobaczę dwie kreski, to mam zacząć brać luteinę dopochwowo na noc, zrobić dwa razy betę i przesłać wyniki i ustalimy co dalej.
Potem był już w miarę miły, ale jak na gin. wychwalanego na prawo i lewo jaki to nie jest profesjonalny i miły, to tamte teksty podniesionym tonem uważam że były niepotrzebne i wiele kobiet mogłyby wpędzić w obwinianie się.
Co do tego drugiego biochema to na pewno to była ciąża, bo po pierwszym dwa razy miałam negatywną betę, białe testy. Więc to nie były żadne pozostałości po pierwszym.
No cóż, słucham jego zaleceń teraz i zobaczymy jak to będzie. Trochę żałuję, że byłam potulna i mu przytakiwałam, mogłam może się odezwać, że takie coś może siąść na psychikę, a to nie moja wina, że jeden gin mi mówi tak, a drugi tak. W7urwiona jestem po tej wizycie i zniechęcona do wszystkiego, ale nie szukam nikogo innego, bo on jednak już wie o mnie wszystko, zna się, jest polecany, więc na razie przy nim zostaję.
Nie rozumiem go trochę, bo okrzyczał cię, że po biochemie nie możesz się od razu starać, a jak usłyszał, że miałaś znowu biochem to nagle, żeby się starać... no nie klei mi się jego logika.Gnom lubi tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ 5 cykl starań o drugiego małego człowieka
/ wczesne owulacje -
Morgo wrote:Kiki - ale dlaczego możecie się starać od razu po drugim biochemia a po pierwszym dał Wam bana? Nie rozumiem. Ja bym zmieniła lekarza. Dla mnie jakość relacji z lekarzem jest nie mniej ważna niż merytoryka.
Dołączam do teamu okresowego - też mam wysyp pryszczy jak nastolatka, dzisiaj spałam 10 h (ale to pewnie combo okresu, emocji i wczoraj miałam występ mojej grupy śpiewaczej).
Miałam kojący sen - że płynęliśmy z mężem łodzią po rzece, ja się bałam wyjrzeć przez okno, ale mąż mnie zachęcił - okazało się że wody są spokojne, pogoda dobra, a linia brzegowa nie tak daleko, czyli jest mniej niebezpiecznie niż mi się wydawało.
Bo powiedział, że macica wygląda na gotową na przyjęcie ciąży, wszystko wygląda super i możemy się starać. Też tego nie rozumiem, ale no cóż.. Wychwalany ginekolog, więc nie wiem czy jest sens go zmieniać. Może miał zły dzień, nie wiem.. Dla mnie relacja z lekarzem też jest ważna i to jak się czuję, dlatego zobaczę jak będzie po kolejnej wizycie o ile uda mi się zajść w ciążę.K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
_____
kikix0o wrote:Hej dziewczyny, jestem po wizycie. Szczerze, to jestem zawiedziona zachowaniem ginekologa, chce mi się trochę płakać bo jestem na świeżo i jeszcze w emocjach.
No cóż, słucham jego zaleceń teraz i zobaczymy jak to będzie. Trochę żałuję, że byłam potulna i mu przytakiwałam, mogłam może się odezwać, że takie coś może siąść na psychikę, a to nie moja wina, że jeden gin mi mówi tak, a drugi tak. W7urwiona jestem po tej wizycie i zniechęcona do wszystkiego, ale nie szukam nikogo innego, bo on jednak już wie o mnie wszystko, zna się, jest polecany, więc na razie przy nim zostaję.
I też był opryskliwy, że przyszłam bez tego badania, bardzo.Morgo, kikix0o lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
👩🏻🦱 ona
🧔🏻♂️ on
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
HOMA-IR 3,14
Może nie był miły, bo 1 wizyta była umówiona przez znanego lekarza i mogłam wystawić opinię, a teraz nie i mu nie zależało xD
Albo dla kobietek w ciąży jest miły, żeby u niego prowadziły, a dla nas wyjebkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca, 11:07
S_va_88 lubi tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny