Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I tak dzień dobry . Nie było mnie tu w lipcu ale trzymam za wszystkie przed testowaniem kciuki, dziewczyną którym się udało wielkie gratulacje 🥰😍♥️♥️ a tym którzy w tym cyklu nie wyszło... Tyle mocno następny cykl Wasz 😘
Mnie nie było po zamieszanie przed urlopem , wszystko na ,, głowie" teraz wróciłam z urlopu . I nadrabiam ( starałam się) ale no niestety za dużo tego 🙄😏lithium lubi tę wiadomość
-
Julka wrote:Dzieki ale i tak zastanawiam sie czy nie zrezygnowac juz calkiem .W dzien pozyty.testu kochalismy sie dwa razy wiec jezeli sie nie udalo to jak inaczej ma sie udac.Nie mam juz sil strasznie to przezywam.
Ale wstrzelenie sie w dzien owulacji to dopiero poczatek góry lodowej problemow, co tam sie jeszcze podrodze dzieje zanim sie zagniezdzi to milion spraw moze bycJulka lubi tę wiadomość
-
Julka wrote:A ile jedtes dpo masz juz jakies objawy bo ja totalnie nic.
Julka lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualnyIgnissa wrote:11 dpo. Bolą mnie piersi i mam "okresowe" bole podbrzusza. Tak samo czułam sie w 1 ciąży i przy biochemach. Niestety w zeszlym cyklu po Dupku tez tak było. Ale kurcze, mam jakieś przeczucie i dlatego spodziewalam się dziś pozytywu. Moze intuicja mnie zmylila
Ignissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:U mnie biel.
11dpo.
Ignissa to duphaston podkreca u nas objawy, cyce, tempke, bóle podbrzusza. No niestety. Obym się mylila....
O dziwo brak plamień....Nona lubi tę wiadomość
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Tylko ze u niektorych to chyba mala gorka bo udaje sie szybko.
Przeciez ja nie mówię tego złośliwie bo tez w tym tkwie i tez mam nerwy ze innym sie udaje za 1 razem. Tylko no wlasnie dużo rzeczy po drodze moze sie nie udac, nie wiem jak u innych tyle procesów zachodzi idealnie bo jakby to przeanalizowac od zapłodnienia do zagniezdzenia i ile sie na to bierze lekow to glowa malaNona, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena986 wrote:Przeciez ja nie mówię tego złośliwie bo tez w tym tkwie i tez mam nerwy ze innym sie udaje za 1 razem. Tylko no wlasnie dużo rzeczy po drodze moze sie nie udac, nie wiem jak u innych tyle procesów zachodzi idealnie bo jakby to przeanalizowac od zapłodnienia do zagniezdzenia i ile sie na to bierze lekow to glowa mala
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Ja tempki już nie mierze bo zawsze w 2 fazie mam wysoka i nic to nie oznacza, na wysokiej mi @ przychodzi dopiero później spada także no dupek nas zmylil.
Ale łudze się do końca. Choć w 1 ciąży 24dc I 11dpo były 2 krechy. Miałam monitoring i wiem kiedy owu była. Laskom 9dpo blade kreski wychodzą więc tymbardziej 11dpo ech... 90% że sue nie udało... Dziś wieczorem winko.
Ja w pierwszej ciąży wcale nie testowałam, poprostu przy okazji zleconych przez gina badan zrobiłam betę. To był 31 dc i byla 252. Nie mam pewnosci kiedy moglam mieć owulację, bo nic nie obserwowałam ani nie mierzyłam. To generalnie byl szalony miesiąc, bo najpierw byla majówka, w którą najprawdopodobniej zaskoczyłam, tydzień później wesele, na którym zdecydowanie przesadziłam z alko i pozniej balam się, że urodze chore dziecko. Jeszcze tydzień później kolejne wesela, na którym mie migkam już patrzeć na alko i nie wiedziałam czemu To bylo zupełnie z zaskoku.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:Może za wcześnie, też mam taką nadzieję. Czuję się jakoś ciążowo ale to moze być od Dupka. Pożyjemy, zobaczymy. Proszę o trzymanie kciukow za poniedziałkowe testowanie
Nona przykro mi ;( ale skoro plamień nie ma to może coś jeszcze się wyklaruje 🙂
A ja dziś idę na urodziny, i obawiam się że będzie tam dużo malych dzieci j ta szwagierka w ciąży. Trzymajcie kciuki żebym się nie rozpadła na milion kawałkówNona lubi tę wiadomość
27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
nick nieaktualny
-
Angela wrote:Oczywiście trzymam kciuki. Ja teraz dupka nie biorę ale brałam i u mnie on nie robił żadnych objawów, jedynie miałam większy apetyt na jedzenie.
Nona przykro mi ;( ale skoro plamień nie ma to może coś jeszcze się wyklaruje 🙂
A ja dziś idę na urodziny, i obawiam się że będzie tam dużo malych dzieci j ta szwagierka w ciąży. Trzymajcie kciuki żebym się nie rozpadła na milion kawałków
Życzę Ci przujemnej wizyty, bez uszczerbku na samopoczuciu :*Angela lubi tę wiadomość
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Wszystkie testy, które są przed 16dpo są zaspokajaniem ciekawości a nie odpowiedzią. Jakiś czas temu w archiwum ovu czytałam historie dziewczyny, która negatyw miała 14 i 16 dpo ale @ nie przychodziła. Koleżanka z pracy ja namówiła na sikanca jakoś tydzień po terminie@ i była bardzo zdziwiona bo nie miała objawów...
PÓKI NIE MA @ JEST WSZYSTKO MOŻLIWE !!!
O! Więcej nadzieiIgnissa, Julka, Nona, Malwcia89 lubią tę wiadomość