Lipiec słodki jak brzoskwinka 🍑, w marcu chłopiec 🧸lub dziewczynka 🎀
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha to na pogato taki festiwal 🤣 niezbadane są ścieżki mózgu kobiet starających się o potomstwo 😆
Monk@, Maj.a, Zbuntowana lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️ Prolaktyna 17,93✅️Testosteron 47,94 ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜18.11 Wit D3
🔜20.11 Anty tpo, anty tg
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Ja sobie tak dzisiaj myślę, że do pierwszej ciąży nie wyczekiwałam objawów, nawet nie dopuszczałam do siebie myśli, że mogę być w ciąży tylko sobie myślałam jak to mi się ten okres długo rozkręca i męczy 😆
No ale jak się przekonałam, że objawy przed okresowe mogą być ciążowymi to już pozamiatane 😋
Zbuntowana lubi tę wiadomość
Naturals 03.2023 💔
I IVF 07.2024 ❌
II IVF 09.2024 ❌
III IVF 11.2024 ❄️
FET 12.2024 🤔 -
Darrika wrote:Postaram się, ale węszę na horyzoncie porażkę 🤣 ja jestem mega niecierpliwa, ale dzielnie walczę haha, testów w domu nie ma, a jechać do apteki się nie chce
Naturals 03.2023 💔
I IVF 07.2024 ❌
II IVF 09.2024 ❌
III IVF 11.2024 ❄️
FET 12.2024 🤔 -
Lexia wrote:Konsultowalaś wynik FSH i AMH z lekarzem? Dość wysokie FSH i niskie AMH. Chodzisz regularnie na monitoring owulacji?
Fsh konsultowałam to kazała mi powtórzyć i wyszło ponownie 11, Amh dopiero niedawno zrobiłam, ale mój błąd ze w laboratorium które wysyła, a nie jest na miejscu. Owulacja ostatnio potwierdzona na usg, ale nie chodzę regularnie na monitoringi. Planuje iść następnym razem w 3dc, wtedy chyba można policzyć tez jajeczka czy jest ok czy właśnie ta obniżona rezerwa 🫣Lexia lubi tę wiadomość
👩🏻 (37)
Amh - 0,58
hipoglikemia reaktywna
naturalna owulacja ✅
Tsh - 1.61 ✅
LH:FSH - 0,5 Fsh - 11, wit D - 36,7
👨🏻 (40)
nasienie - morfologia 4%
🍇 🥑 start diety płodnościowej maj 2024r
💊 Folian, Nac, Koenzym Q10, laktoferyna, jod, tran, wit D+K, magnez, dhea, mleczko pszczele
kwalifikacja do in-vitro klinika Bocian
26.10.2024 start stymulacji (Menopur, Bemfola + Cetrotide)
07.11. Punkcja 🥚🥚🥚🥚 > jedno zapłodnione
12.11 transfer 1 świeżej blastocytki 🐣 -
Monk@ wrote:Co do objawów, to cóż, jak pisałam wczoraj, u mnie co cykl cały festiwal 🤡 przy pierwszych staraniach uczepiłam się metalicznego posmaku w ustach. Nie wiem czemu, któraś z dziewczyn miała taki objaw, więc doszukiwałam się go za każdym razem u siebie. Jak się okazuje, nie miałam go nigdy w ciąży a i wtedy i teraz co cykl myślę sobie „oho! Ale jajnik mnie kłuje, ciąża jak nic!”, „ooo, okropna zgaga, pamiętam, jak w ciąży mnie męczyła, zaczyna się!” (A kij z tym, że zawsze tego samego dnia jadłam racuchy i mam po nich zgagę 😅). A, i nie zapominajmy, jak przy pierwszych staraniach codziennie rano wczuwałam się w smak kawy i codziennie myślałam, że dzisiaj to jakoś gorzej smakuje, to musi być ciąża 😅 (ja ogólnie co 2-3 dni stwierdzam, że ta nasza kawa jakoś dziwnie smakuje, choć nie zmieniamy jej od lat). No i najważniejsze - te wszystkie objawy zaczynają się już od 2dpo. Jak jeszcze nie ma absolutnie żadnej szansy, żeby cokolwiek znaczyły 🤡 także ten.
Miałam podobnie przy 3 nieudanych cyklach. Festiwal objawów, jakieś kłucia jajnika, inne odczuwanie temperatury. Tak jak Ty wsmakowywałam (😛) się w kawę licząc na to, że przestanie smakować, macałam piersi po tysiąc razy dziennie itp. A w udanym cyklu była praktycznie cisza. Jedyny inny objaw, którego nie miałam ani nigdy wcześniej, ani później było mrowienie i baaaaardzo duża wrażliwość sutków. Aż mnie swędziały, nie umiałam tego znieść. Kawa natomiast smakowała mi tak samo, przez całą ciążę zresztą też, ani na sekundę mnie nie odrzuciło 🙈😅 Ale no ja nie miałam w ciąży żadnych mdłości czy coś, więc może to się jakoś łączy 🤷🏼♀️👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Lexia wrote:Miałam podobnie przy 3 nieudanych cyklach. Festiwal objawów, jakieś kłucia jajnika, inne odczuwanie temperatury. Tak jak Ty wsmakowywałam (😛) się w kawę licząc na to, że przestanie smakować, macałam piersi po tysiąc razy dziennie itp. A w udanym cyklu była praktycznie cisza. Jedyny inny objaw, którego nie miałam ani nigdy wcześniej, ani później było mrowienie i baaaaardzo duża wrażliwość sutków. Aż mnie swędziały, nie umiałam tego znieść. Kawa natomiast smakowała mi tak samo, przez całą ciążę zresztą też, ani na sekundę mnie nie odrzuciło 🙈😅 Ale no ja nie miałam w ciąży żadnych mdłości czy coś, więc może to się jakoś łączy 🤷🏼♀️
A, no i przy żadnym biochemie kłucia jajników jak przy ciąży nie było, a jakby nie patrzeć, do pozytywnego testu raczej takie same zmiany w organizmie były 😅 -
Dziś to plamienie się zatrzymało, myślałam że to @ a jednak jakby cały dzień nic.
W ciazy na pewno nie jestem bo już dla świętego spokoju zrobiłam test
I pewnie będzie nam ciężko bo przydarzyła się okropna sytuacja która sprawiła że płacze cały dzień
Nic związanego ze zdrowiem ale już myślę ile jeszcze mi los dowali?
Straszne i zbyt prywatne na szczegóły ale może rozumiem czemu jest jakieś plamienie,potem znika, mam dziwne objawy
Nie daje już kompletnie rady jestem w szoku - paradoksalnie bez staran był spokój, nic złego się nie działo, a od miesiąca jest gorzej i gorzej, a dziś przebiło wszelkie możliwe skalę, takich nerwów od lat nie miałam
Nie mam już siły na łzy... gdyby chociaż było wczoraj i moim głównym problemem byłby brak ciąży...ile bym za to teraz dala ......👰🏻♀️28 👨💼32
Starania od '23, cb marzec -> przerwa ponad rok, wznowienie 06'24 2cs cb..
Pogłębiona diagnostyka po pierwszej cb:
- APS 3+ i Sjörgen (brak objawów, wyniki przeciwciał lepsze)
- allo mlr, cross match, wymazy ok; kir Bx (1 impl.)
- celowana suplementacja, ładne amh
- hashimoto w remisji, h.pyroli leczone 1,5msc naturalnie
- stale letrox,hydroxychloroquina, acard
- wyniki nasienia ok (ładna fragmentacja 12%, morfo 4%); problemy ze stawami u męża od 08'24
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 Beta 56.3 -> 160.4 -> 414.5 🍀
21/10 beta 2384 🍀
Wizyta 24/10 - pęcherzyk i struktury zarodka 5+3🍀
Wizyta 6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm 7+2 🍀🌈
10/11 plamienia, IP, żyjemy, CRL 9,7 💗 168/ min
Wizyty 18/11, 5/12 🙏🍀
-
Monk@ wrote:Co do objawów, to cóż, jak pisałam wczoraj, u mnie co cykl cały festiwal 🤡 przy pierwszych staraniach uczepiłam się metalicznego posmaku w ustach. Nie wiem czemu, któraś z dziewczyn miała taki objaw, więc doszukiwałam się go za każdym razem u siebie. Jak się okazuje, nie miałam go nigdy w ciąży a i wtedy i teraz co cykl myślę sobie „oho! Ale jajnik mnie kłuje, ciąża jak nic!”, „ooo, okropna zgaga, pamiętam, jak w ciąży mnie męczyła, zaczyna się!” (A kij z tym, że zawsze tego samego dnia jadłam racuchy i mam po nich zgagę 😅). A, i nie zapominajmy, jak przy pierwszych staraniach codziennie rano wczuwałam się w smak kawy i codziennie myślałam, że dzisiaj to jakoś gorzej smakuje, to musi być ciąża 😅 (ja ogólnie co 2-3 dni stwierdzam, że ta nasza kawa jakoś dziwnie smakuje, choć nie zmieniamy jej od lat). No i najważniejsze - te wszystkie objawy zaczynają się już od 2dpo. Jak jeszcze nie ma absolutnie żadnej szansy, żeby cokolwiek znaczyły 🤡 także ten.♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Cel95 wrote:Dziś to plamienie się zatrzymało, myślałam że to @ a jednak jakby cały dzień nic.
I pewnie będzie nam ciężko bo przydarzyła się okropna sytuacja która sprawiła że płacze cały dzień
Straszne i zbyt prywatne na szczegóły ale może rozumiem czemu jest jakieś plamienie,potem znika, mam dziwne objawy
Nie daje już kompletnie rady jestem w szoku - paradoksalnie bez staran był spokój, nic złego się nie działo, a od miesiąca jest gorzej i gorzej, a dziś przebiło wszelkie możliwe skalę, takich nerwów od lat nie miałam
Nie mam już siły na łzy... gdyby chociaż było wczoraj i moim głównym problemem byłby brak ciąży...ile bym za to teraz dala ......
Hej Kochana, spróbuj moze sie udać do psychologa, napewno Ci pomoże 🫶
Ja przez rok chodziłam na terapie i baaardzo mi pomogła 🥰 sie uspokoiłam i wyciszylam negatywne emocje przepracowałam wiele problemów
👩🏻 (37)
Amh - 0,58
hipoglikemia reaktywna
naturalna owulacja ✅
Tsh - 1.61 ✅
LH:FSH - 0,5 Fsh - 11, wit D - 36,7
👨🏻 (40)
nasienie - morfologia 4%
🍇 🥑 start diety płodnościowej maj 2024r
💊 Folian, Nac, Koenzym Q10, laktoferyna, jod, tran, wit D+K, magnez, dhea, mleczko pszczele
kwalifikacja do in-vitro klinika Bocian
26.10.2024 start stymulacji (Menopur, Bemfola + Cetrotide)
07.11. Punkcja 🥚🥚🥚🥚 > jedno zapłodnione
12.11 transfer 1 świeżej blastocytki 🐣 -
Cel95 wrote:Dziś to plamienie się zatrzymało, myślałam że to @ a jednak jakby cały dzień nic.
Nie mam już siły na łzy... gdyby chociaż było wczoraj i moim głównym problemem byłby brak ciąży...ile bym za to teraz dala ......
Hej, głowa do góry ☀️ jeszcze będzie pięknie 🍀
U mnie też plamienia ustały, rano po przebudzeniu silny ból brzucha jak na @ ale minęło i cały dzień nie wróciło.. Plamienia zmieniły się w jasna wydzielinę.
Ale wczorajsza beta dała mi znak, że @ już za rogiem )
Nie zdążę chyba z testem na 31 jednak, bo okres bawi się ze mną w chowanego 😂
Z okazji urlopu pozwoliłam sobie na piwko z soczkiem 🍹🍹 może jak się rozluznie to będzie normalnie 🐱
Czekam na nowy cykl i nowe starania 💪Starania od : 10.2021 -
Monk@ wrote:Mnie od kawy odrzuciło, ale zdecydowanie później. Myślę, że jakieś dwa tygodnie po teście. Jakoś po tygodniu nie miałam na nic ochoty, w sensie że nie byłam w stanie tknąć prawie nic, byłam głodna, ale na myśl o zjedzeniu tego, na co patrzyłam, jakoś nie mogłam jeść. Nie umiem tego wytłumaczyć ani przypomnieć sobie dokładnie, na jakiej zasadzie to było, ale na pewno nie tak, że było mi od tego niedobrze. Pamiętam tylko, że jak znalazłam już coś, co byłam w stanie przełknąć, to jadłam to przez tydzień, potem mi brzydko i musiałam szukać na nowo 😂 ale obrzuciło mnie od czosnku, cebuli i szczypiorku, też tak tydzień-dwa po pozytywie. Najgorszy pod tym względem był pierwszy trymestr, później względnie ok było, ale jak kocham te produkty, tak nie mogłam ich czuć nigdzie 🙈 z takich objawów przedtestowych to jedynie miałam kłucie jajnika, zupełnie inne, niż w pozostałych cyklach i wtedy miałam przeczucie, że to to. Ale co z tego, skoro w każdym cyklu mam przeczucie i w każdym jakiś tam ból jajników jest. No ale teraz też bardzo na niego zwracam uwagę, choć na dwoje babka wróżyła 🤡
A, no i przy żadnym biochemie kłucia jajników jak przy ciąży nie było, a jakby nie patrzeć, do pozytywnego testu raczej takie same zmiany w organizmie były 😅
To ja miałam na samym początku takie napady głodu, to było okropne. Ssało mnie strasznie, aż w gardle jakieś takie dziwne uczucie czułam. Musiałam zjeść dosłownie zaraz już, bo czułam, że inaczej zwrócę albo zemdleję. Chyba gdzieś do 8tc to trwało. W tym samym czasie miałam też ogromną ochotę na jabłka (koniecznie gala 😂) i zupy. Jak byłam w 6/7tc to byliśmy w Kudowie, knajp różnych milion, a ja do jakiegoś zwykłego baru z domowym jedzeniem dziennie śmigałam na pomidorówkę 🙈😂 Ale potem już było normalnie, jedynie miałam ogromną ochotę na owoce, ale to w sumie dobrze
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Lusille wrote:Też nie mam testu pod ręką, jak i słodyczy w szafce w myśl zasady nie ma to nie mam możliwości 😆
Hehe na mnie brak słodyczy nie zadziała 😅 jak jestem przed @ to i cukier puder zjem z pudełka 🤣Lusille lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
Badanie nasienia✅️
🔜18.11 Wit D3
🔜20.11 Anty tpo, anty tg
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Lexia wrote:To ja miałam na samym początku takie napady głodu, to było okropne. Ssało mnie strasznie, aż w gardle jakieś takie dziwne uczucie czułam. Musiałam zjeść dosłownie zaraz już, bo czułam, że inaczej zwrócę albo zemdleję. Chyba gdzieś do 8tc to trwało. W tym samym czasie miałam też ogromną ochotę na jabłka (koniecznie gala 😂) i zupy. Jak byłam w 6/7tc to byliśmy w Kudowie, knajp różnych milion, a ja do jakiegoś zwykłego baru z domowym jedzeniem dziennie śmigałam na pomidorówkę 🙈😂 Ale potem już było normalnie, jedynie miałam ogromną ochotę na owoce, ale to w sumie dobrze
-
siesiepy wrote:Jak dobrze że ja nie miałam żadnych objawów, przynajmniej nie mam czego porownywac przy kolejnych ciążach 😅
-
Ja w pierwszym trymestrze to w ogóle głodna nie byłam, zwłaszcza od rana, wręcz wmuszałam śniadania w siebie, pamiętam też że te pierwsze 2 trymestry mało przybierałam, a wyniki były wzorowe mimo też mojej nadwagi, dopiero na samym końcu ciszy nadrobiłam kilogramy, ale brzuszek i tak miałam malutki 🤣 mnie na całą ciążę odrzuciło totalnie od jajek w każdej formie, gdzie wcześniej zjadałam jajecznicę przynajmniej 4 razy w tygodniu 😅
W sumie moja ciąża to było na początku mdłości, bez wymiotów, nie jakieś uporczywe, zmęczenie czasem ból głowy i biegunki, ale najgorsza była zgaga, która już na końcówce prawie mnie zabiła, serio nawet na siedząco zasnąć nie mogłam, dramat 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 21:46
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
Badanie nasienia✅️
🔜18.11 Wit D3
🔜20.11 Anty tpo, anty tg
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Trzymaj się dziewczyno! Czasem życie mocno doświadcza, ale po każdej burzy zawsze pojawi się słońce, prędzej czy później. Trzeba sięgnąć czasem regondna, zebu moc się ze zdwojoną siłą odbić. Też myślę, że kółka wizyt u psychologa źle by Ci nie zrobiło, czasem warto się wygadać i dostać zwrotnie spojrzenie kogoś z boku na swoje życie i emocje33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
Badanie nasienia✅️
🔜18.11 Wit D3
🔜20.11 Anty tpo, anty tg
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Monk@ wrote:Ja myślę, że się nie znasz 🤡 niedługo Ci się pojawią i ich będziesz wypatrywać. U mnie zgaga pojawiła się też później, a ja teraz jak mam, to już myślę, że to ciąża 🤡 jakby zgaga bez ciąży nie mogła być 🙈♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
siesiepy wrote:Już ich wypatruję, ale na super wczesnym etapie "tuż przed dwoma testami" nie było kompletnie nic. 🙊
Mnie kłują jajniki. Z moich obliczeń wynika, że na 50% to ciąża, w na 50% okres.siesiepy, Lusille, Zbuntowana, Paula6432 lubią tę wiadomość
-
Lexia wrote:To ja miałam na samym początku takie napady głodu, to było okropne. Ssało mnie strasznie, aż w gardle jakieś takie dziwne uczucie czułam. Musiałam zjeść dosłownie zaraz już, bo czułam, że inaczej zwrócę albo zemdleję. Chyba gdzieś do 8tc to trwało. W tym samym czasie miałam też ogromną ochotę na jabłka (koniecznie gala 😂) i zupy. Jak byłam w 6/7tc to byliśmy w Kudowie, knajp różnych milion, a ja do jakiegoś zwykłego baru z domowym jedzeniem dziennie śmigałam na pomidorówkę 🙈😂 Ale potem już było normalnie, jedynie miałam ogromną ochotę na owoce, ale to w sumie dobrze
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 33l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹13.08 12+6 6.5 cm akrobaty 💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹24.09 18+6 300 g modela 💙
🔹07.10 20+5 prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
A co do zgagi to u mnie była jeszcze przed pozytywnym testem ale taka kosmiczna i jest nadal ...34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 33l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹13.08 12+6 6.5 cm akrobaty 💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹24.09 18+6 300 g modela 💙
🔹07.10 20+5 prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥