Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie chciała lekarka dać ci coś na owulację by była w terminieGorzkax33333 wrote:W piątek mam USG,mam nadzieję że dowiem się co się stało eh... Już któryś cykl z rzędu z owulacja w 30 dniu cyklu, brakuje mi już cierpliwości do samej siebie.. Dzięki za kciuki i tulasy 🥺
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze bety.
Ja to trochę doła mam bo to już moja 5 biochem. Maż mnie też wkurza ze swoim zachowaniem bo zadowolony jak gdyby nigdy nic mówi, że trzeba sie cieszyć że zachodzę a że w naszym wieku widocznie trzeba dłużej poczekać na zdrowy zarodek. Niby ma rację ale mimo wszystko dla mnie przykre to bardzo. Idę jutro do lekarki i zobaczymy co powie co robić dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 12:34
Marcycha lubi tę wiadomość
-
Gilgotka wrote:Cześć dziewczyny . Tak byłam na becie czekamy na wynik ale test zrobiłam rano i już negatywny więc spadek bety. Dziś powinnam okres dostać ale pewnie teraz wszystko sie przesunie
Tule mocno!🫂 Nawet jesli beta wyjdzie negatywna- te pozytywne testy to znak, ze cos sie zadzialo, czyli jest mozliwosc na ciaze! 🌸
Gilgotka, Marcycha lubią tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
Gilgotka wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za wasze bety.
Ja to trochę doła mam bo to już moja 5 biochem. Maż mnie też wkurza ze swoim zachowaniem bo zadowolony jak gdyby nigdy nic mówi, że trzeba sie cieszyć że zachodzę a że w naszym wieku widocznie trzeba dłużej poczekać na zdrowy zarodek. Niby ma rację ale mimo wszystko dla mnie przykre to bardzo. Idę jutro do lekarki i zobaczymy co powie co robić dalej.
Nie widziałam tego komentarza, przepraszam🥺 Mocno tule 🫂💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
Dziewczyny jestem po wizycie ciąża jest żywa, a krwawienie i te bóle były z krwiaka. Jeszcze całkowicie się opróżnił bo był spory więc gin powiedział że jeszcze trochę będzie ze mnie wylatywać tej krwi.
A powiedział że wcale mi się nie dziwi że się wystaraszyłam, bo te moje objawy były czysto książkowe jak na ciążę pozmaciczną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 12:51
Złośnica.m, J.ss, MiśkaK, Tofuszka, Słonecznik90, KamilaAnt2026, majskoko, Lucy_26, Kompotlinka, Foggy, Amelia96, Konzzdi, dzydzy, Gosiaczkova, Gorzkax33333, aaandzia, Gosik0205, Marcycha, mommytobe, Nikaaa_, lusix, Lisia00 lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Cieszę się bardzo z dobrych wieści oby tak dalej. Wstrętny krwiak tak cię nastraszył ale ważne, że sie wyjaśniłoNigri wrote:Dziewczyny jestem po wizycie ciąża jest żywa, a krwawienie i te bóle były z krwiaka. Jeszcze całkowicie się opróżnił bo był spory więc gin powiedział że jeszcze trochę będzie ze mnie wylatywać tej krwi.
Nigri lubi tę wiadomość
-
Nigri wrote:Dziewczyny jestem po wizycie ciąża jest żywa, a krwawienie i te bóle były z krwiaka. Jeszcze całkowicie się opróżnił bo był spory więc gin powiedział że jeszcze trochę będzie ze mnie wylatywać tej krwi.
A powiedział że wcale mi się nie dziwi że się wystaraszyłam, bo te moje objawy były czysto książkowe jak na ciążę pozmaciczną.
Super wieści, ale strach był ogromny. Oby wszystko juz było w porządku ☺️
Nigri lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, pomożecie przeanalizować? Aplikacja szczytu LH nie wyłapała, jednak najwyższy (0,74) zmierzyła wczoraj (wtorek) około 22:00. Dziś już wartości niższe. Współżycie było w niedzielę i poniedziałek, wtorek i środa niestety wykluczona przez wyjazd męża. Dopiero w czwartek będzie możliwość wieczorem. Czy uważacie żeby próbować tak czy siak? Wiem, że dobrze by było gdyby wczoraj też się udało no ale niestety nie mogliśmy. Mam wyrzuty sumienia że wczoraj nie było współżycia i cykl przez to będzie stracony. Jestem po ciąży biochemicznej i chyba już fiksuje i analizuje każdy krok i niedługo godzinę działania… potrzebowałam się z tym gdzieś wygadać bo bardzo mnie to męczy.
-
Dzień dobry dziewczyny!
Ale emocje!
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety 🍀♥️
🌻Nigri,super wieści! Oszczędzaj się teraz. Zwiększył Robię dawkę proga?
🌻Gilgotko,oby lekarz przedstawił Tobie konkretny plan działania🍀
A ja zamówiłam suple mężowi sobie dodatkowo cynk(kurcze,zapomniałam o testach na przyszły cykl🙄,ale może to dobrze,bo został mi jeden,to może nie będę tak świrować z robieniem tych testów🙈)
No i czekam na małpę,bo już czuję się okresowo...
Tofuszka, aaandzia lubią tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Nie powiedział że jakby się coś nasiliło jakieś skurcze czy krwawienie to wtedy mam brać większa. A narazie jest oj i nie trzeba zmieniać. Dostałam tylko dodatkowo lek na infekcje bo się okazało że vos die przybłąkało, a przez to krwawienie nie było tk dla mnie widoczne.PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Aplikacja wyznaczyła szczyt, bo nie wyłapałaś wyższych wartości LH ale to nie znaczy jeszcze, że to był szczyt (choć wykluczyć nie możemy - niektórym słabo wybarwiają się testy). Być może szczyt będzie dziś lub jutro. Ja bym kontynuowała testy i kontynuowała starania jeszcze w czwartek. Największe szanse na zapłodnienie są i tak około 2 dni przed owulacją, więc nic straconego!Jula_a wrote:Hej dziewczyny, pomożecie przeanalizować? Aplikacja szczytu LH nie wyłapała, jednak najwyższy (0,74) zmierzyła wczoraj (wtorek) około 22:00. Dziś już wartości niższe. Współżycie było w niedzielę i poniedziałek, wtorek i środa niestety wykluczona przez wyjazd męża. Dopiero w czwartek będzie możliwość wieczorem. Czy uważacie żeby próbować tak czy siak? Wiem, że dobrze by było gdyby wczoraj też się udało no ale niestety nie mogliśmy. Mam wyrzuty sumienia że wczoraj nie było współżycia i cykl przez to będzie stracony. Jestem po ciąży biochemicznej i chyba już fiksuje i analizuje każdy krok i niedługo godzinę działania… potrzebowałam się z tym gdzieś wygadać bo bardzo mnie to męczy.
+ jest też możliwość, że organizm próbował podejść do owulacji ale pęcherzyk nie pękł, wtedy będzie ponowny wyrzut lh za kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 13:22
Nigri, Gorzkax33333, Kompotlinka lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Waga od początku czerwca: -3kg
Cel na początek: -7kg -
Nigri super wiesci! Nie dziwie sie ze sie wystraszylas ale dobrze ze wszystko ok!
Jula ja bym probowala dalej, nigdy niewiadomo 🌸
Slonecznik oby malpa nie nadeszla 🤭⏸️🤞🏻
Nigri, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
Gilgotka, przykro mi
teraz liczy się dobry plan 🙏 i będzie pięknie ⭐️
Nigri, cieszę się z tych dobrych wieści 🥰
Jula, nic straconego, na ten moment zrobiłaś co mogłaś, jeszcze jutro podziałacie i będzie super. Wiadomo, strania są ważne i ,,trzymanie terminów", ale mimo wszystko nie dawaj temu odbierać sobie radości z innych rzeczy 💕
Marcycha, Nigri lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Nigri wrote:Dziewczyny jestem po wizycie ciąża jest żywa, a krwawienie i te bóle były z krwiaka. Jeszcze całkowicie się opróżnił bo był spory więc gin powiedział że jeszcze trochę będzie ze mnie wylatywać tej krwi.
A powiedział że wcale mi się nie dziwi że się wystaraszyłam, bo te moje objawy były czysto książkowe jak na ciążę pozmaciczną.
Ufff kamień z serca ale dobrze że to zweryfikowalaś teraz możesz spać spokojnie 🙂
Gilgotka tulę🫂🫂 a co do biochema byłaś u jakiegoś lekarza z tym? Może warto to skonsultować i podjąć odpowiednie leczenie 🙂
Gosiaczkova kciuki na pokładzie 🤞🤞 czekam na szczegóły wizyty 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 13:38
Gosiaczkova, Nigri lubią tę wiadomość
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza II st.
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Ascofer,
Olej z wiesiołka,
Inozytol,
Kwas foliowy metylowany
Zioła Ojca Sroki 3
Leki stymulacyjne :
Lametta
Ovitrelle
Cyclogest
Encorton
Acard -
majskoko wrote:Nigri super wiesci! Nie dziwie sie ze sie wystraszylas ale dobrze ze wszystko ok!
Jula ja bym probowala dalej, nigdy niewiadomo 🌸
Slonecznik oby malpa nie nadeszla 🤭⏸️🤞🏻
Niestety czuję że to to. I jestem jak taki balonRodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy