Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Gorzkax33333 wrote:W piątek mam USG,mam nadzieję że dowiem się co się stało eh... Już któryś cykl z rzędu z owulacja w 30 dniu cyklu, brakuje mi już cierpliwości do samej siebie.. Dzięki za kciuki i tulasy 🥺
Daj koniecznie znac po wizycie 🤍
Gorzkax33333 lubi tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
☘️ Gorzka a przypomnij - kiedy miałaś pik? BBT czasami rośnie powoli do 3 dni po owulacji (czyli około 4 dni po piku)
☘️ Dzydzy dzięki ❤️ może być ciężko bo mąż dzisiaj późno wraca, a nawet wczoraj wieczorem podszedł do mnie i mówi "kochanieeee jak mamy się postarać to lepiej dzisiaj niż jutro, wieeesz?" A ja mu na to, że nie musimy bo jeszcze śluzu płodnego nie mam 😂 najwyżej będzie szybcioch na śpiocha 😂
☘️ Majskoko ale kontrolna też jest trochę jaśniejsza, więc po prostu test się gorzej wybarwił. Wg mnie jeszcze nie ma się czym przejmować, czekam na betę 🤞🏻
Gosiaczkova, majskoko, Kompotlinka, MiśkaK lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Waga od początku czerwca: -3kg
Cel na początek: -7kg -
Dziś o 17 wybieram się do lekarza by omówić co robimy i by sprawdził jak się organizm oczyścił 😶 trzymajcie kciuki by wszystko było ok 🙏🏻
Tofuszka, Konzzdi, Gorzkax33333, majskoko, Kompotlinka, Dawdler34, MiśkaK, Nigri, lusix, Nikaaa_, KamilaAnt2026, aaandzia, Foggy, Tajlandia22, Lucy_26, Gosik0205, Marcycha, Słonecznik90, Maalwii, xSophie lubią tę wiadomość
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
7.2026 ciąża biochemiczna 💔
Amh 0,6 ng/ml❌
Endometrioza ❌❓
PCOS androgenowe ❌❓
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Pik miałam 2 dni temu, od tego pliku temperatura zamiast iść do góry to idzie w dół, najpierw 36,44 potem 36,33 a dziś 36,20...Tofuszka wrote:☘️ Gorzka a przypomnij - kiedy miałaś pik? BBT czasami rośnie powoli do 3 dni po owulacji (czyli około 4 dni po piku)
☘️ Dzydzy dzięki ❤️ może być ciężko bo mąż dzisiaj późno wraca, a nawet wczoraj wieczorem podszedł do mnie i mówi "kochanieeee jak mamy się postarać to lepiej dzisiaj niż jutro, wieeesz?" A ja mu na to, że nie musimy bo jeszcze śluzu płodnego nie mam 😂 najwyżej będzie szybcioch na śpiocha 😂
☘️ Majskoko ale kontrolna też jest trochę jaśniejsza, więc po prostu test się gorzej wybarwił. Wg mnie jeszcze nie ma się czym przejmować, czekam na betę 🤞🏻 -
🌸 Amelia 🌸 majskoko mocne kciuki za bety! 🤞🤞
🌸 Gilgotka testowałaś dziś? Idziesz na betę? 🤞
🌸 Tofuszko udanych starań! 🤞😉
🌸 Gosiaczkova kciuki za wizytę! 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 08:32
majskoko, Tofuszka, Gosiaczkova, Amelia96 lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
08.25 histeroskopia (polipy)
10.25 start starań
08.26 histerolaparoskopia (ponownie polip🙄) ⏳️ -
Oj, kurde, to faktycznie słabo. Ale pewnie organizm za kilka dni znowu podejdzie do owulkiGorzkax33333 wrote:Pik miałam 2 dni temu, od tego pliku temperatura zamiast iść do góry to idzie w dół, najpierw 36,44 potem 36,33 a dziś 36,20...
Gorzkax33333 lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Waga od początku czerwca: -3kg
Cel na początek: -7kg -
Podejdzie pewnie w 30 dniu cyklu jak zwykleTofuszka wrote:Oj, kurde, to faktycznie słabo. Ale pewnie organizm za kilka dni znowu podejdzie do owulki
dopiero wtedy się uda, eh... W piątek idę na USG będzie to 20 dzień cyklu może zobaczy co tam się wydarzyło, a może trzeba zastrzyk żeby pęcherzyk pękł...
-
Nigri wrote:Gigotka daj znać bo ja też umrę z ciekawości. 😄
O wlasnie jakos cicho, mam nadzieje ze u Ciebie wszystko ok Gilgotka!🤍 daj znac!
(Ps. Jestem po becie, wyniki beda ok 15.)
Dawdler34, Gosiaczkova, Konzzdi, Nigri, KamilaAnt2026, Foggy, Kompotlinka, Tofuszka, MiśkaK, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
Ja też wyniki mam po 15, ale ze mam skierowanie to wyniki u mojej gin będą. Nie powiem trochę się wkurzyłam,bo wolalabym mieć dostęp do tego. Ale ponoć można sobie podejrzeć wynik na IKP. Więc mam nadzieję że udostępnia od razu 🤞majskoko wrote:O wlasnie jakos cicho, mam nadzieje ze u Ciebie wszystko ok Gilgotka!🤍 daj znac!
(Ps. Jestem po becie, wyniki beda ok 15.)
Foggy nie robiłam dziś już testu czekam spokojnie na tą betę
wolę wiedzieć później a konkretnej ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 10:19
majskoko, Gorzkax33333, Konzzdi, Foggy, Kompotlinka, MiśkaK, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza II st.
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Ascofer,
Olej z wiesiołka,
Inozytol,
Kwas foliowy metylowany
Zioła Ojca Sroki 3
Leki stymulacyjne :
Lametta
Ovitrelle
Cyclogest
Encorton
Acard -
Hej dziewczyny, obserwuję forum od jakiegoś czasu, a ten wątek śledzę mniej więcej od połowy jego trwania
To jakie wsparcie tu sobie dajecie jest niesamowite 🌸Dołączam do was w sierpniu! Zdecydowanie
i Trzymam za wszystkie kciuki
majskoko, Amelia96, Tofuszka, KamilaAnt2026, Konzzdi, Foggy, Elgenda, Dawdler34, Kompotlinka, MiśkaK, Gosiaczkova, Lucy_26, Złośnica.m, Nigri, Gorzkax33333, aaandzia, xSophie, mommytobe, Lisia00 lubią tę wiadomość
🙆♀️'92 💁♂️'90
Starania od 06.2020 r. -
Amelia96 wrote:Ja też wyniki mam po 15, ale ze mam skierowanie to wyniki u mojej gin będą. Nie powiem trochę się wkurzyłam,bo wolalabym mieć dostęp do tego. Ale ponoć można sobie podejrzeć wynik na IKP. Więc mam nadzieję że udostępnia od razu 🤞
Foggy nie robiłam dziś już testu czekam spokojnie na tą betę
wolę wiedzieć później a konkretnej ☺️
Podziwiam! Może wezmę z Ciebie przykład w tym cyklu (raczej nie😆) niezmiennie kciuki zaciśnięte🤞czekamy!
Ja to czuję się jak przegryw jak poraz kolejny idę do tego samego labu spuścić krew na betę bo mnie tam już pielęgniarka kojarzy i zagaja pogawędki o pogodzie, jakoś mi źle z tym że oni wiedzą jakie badania wykonuję. Tęsknię za anonimowością pod maseczką w covidzie😄🎀94 +👔 91
7cs
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
Pai 1 homo
Hashimoto euthyrox 50
Duphaston od 2dpo -
Foggy wrote:Podziwiam! Może wezmę z Ciebie przykład w tym cyklu (raczej nie😆) niezmiennie kciuki zaciśnięte🤞czekamy!
Ja to czuję się jak przegryw jak poraz kolejny idę do tego samego labu spuścić krew na betę bo mnie tam już pielęgniarka kojarzy i zagaja pogawędki o pogodzie, jakoś mi źle z tym że oni wiedzą jakie badania wykonuję. Tęsknię za anonimowością pod maseczką w covidzie😄
Oh tak jest to dziwne uczucie, mu teraz po przeprowadzke na wies z ktorej pochodze to juz w ogole wszyscy wszedzie sie znaja. W labie na wsi nawet pracuje moja ciotka, bylam dzis w labie w pobliskim miescie ale tam tez znajoma obsluguje😅ale nic nie dopytywala. Trudno… jesli sa profesjonalne to zachowaja te info dla siebie💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
🌼Gorzka, daj znać w piątek po wizycie 🙏
🌼Gilgotka, napisz jak tam u Ciebie 🙏
🌼Gajek, daj znać jak Twój nastrój dzisiaj 🫶 niestety trzeba dać organizmowi czas
do tego metoda prób i błędów, ale rozumiem że to dla Ciebie trudne patrząc na sytuację sprzed brania tabletek.
🌼Majskoko, Amelia kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wyniki!!
🌼Aga992 witaj 💕
Ja poszłam na betę raz do tej pory i to w dużym mieście, a i tak czułam się bardzo niekomfortowo xD a normalnie lubię chodzić na badania krwi.
Właśnie zrobiłam owulaka 13dc, na razie jaśniejszy od linii testowej. W piątek idę na monitoring zobaczyć co tam słychać. Na razie jajniki mnie nie bolą ani nic. Śluz może trochę wodnisty, ale mało go.
Od dzisiaj działamy z mężem, tak co 2 dzień 😂
Marcycha, MiśkaK, Kompotlinka, Aga992, Gorzkax33333, aaandzia, Gajek lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Aga992 wrote:Hej dziewczyny, obserwuję forum od jakiegoś czasu, a ten wątek śledzę mniej więcej od połowy jego trwania
To jakie wsparcie tu sobie dajecie jest niesamowite 🌸Dołączam do was w sierpniu! Zdecydowanie
i Trzymam za wszystkie kciuki
Cudownie 🤩
Widzimy się w takim razie na sierpniowy wątku 😀
Aga992 lubi tę wiadomość