Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • Słonecznik90 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri wrote:
    Ponoćo reakcja na silny wyrzut hormonów, a ja mam rwe kulszowa także czytałam że może na nią uciskać bo ukrwienie inne. Ale wiesz i tak z tyłu głowy istnieje możliwość że to jednak coś innego.🤦‍♀️

Shaylen o znów będzie mi raźniej 😁 Trzymam kciuki i za twoja betę 😉

Jasne, rozumiem Twoje obawy. Oby to była jednorazowa sytuacja i już Ciebie to nie denerwowało 😊🍀

Nigri lubi tę wiadomość

Rodzinka 2+2+3 psy :)
    10.2023 usunięcie tarczycy
  • Złośnica.m Koleżanka

Wysłany: 5 lipca, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słonecznik90 a ty kiedy planujesz testować? ☺️

aaandzia lubi tę wiadomość

• Słonecznik90 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złośnica.m wrote:
    Słonecznik90 a ty kiedy planujesz testować? ☺️

Poproszę o wpisanie na 20 lipca,wydaje mi się,że to będzie 10 dpo😊
    Choć nie wiem,czy już nie mam dni płodnych,bo już od wczoraj zmienił mi się śluz,od wczoraj robię też testy owulacyjne z easy home.
    W razie co zaczęliśmy działać 😅

Złośnica.m, aaandzia, Nigri, Elgenda lubią tę wiadomość

• Carlina Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri wrote:
    https://zapodaj.net/plik-zzCOgRsQST
    https://zapodaj.net/plik-LXv6Zudb3u
    https://zapodaj.net/plik-BFHSQ2bs4b

Musiałam z innej strony bo tamta nie działa mi
    Ten na dole jest z wczoraj

Nigri, rozumiem, że się stresujesz, ta niepewność jest trudna do zniesienia. Na obu testach jest widoczna wyraźna kreska, bardzo dużo czynników może wpływać na to jak test się wybarwi z moczu. Początkowe wartości są dość niskie ona się podwaja co dwa dni, a Ty robiłaś wczoraj, więc ten test jeszcze na prawo nie być jakoś super ciemny. Czekamy na wyniki bety 🥰

Nigri, Kompotlinka, MiśkaK lubią tę wiadomość

💃35 |🕺37 | 👶 5

Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
    Obecnie powrót do starań od 05.2026

Diagnoza in progress...
  • dzydzy Ekspertka

Wysłany: 5 lipca, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri - spokojnie kreska jest i nie znika ☺️ rozumiem twój niepokój, ale wszystko wygląda bardzo poprawnie ❤️

4dpo - oh jak mi się już dłuży 😅

aaandzia, Nigri, Kompotlinka, MiśkaK lubią tę wiadomość

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:
    Nigri - spokojnie kreska jest i nie znika ☺️ rozumiem twój niepokój, ale wszystko wygląda bardzo poprawnie ❤️

4dpo - oh jak mi się już dłuży 😅

Dla mnie właśnie od 4dpo do 10 dpo to jaka wieczność 🤯 ja już pewnie jutro zacznę testy jak nic 😅🤦🏻‍♀️ 20 sztuk mam

Kompotlinka, Carlina, Nigri, dzydzy, Elgenda, MiśkaK lubią tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Nikaaa_ Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie koniec 🐒 więc zaczyna się najlepszy moment cyklu 🥳 którego dnia zazwyczaj zaczynacie robić testy owulacyjne?

Kompotlinka, Nigri, aaandzia, mommytobe, Elgenda, MiśkaK lubią tę wiadomość

👩🏼31 🧔🏻‍♂️33
    starania od 01.2026
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaandzia wrote:
    Dla mnie właśnie od 4dpo do 10 dpo to jaka wieczność 🤯 ja już pewnie jutro zacznę testy jak nic 😅🤦🏻‍♀️ 20 sztuk mam

Haha dobrze że masz ich większa ilość w takim bądź razie 😅

Dzięki dziewczyny rano się trochę zestresowałam już jest lepiej.❤️

Słonecznik już cię wpisuje 🙂

Słonecznik90, aaandzia, dzydzy, dzydzy, Kompotlinka, MiśkaK lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaaa_ wrote:
    U mnie koniec 🐒 więc zaczyna się najlepszy moment cyklu 🥳 którego dnia zazwyczaj zaczynacie robić testy owulacyjne?

Większość właśnie od końca małpy.

Nikaaa_ lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się jak sytuacjia wygląda u Aenu. Myślałam ze rano coś napisze 😄

Jest dopiero początek miesiąca, a ja tak to Wasze testowanie przeżywam że nie wiem jak dotrwam do końca miesiąca 🤣

aaandzia, dzydzy, Kompotlinka, Tofuszka, MiśkaK lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Carlina Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaaa_ wrote:

Ja mam cykle 30 - 32 dni, więc testować zaczynam około 13-14 dc, owulację mam 15-18 dc, temperaturę też mierzę przeważnie od 13 dc i jak skoczy po owulacji to po trzech wyższych przestaje 🫣 już od tylu lat się obserwuję, że jakoś wydaje mi się, że mnie nic nie zaskoczy, ale jutro idę na monitoring i się okaże czy jestem taka mądra jak mi się wydaje 🤭

Nigri, Nikaaa_, Kompotlinka lubią tę wiadomość

💃35 |🕺37 | 👶 5

Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
    Obecnie powrót do starań od 05.2026

Diagnoza in progress...
  • Słonecznik90 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri wrote:
    Haha dobrze że masz ich większa ilość w takim bądź razie 😅

Dzięki dziewczyny rano się trochę zestresowałam już jest lepiej.❤️

Słonecznik już cię wpisuje 🙂

Cieszę się,że Twoje samopoczucie jest lepsze 😊
    I dziękuję za wpisanej,może to przyniesie mi szczęście 😊

Nigri lubi tę wiadomość

• Morning_sun Debiutantka

Wysłany: 5 lipca, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Nieśmiało się z Wami witam. Czytam te wątki o staraniach już od dłuższego czasu, ale dopiero dzisiaj postanowiłam dołączyć, bo wierzę, że trafiłam do grona wspaniałych kobiet, które naprawdę rozumieją, co się czuje podczas starań.

To dopiero mój 3. cykl starań. Wiem, że to nie jest długo, ale gdzieś z tyłu głowy naiwnie liczyłam, że uda się od razu…

Dzisiaj mam 28. dzień cyklu i byłam przekonana, że tym razem się udało. Miałam potwierdzoną monitoringiem owulację z prawego jajnika w 14. dniu cyklu. Mierzę temperaturę zegarkiem i od wczoraj spodziewałam się, że jeśli ma przyjść @, to zacznie spadać. Tymczasem nadal utrzymuje się około +0,3°C względem mojej bazowej temperatury.

Niestety dziś rano pojawiło się delikatne brązowe plamienie i strasznie się boję, że znowu się nie udało… Zrobiłam też test (co prawda nie z porannego moczu) i wyszła tylko jedna kreska. 😔

Chciałam się trochę wyżalić, bo wiem, że tutaj każda z nas przeżywa podobne emocje. Jednocześnie bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki. ❤️

Nigri, aaandzia, Słonecznik90, mommytobe, Konzzdi, xSophie, Złośnica.m, Kompotlinka, Tofuszka, MiśkaK, Skowronek lubią tę wiadomość

• Nigri Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słonecznik90 wrote:
    Cieszę się,że Twoje samopoczucie jest lepsze 😊
    I dziękuję za wpisanej,może to przyniesie mi szczęście 😊

🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Słonecznik90 lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morning_sun wrote:
    Hej! Nieśmiało się z Wami witam. Czytam te wątki o staraniach już od dłuższego czasu, ale dopiero dzisiaj postanowiłam dołączyć, bo wierzę, że trafiłam do grona wspaniałych kobiet, które naprawdę rozumieją, co się czuje podczas starań.

To dopiero mój 3. cykl starań. Wiem, że to nie jest długo, ale gdzieś z tyłu głowy naiwnie liczyłam, że uda się od razu…

Dzisiaj mam 28. dzień cyklu i byłam przekonana, że tym razem się udało. Miałam potwierdzoną monitoringiem owulację z prawego jajnika w 14. dniu cyklu. Mierzę temperaturę zegarkiem i od wczoraj spodziewałam się, że jeśli ma przyjść @, to zacznie spadać. Tymczasem nadal utrzymuje się około +0,3°C względem mojej bazowej temperatury.

Niestety dziś rano pojawiło się delikatne brązowe plamienie i strasznie się boję, że znowu się nie udało… Zrobiłam też test (co prawda nie z porannego moczu) i wyszła tylko jedna kreska. 😔

Chciałam się trochę wyżalić, bo wiem, że tutaj każda z nas przeżywa podobne emocje. Jednocześnie bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki. ❤️

Witaj bardzo dobrze trafiłaś, dziewczyny są tu wspaniałe. I nieważne kto ile się stara, ale wiem co czujesz zwłaszcza że moja pierwsza ciąża zaskoczyła odrazu w pierwszym miesiącu. Powtórz może test z porannego albo odrazu idź jutro na betę😉
    Pamiętaj póki nie ma prawdziwej małpy wszystko jest możliwe.😁

Morning_sun, Kompotlinka lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri wrote:
    Zastanawiam się jak sytuacjia wygląda u Aenu. Myślałam ze rano coś napisze 😄

Jest dopiero początek miesiąca, a ja tak to Wasze testowanie przeżywam że nie wiem jak dotrwam do końca miesiąca 🤣

Ja to samo 🤦🏻‍♀️😅 też myślałam właśnie o AEnu

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaaa_ wrote:

Ja w tym cyklu zaczęłam robić pierwszy raz testy owu i robiłam od 9dc bo myślałam, że owulacja 11dc a pik miałam o dziwo 13 dc więc dopiero e tym miesiącu w sumie próbowaliśmy tak jak trzeba 🤷🏻‍♀️

Nikaaa_, Tofuszka lubią tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morning_sun wrote:

Nie ma @ nadal, więc trzymamy kciuki 🍀 ja też mam aktualnie 3cs

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję 15 dpo. 🤍 Test niestety negatywny, a @ nadal nie ma. Chyba pozostaje mi tylko dalej czekać :(

• mommytobe Ekspertka

Wysłany: 5 lipca, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaaa_ wrote:

U mnie też koniec 😄 ja zacznę 10dc

Nikaaa_ lubi tę wiadomość

Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    👧18.01.2019 🩷 cc
    👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Lipiec 2026 - 3cs
    ✨29 lipca - testowanie 🤞

mommytobe
‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ