Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
A robiłaś jakieś badania po takim cyklu ? Kojarzysz czy po takich dziwach kolejny cykl był normalny ?Nigri wrote:Może jakieś zawirowania hormonalne, ja dwa razy w życiu maialm taki okres jak ty go opisywałaś. Ale to przez hormony bo się im wtedy srogo powaliło.
Jestem totalnie zrezygnowana:(👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Aenu wrote:Melduję 15 dpo. 🤍 Test niestety negatywny, a @ nadal nie ma. Chyba pozostaje mi tylko dalej czekać

Może sie przesunęło? Nadal @ nie ma więc kciuki 🍀🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Aenu 🫂 jeśli @ nadal nie ma, to jest nadzieja 🙏
Nigri, test wygląda wspaniale 😊 już jutro się wszystkiego dowiesz!
Andziaa widzę, że mamy podobnie z testowaniem xD
U mnie 5dpo, wchodzę w najbardziej brajanowy czas ✌️
Nigri, Kompotlinka lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Wczorajszy test (Heltes), robiony wieczorem, w świetle dziennym ma takiego bladziutkiego cienia, a pod światło było go widać jeszcze bardziej. Dzisiaj zrobiłam Bejbi z pierwszego porannego moczu i niestety całkowity negatyw – nawet pod światło nic nie widać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca, 10:55
-
Też się nad tym zastanawiam, ale z temperatur i objawów bardziej wychodzi mi owulacja około 21 dc. 🤔 Dzisiaj mam już 36 dzień cyklu, @ nadal brak, więc pozostaje mi chyba tylko czekać i obserwować…aaandzia wrote:Może sie przesunęło? Nadal @ nie ma więc kciuki 🍀
-
KamilaAnt2026 wrote:U mojego tez morfologia 1%, ruchliwosc tez bez szału, ale maż nawetbsuplementow nie bierze takze slabe szanse na poprawe
Nie bierze, bo nie chce, czy z jakiegoś innego powodu?
Endo, niedoczynność tarczycy, lekki czynnik męski
Starania od 07.2025 (1 miesiąc przerwy)
12.06.2026 - 1 konsultacja w klinice (plan: badanie drożności jajowodów + IUI) -
U mnie chyba niestety 🐒, jeszcze się nie rozkręciła ale plamienie z różowego przeszło w czerwone 😐💃28 | 🕺32 | 🐶
Starania od 06/2026 - 1cs
IO, Pcos, niedoczynność tarczycy
3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
Przed ta cykle 30-70 dni
Leki- metformina 1000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 50, biblok 2,5
Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e -
mistyreal wrote:Nie bierze, bo nie chce, czy z jakiegoś innego powodu?

Uważa, że nic to nie da ... 🥴 no ale samo sie nie poprawi.. ale nie chce póki co sie o to klocic no o tak od jakis 2-3 miesięcy panuje napięta atmosfera że nam się nie udaje, a do tego dochodzą inne kwestie z życia codziennienego i o. Zobaczymy co przyniesie los.
Za biele i @ przytulam 🫂
Ja dzis 2dpo i poki co na spokojnie w glowie. Odliczam do środy aż będę miała rozmowe o prace 😁
Gorzkax33333 lubi tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs -
Dawdler34 wrote:A robiłaś jakieś badania po takim cyklu ? Kojarzysz czy po takich dziwach kolejny cykl był normalny ?
Jestem totalnie zrezygnowana:(
Wiesz co w badaniach wyszło mi że wywaliło bardzo glukoze i hormony dlatego zaczęły świrować. Przynajmniej tak twierdził gin i po obniżeniu normlanie wszystko w następnym cyklu wróciło do normy. 🤷♀️
Dawdler34 lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
KamilaAnt2026 wrote:Uważa, że nic to nie da ... 🥴 no ale samo sie nie poprawi.. ale nie chce póki co sie o to klocic no o tak od jakis 2-3 miesięcy panuje napięta atmosfera że nam się nie udaje, a do tego dochodzą inne kwestie z życia codziennienego i o. Zobaczymy co przyniesie los.
Za biele i @ przytulam 🫂
Ja dzis 2dpo i poki co na spokojnie w glowie. Odliczam do środy aż będę miała rozmowe o prace 😁
Szkoda że jest takiego zdania bo suplementy naprawdę cuda działają.🙁
mistyreal lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Elgenda wrote:Aenu 🫂 jeśli @ nadal nie ma, to jest nadzieja 🙏
Nigri, test wygląda wspaniale 😊 już jutro się wszystkiego dowiesz!
Andziaa widzę, że mamy podobnie z testowaniem xD
U mnie 5dpo, wchodzę w najbardziej brajanowy czas ✌️
U mni 7 dpo , jutro już zatestujd w końcu 🤦🏻♀️😅
Konzzdi, Nigri lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Gorzka, Gajek - tulę 🫂 @ minie to głowa do góry i lecimy od nowa

U mnie 11dc, objawów na razie żadnych na płodne, robię od 9dc testy i na razie biel. W poprzednim cyklu pik był dopiero 16dc więc czekamyyyy
Gajek, Gorzkax33333, Kompotlinka, Nigri, mistyreal lubią tę wiadomość
👶🏻 29.07.2025, 53 cm, 3240g -
Przytulaski dla tych u których ⚪️🐒 😗
Gratki dla ⏸️🥰
Im dłużej czytam to sama chciałabym już zrobić test, mam jakieś 2 sztuki w domu ale wiem, że to za wcześnie i tylko bym zepsuła sobie nastrój (może za wcześnie, a może niepotrzebnie)
U mnie ze zdrowiem zdecydowanie lepiej. Mama dała mi jakiś specyfik na gorączkę i po jakiś 2h byłam jak nowo narodzona. Słaba jestem jeszcze ale mogę już jakoś funkcjonować bo najgorsze dla mnie to było bezczynne leżenie.
Gardło powoli boli mniej, dobrze że poszłam do lekarza i zaordynował antybiotyk - choć nie jestem fanką ale jak trzeba to trzeba.
Powiem Wam, że bardzo chciałabym zobaczyć ⏸️ i żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej, a z drugiej strony boję się, że moja historia zatoczy koło i znów jakaś choroba genetyczna się przyplącze… procent na powtórkę jest bardzo niski ale nie zerowy. Zobaczymy…jak to mawiają do 3 razy sztuka, może się uda 🙈
Gorzkax33333, shaylen, Kompotlinka, Nigri, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩🏻👨🏻1995
07/11/2023 🟰
13/12/2023🪽🌈
——————————-
11/11/2024 🟰
15/07/2025 🍼
M 🩷 57cm, 2540g
29/07/2025🪽🌈 👼🏻 -
Tule 🫂 oby ten cykl był owocny 🤞🦩Gorzkax33333 wrote:Melduje się, przyszła @
(nie ma emotki bociana to wrzucam flaminga 😀)
Gorzkax33333, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
🌼 Kamila Ant, może boi się, że po suplementach się uda i że wyjdzie, że to on nie dowoził- męska duma. Bez sensu...
Powodzenia na rozmowie o pracę 💕
🌼 Gajek, szkoda że to wszystko to były objawy @. Niestety u mnie było podobnie, w pierwszym cyklu po tabletkach czułam tyle zmian, że miałam dużą nadzieję, że tak szybko się udało, a tu lipa. Z drugiej strony @ po tabletkach to dobry znak, że organizm sam wraca na dobre tory.
Gajek, Nigri lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu