Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Nigri wspaniale! Gratulacje
Nigri lubi tę wiadomość
👩'91: niedoczynność tarczycy - Letrox
👨🦱'90: cukrzyca typu II - Siofor 500
07.2026 - zielone światło od endokrynologa i ginekologa, badania porobione, czekam na wyniki cytologii i HPV
15.06.2026 - TSH 1,68
24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
Ja to samo 😂 na lewej ręce w ogóle nie widać, ale na szczęście na prawej zwykle jak tej wody się napiję to w miarę normalnie widać, więc zawsze na wstępie mówię że na lewej ręce żył nie widać, bo też zawsze słyszałam pytanie czy wodę piłam (zazwyczaj tak z pół litra jak nie więcejKonzzdi wrote:A to u mnie z żyłami jest zawsze problem, genetycznie ich nie mam prawie 😅
Za każdym razem słyszę „a piła Pani wodę”?
). Dziwne tylko że rzadko kiedy chcą z prawej pobierać 🤷🏻♀️
Ale i tak nie jest u mnie tak źle jak u mamy mojej - u niej kiedyś "grzebali" jej igłą pod skórą bo żyły nie mogli znaleźć.. masakra💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Gratulacje !! ❤️Tofuszka wrote:Ja to samo 😂 na lewej ręce w ogóle nie widać, ale na szczęście na prawej zwykle jak tej wody się napiję to w miarę normalnie widać, więc zawsze na wstępie mówię że na lewej ręce żył nie widać, bo też zawsze słyszałam pytanie czy wodę piłam (zazwyczaj tak z pół litra jak nie więcej
Ale i tak nie jest u mnie tak źle jak u mamy mojej - u niej kiedyś "grzebali" jej igłą pod skórą bo żyły nie mogli znaleźć.. masakra -
Powtórz 😊😊 gratulacje 😊Nigri wrote:Powinnam ja powtórzyć w piątek prawda.?
Nie wiem czy podołam psychicznie, nie wiem czemu to mnie tak bardzo stresuje. W pierwszej ciąży wszystko było na luzie😮💨
Nigri lubi tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs -
Tofuszka wrote:Ja to samo 😂 na lewej ręce w ogóle nie widać, ale na szczęście na prawej zwykle jak tej wody się napiję to w miarę normalnie widać, więc zawsze na wstępie mówię że na lewej ręce żył nie widać, bo też zawsze słyszałam pytanie czy wodę piłam (zazwyczaj tak z pół litra jak nie więcej
Ale i tak nie jest u mnie tak źle jak u mamy mojej - u niej kiedyś "grzebali" jej igłą pod skórą bo żyły nie mogli znaleźć.. masakra
Oo u mnie właśnie z prawej dzisiaj bo z lewej nie dało rady. Zresztą na lewej mam okrutne zrosty.
Współczuję mamie🫤
Mi w szpitalu kiedyś jakaś nieumiejętna pielęgniarka pobierała krew nie ta igła co trzeba, bo się jej dupy ruszyć nie chciało po dodatkowe a jej się skończyły. I co zrobiła przebiła się rozwaliła ją tak że wylew na pół ręki. No okropnie to wyglądało.PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Nigri piękna beta! Tulę za obawy i trzymam kciuki by wszystko rozwijało się prawidłowo 🤞🏻 🫂
Nigri lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Nigri lubi tę wiadomość
👩 29 👨28
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - poród SN🥰
🔹3 cs starań o drugie dziecko
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹wznawiamy starania🌈

-
O matulo, brzmi okropnie. Strasznie nieprofesjonalne z jej stronyNigri wrote:Oo u mnie właśnie z prawej dzisiaj bo z lewej nie dało rady. Zresztą na lewej mam okrutne zrosty.
Współczuję mamie🫤
Mi w szpitalu kiedyś jakaś nieumiejętna pielęgniarka pobierała krew nie ta igła co trzeba, bo się jej dupy ruszyć nie chciało po dodatkowe a jej się skończyły. I co zrobiła przebiła się rozwaliła ją tak że wylew na pół ręki. No okropnie to wyglądało.💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Nigri, wspaniałe wiadomości 🥰 Dużo zdrówka 🫂
Gorzka, współczuję 🫂 też jestem ciekawa, co dalej ?
Nigri lubi tę wiadomość
💃35 |🕺37 | 👶 5
Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
Obecnie powrót do starań od 05.2026
Diagnoza in progress...