Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w końcu @ na pełnej więc jestem bojowo nastawiona na ten cykl 🍀
Zamierzam mierzyć temperaturę w tym cyklu , to zawsze jakiś zamiennik kupowania namiętnie testów ciążowych 😀 owulacyjne wychodziły mi tylko te z facelle ale ich jest tylko 5…. Miałam też czas że kupywalam te 50 szt z allegro ale na ich nie umiałam wyłapać piku 🤷🏻♀️ kiedyś tutaj ktoś polecał jakieś, ale nie pamiętam🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
aaandzia wrote:U mnie w końcu @ na pełnej więc jestem bojowo nastawiona na ten cykl 🍀
Zamierzam mierzyć temperaturę w tym cyklu , to zawsze jakiś zamiennik kupowania namiętnie testów ciążowych 😀 owulacyjne wychodziły mi tylko te z facelle ale ich jest tylko 5…. Miałam też czas że kupywalam te 50 szt z allegro ale na ich nie umiałam wyłapać piku 🤷🏻♀️ kiedyś tutaj ktoś polecał jakieś, ale nie pamiętam
Dobrze, że masz pozytywne nastawienie, oby to był ten cykl!
-
Ach to możliwe że jeszcze za mało postów i polubień masz. Byłam przekonana że status "znajoma" już upoważnia do dodawania fot 🙈 spróbuj może jak nowy status dostaniesz ☺️Konzzdi wrote:No niestety coś mnie forum po prostu nie przepuszcza jak wstawiam link 🤷♀️
Aż takie ważne to nie było, może się naprawi
Konzzdi, Kompotlinka lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
U mnie sprawdzają sie domowe laboratorium, ale dziewczyny którym słabo się wybarwiają polecały też testeo i easy@home (z amazona). Tych ostatnich nie próbowałam, ale ponoć wybarwiają się jeszcze lepiej niż domowe labaaandzia wrote:U mnie w końcu @ na pełnej więc jestem bojowo nastawiona na ten cykl 🍀
Zamierzam mierzyć temperaturę w tym cyklu , to zawsze jakiś zamiennik kupowania namiętnie testów ciążowych 😀 owulacyjne wychodziły mi tylko te z facelle ale ich jest tylko 5…. Miałam też czas że kupywalam te 50 szt z allegro ale na ich nie umiałam wyłapać piku 🤷🏻♀️ kiedyś tutaj ktoś polecał jakieś, ale nie pamiętam💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Tofuszka wrote:U mnie sprawdzają sie domowe laboratorium, ale dziewczyny którym słabo się wybarwiają polecały też testeo i easy@home (z amazona). Tych ostatnich nie próbowałam, ale ponoć wybarwiają się jeszcze lepiej niż domowe lab
Też miałam z domowego laboratorium, rzeczywiście ciężko się wybarwiają - tylko pik był normalnie widoczny a tak to cień cienia cieniaStarania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, silne stawianie macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
Amh 0,6 ng/ml❌
Endometrioza ❌❓
PCOS androgenowe ❌❓
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
🌸 Elgenda 🫂
🌸 Kamila No niestety stres swoje robi. Oby zadzwonili z dobrymi wiadomościami. No i czekamy na ⏸️. 🤗🤞🤞
🌸 Maalwii ja na szczęście nie mam problemów z żyłami. Zawsze dobrze wyczuwalne. 😉 Drożdzóweczka przer pracą zjedzona. 😁
🌸 dzydzy mam jednodniowe epizody co jakieś czas, właśnie najczęściej jak ktoś klimę rozkręci w pracy i nie zdążę jej wyłączyć za wczasu. 🫣
🌸 Nikaaa kciuki za męża! 🤞🤞 Nie zamartwiaj się na zapas, na pewno lekarz jakoś zaradzi. Ważne, że działacie. 😉 Chociaż ja pewnie będę to samo przeżywać za tydzień, to wtedy Ty mi to samo napiszesz. 🤭
🌸 JoaJoaJoa piękna kreseczka! 🤩 Kciuki za betę! 🤞🤞
🌸 Gosiaczkova kciuki za wytrwałość! 🤞🤞
🌸 aaandzia ja niezmiennie polecam owulaki Testeo, kupuję na allegro.
KamilaAnt2026, Gosiaczkova, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Kompotlinka wrote:🌸 Elgenda 🫂
🌸 Kamila No niestety stres swoje robi. Oby zadzwonili z dobrymi wiadomościami. No i czekamy na ⏸️. 🤗🤞🤞
🌸 Maalwii ja na szczęście nie mam problemów z żyłami. Zawsze dobrze wyczuwalne. 😉 Drożdzóweczka przer pracą zjedzona. 😁
🌸 dzydzy mam jednodniowe epizody co jakieś czas, właśnie najczęściej jak ktoś klimę rozkręci w pracy i nie zdążę jej wyłączyć za wczasu. 🫣
🌸 Nikaaa kciuki za męża! 🤞🤞 Nie zamartwiaj się na zapas, na pewno lekarz jakoś zaradzi. Ważne, że działacie. 😉 Chociaż ja pewnie będę to samo przeżywać za tydzień, to wtedy Ty mi to samo napiszesz. 🤭
🌸 JoaJoaJoa piękna kreseczka! 🤩 Kciuki za betę! 🤞🤞
🌸 Gosiaczkova kciuki za wytrwałość! 🤞🤞
🌸 aaandzia ja niezmiennie polecam owulaki Testeo, kupuję na allegro.
Dziękuję, oczywiście wolałabym ujrzeć dwie kreski hihi
A jak dziś twoje samopoczucie?
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs -
Ależ mnie czeka słodko gorzki weekend, rocznica ślubu, nasta, dzisiaj normalnie wzięłabym ovitrelle i weekend byłby pod znakiem staran i nadzieję nowej a tu jestem w 14dc i 6 dni po tym jak pecehrzyk dojrzał i nie pękł.. ehh
Jakoś muszę sie pozytywnie nastawić żeby przetrwac_____________________________________
starania od 10.2014
🥺9tc. 04.2015
2017 🌸 leczenie i 2022 🩵
🥺2026 -
KamilaAnt2026 wrote:Dziękuję, oczywiście wolałabym ujrzeć dwie kreski hihi
A jak dziś twoje samopoczucie?
Dziekuję, dobrze. 😉 Małpa jakby już się wycofuje, z zatokami na 90% ok. Cieszę się, że już piątunio i wolny weekend przede mną. 😁
Testujesz w poniedziałek?👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
aaandzia wrote:U mnie w końcu @ na pełnej więc jestem bojowo nastawiona na ten cykl 🍀
Zamierzam mierzyć temperaturę w tym cyklu , to zawsze jakiś zamiennik kupowania namiętnie testów ciążowych 😀 owulacyjne wychodziły mi tylko te z facelle ale ich jest tylko 5…. Miałam też czas że kupywalam te 50 szt z allegro ale na ich nie umiałam wyłapać piku 🤷🏻♀️ kiedyś tutaj ktoś polecał jakieś, ale nie pamiętam
Ja polecam owulacyjne z action. Mam do nich sentyment bo 2 razy udało mi się zajść przy nich w ciążę . Jeszcze polecam testeo z allegro, ale tylko owulaki bo ciążowe pokazywały fałszywe kreski. Też mam te 50szt(dobre testy) i u mnie też się nie sprawdzają, nie da się wyłapać na nich pikuWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:52
👩 29 👨28
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - poród SN🥰
🔹3 cs starań o drugie dziecko
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹wznawiamy starania🌈

-
Kompotlinka wrote:Dziekuję, dobrze. 😉 Małpa jakby już się wycofuje, z zatokami na 90% ok. Cieszę się, że już piątunio i wolny weekend przede mną. 😁
Testujesz w poniedziałek?
A to dobrze, że już lepiej
Jaka pogoda się zapowiada u ciebie? U nas niby deszczowo, a miał być jutro grill hehe:)
Chciałabym wytrzymać do środy, ale nie wiem czy mi się uda. Pewnie jeśli dostane plamienia jak zawsze to dam rade wytrzymac do środy. A jeśli nie dostane to pewnie już w poneidziałek sprawdze
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs -
Elgenda wrote:Odwołuję jutrzejszą betę. Właśnie poszłam do toalety, a tam przyschnięty, brązowy śluz na majtkach
Na papierze już więcej nie było. Znów bym poszła i zobaczyła wynik ujemny xD
Jak tam u Ciebie? Jak się czujesz?💃35 |🕺37 | 👶 5
Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
Obecnie powrót do starań od 05.2026
Diagnoza in progress... -
JoaJoaJoa wrote:
Piękna kreseczka! 🤞🤞 Uwielbiam oglądać pozytywne testy ciążowe, czyli jednak ten poczasiak wczoraj był zwiastunem pozytywnego testu 🥰 gratulacje!💃35 |🕺37 | 👶 5
Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
Obecnie powrót do starań od 05.2026
Diagnoza in progress... -