Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Carlina wrote:Jak tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Dziękuję, że pytasz 💕
Ogólnie jest ok, 10dpo. Dzisiaj śluz kremowy, ale jak się podarłam, to na papierze był z domieszką różowego
więc wczoraj brąz, dzisiaj róż. Pozniej już nic wiecej się nie pojawiło - jak na razie. Test biały.
Żadnych objawów nie mam, brzuch nie boli, cycki nie bolą, nie jestem wzdęta. Dzisiaj lub jutro się dowiem, czy @ się rozkręci.
Joa - gratulacje 😍
Andzia, niech bobas będzie majowy
tak jak chciałaś 💕
Za rzucających palenie trzymam kciuki, szczególnie życzę cierpliwości 😂
Gosiaczkova, Carlina, aaandzia, Nikaaa_ lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Skowronek wrote:Marcycha dziękuję że podzieliłaś się swoją historią. Myślę, że to ważne aby w czasie starań poznać inny punkt widzenia. Bo jedni mogą mieć pesymistyczne podejście i narzekać, a drudzy widzieć mimo wszystko światełko w tunelu.
Wiadomo na całą sytuację mają wpływ różne czynniki. Inaczej na biochem będzie reagowała osoba, która stara się od paru miesięcy a inaczej ta co stara się od lat.
Niemniej jednak uważam właśnie tak jak ty. Że jeśli nie dzieje się nic, to w momencie kiedy zadzieje się cokolwiek to dobry znak, z którego trzeba się cieszyć.
Tak to fakt bycie dobrej myśli jest ważne i widzieć pozytywy w takiej sytuacji. Ale jak Mika mówiła samo stwierdzenie że po biochemię zachodzi się w ciążę to wprowadzanie w błąd. Ktoś to weźmie na poważnie i naprawdę rozczarowanie bedzie potężne. To już lepiej odrazu napisać to daje nadzieję bo przynajmniej wiadomo że coś się dzieje.🤔
Tofuszka, Kompotlinka lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Elgenda wrote:Dziękuję, że pytasz 💕
Ogólnie jest ok, 10dpo. Dzisiaj śluz kremowy, ale jak się podarłam, to na papierze był z domieszką różowego
więc wczoraj brąz, dzisiaj róż. Pozniej już nic wiecej się nie pojawiło - jak na razie. Test biały.
Żadnych objawów nie mam, brzuch nie boli, cycki nie bolą, nie jestem wzdęta. Dzisiaj lub jutro się dowiem, czy @ się rozkręci.
Joa - gratulacje 😍
Andzia, niech bobas będzie majowy
tak jak chciałaś 💕
Za rzucających palenie trzymam kciuki, szczególnie życzę cierpliwości 😂
Jeżeli teraz jest to implantacja to na teście wyjdzie coś dopiero za dwa dni 🤔
Gosiaczkova, Kompotlinka lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
JoaJoaJoa wrote:
Świetne wieści 🌺 gratuluję 🥰
-
JoaJoaJoa - super, że kreseczka dziś była bardziej śmiała

JoaJoaJoa, Nigri - trzymam kciuki za dzisiejsze Wasze bety!
W rzucaniu palenia wspieram całym 💚 Forumowiczki i ich mężów. To naprawdę jedna z lepszych zmian dla zdrowia, jaką możecie wykonać!Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:23
Gosiaczkova, Nigri, Nikaaa_ lubią tę wiadomość
👩🏼33 🧔🏻♂️36
13.12.2024 3340 g 52 cm💙
starania o drugie 👶 od 04.2026 (4 cs)
💊 Euthyrox, wit. D₃, kwas foliowy metylowany, cynk, wit. C 1000 -
JoaJoaJoa wrote:
Jezu Joa! Cala lipcowa '25 ekipa czekała na twoj pozytywny test!! Cudowne wieści!!👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
07.26 stał sie cud✨️
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji

-
Powiem Wam, że to forum trzyma w napięciu. Rano tylko sprawdzam od razu, co tam u Was i jestem ciekawa co przyniesie kolejny dzień 💕
Konzzdi, Nigri lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
U mnie z kolei zle wieści, progesteron nadal spada. O 13 mam wizyte u totalnie innego lekarza, ale kit. Liczę ze mi cos zapisze i bedzie dobrze 🥹
Nigri lubi tę wiadomość
👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
07.26 stał sie cud✨️
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji

-
Elgenda wrote:Powiem Wam, że to forum trzyma w napięciu. Rano tylko sprawdzam od razu, co tam u Was i jestem ciekawa co przyniesie kolejny dzień 💕
Ja już twierdzę że mam uzależnienie po kilka razy sprawdzam co nowego.😅
Konzzdi lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO