Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety dziewczyny, totalna biel, nawet nie ma co dopatrywac sie cienia...
Eh, niby wiem, ze jeszcze nic straconego, bo to 11 dpo, ale mimo wszystko po prostu wiem, ze znowu nic z tego. Zatestuje jeszcze w poniedzialek, jak bedzie negatyw i nadal brak objawow jak na okres, to od razu pojde do ginki na usg, bo boje sie o ta torbiel... -
Anhydra wrote:A ja dzisiaj powtarzam betę i proga. Mam nadzieję, że ostatni raz. Poproszę o kciuki. Wyniki po 15.
Miłego dnia i polowania zakupowego
Ja nie mogłam w nocy spać więc naczytalam się strasznie smutnych historii na forum, od razu stwierdziłam że dziś lecę na betę i progesteron bo nigdy go nie mierzylam.
Na szczęście rozum rano się obudził, po pierwsze nie ma opcji jechać na czczo bo z z głodu aż mi niedobrze rano a pp drugie dopiero w pon wynik bety będzie ponad 1000 jeśli wszystko jest ok:) w 48 z 264 raczej tysiąc się w nie zrobi -
Nikodemko Poczekaj do poniedziałku. Nie smutaj.
Domi, nie nakręcam się! Rośnie w Tobi zdrowy maluszek!
Poszłam na szybko zbadać progesteron, doszłam do pracy, patrzę na świstek, a tam wpisany CHOLESTEROL! A mówiłam tak wyraźnie! Na szczęście pani telefonicznie powiedziała, że zaraz zmienią i powinno być dobrze. Jak nie to 3 dyszki w plecy.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami jak cholesterol podwyższony to wiadomo, że nie możesz pić hehehe
Może nie pokazałam tu swojego rozsądnego charakteru robiąc testy codziennie haha ale jestem z tych co karmią się tylko dobrą energią aż czasem myślę jak inni tak się stresują, czy to normalne że ja pozytywnie myślę czy to się nadaje do leczeniaAnhydra lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4b876f70706.jpg
Wszystkim życzymy radosnego dnia, ja i zwłoki tego owczarka, które nie daje suszyć włosów bo trzeba miziać brzuszekXxMoniaXx, Beti82, Ola31, kark, moyeu, Anhydra, przedszkolanka:), smeg, Izaw, madzi2506, Ola_454, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur - ja mam w domu aż 6 takich milusinskich, co swieca brzuszkami pozdrawiamy Twojego I ciesze sie, ze sa, bo prawda jest taka, ze rozladowuje na nich troche moj instynkt macierzynski...
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny to ja tak jak Nikodemka i Najmłodsza zrobiłam test i negatywny.. ale tak czułam ze się skonczy bez jakichkolwiek objawów na co liczyć,narazie borykam się z infekcja dziś mam wizytę u doktorka przynajmiej bez spiny będę do niego jechać. Za resztę trzymam kciuki !15.08.19r. Wojciech ❤️
-
RudaAnna wrote:Hej dziewczyny to ja tak jak Nikodemka i Najmłodsza zrobiłam test i negatywny.. ale tak czułam ze się skonczy bez jakichkolwiek objawów na co liczyć,narazie borykam się z infekcja dziś mam wizytę u doktorka przynajmiej bez spiny będę do niego jechać. Za resztę trzymam kciuki !
Ile jestes dpo? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ważne pytanie do Was jak mam często infekcje by sprawdzić czy mam jakaś bakterie to się robi posiew w pochwy? A jakbym chciała spraedzic czy mąż ma jakaś bakterie to jakie badanie się robi facetowi? Ile można się męczyć z tymi grzybami.. myśle czy to nie mógł by być powód przez jaki nam się nie udaje zajść tak długo..15.08.19r. Wojciech ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLami przynajmniej u jednej z nas ta jelitówa coś znaczyła:P
Nikodemko trzymam kciuki, żeby II kreski się jeszcze pojawiły:)
RudaAnno powodzenia w grudniowym cyklu:)
Domi nie czytaj za dużo tylko ciesz się ciążą
Kark no niezłe zawirowania;)
a ja mam straszne humorki, mąż podsumował, że powódź się zbliża...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 10:23
-
kark wrote:No bez jaj...
Czyli u mnie z testami owu było tak:
11dc -
12dc -
13dc +
14dc -
15dc -
16dc ?
17dc +
18dc -
19dc +
Zwariuję!!!
A może przez to że owu była 13dc to teraz 19dc wychodzi wynik czego innego :p
Tak wiem, wszędzie doszukuje się u Was ciąż hihispeakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
RudaAnna wrote:Dziewczyny ważne pytanie do Was jak mam często infekcje by sprawdzić czy mam jakaś bakterie to się robi posiew w pochwy? A jakbym chciała spraedzic czy mąż ma jakaś bakterie to jakie badanie się robi facetowi? Ile można się męczyć z tymi grzybami.. myśle czy to nie mógł by być powód przez jaki nam się nie udaje zajść tak długo..
Ruda tak jak Kark pisze- eMek powinien koniecznie się przeleczyć, bo może nieświadomie Cię zarażać. Przy dużych skłonnościach do infekcji, dobrze jest też podobno oddać mocz od razu po stosunku (aby bakterie z cewki "wyplukać").smeg, RudaAnna lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK