Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza widzimy się!:*
Fiorella to nieźle
U mnie wyznaczylo owu..dobrze,że wtedy poprawiliśmy..ale coś wydaje mi się,że sie nie wstrzeliliśmy przez tą infekcje i 2 dni przerwy
Dzisiaj lecimy na black friday,nadrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 06:28
Anhydra, Lami, Nona, Izaw lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj powtarzam betę i proga. Mam nadzieję, że ostatni raz. Poproszę o kciuki. Wyniki po 15.
Miłego dnia i polowania zakupowegoprzedszkolanka:), Meggs, Lami, Nona, gosix, kark, Beti82, Szczęściara, Domi_tur, Martek&M, Sung, speakyourmind93, ajsza123, Ola31, Izaw lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyLami, moja przyjaciółka miałam zagniezdzenie w 5dpo (i przy okazji pozytywną bete 7dpo), wszystko jest możliwe
Po od wczoraj wieczorem mam bolesne i swędzące sutki i piersi W życiu tak nie miałam podczas owu... A najlepsze jest to, że temp niższa niż wczoraj - 36.6Lami, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, moze faktycznie podowojna owu? Jak wychodza testy?
Ja wlasnie sie obudzilam, małż pojechal po test i bede sikac, ale jestem pewna, ze nic z tego. Po prostu czuje, ze to nie ciaza, tylko znowu jakis armagedon z torbiela albo czyms podobnym. W ogole mam w sobie jakis niepokoj... Nie moglam spac w nocy, lapie mnie stres jak przed jakims egzaminem...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanka ja też. Poszłam rano do kibelka, a tu rozciągliwy taki, że mogłabym jajka sadzone robić... Mąż już protestuje, że chce odpocząć, bo ile się można seksić... Najlepszy zonk, że szyjka jest nisko i twarda, ale otwarta na maksa.
A najgorsze jest to, że w niedziele miałam wszystkie objawy jak na owu moją typową - troche rozciagliwego, mega migrena, mocne mdłości, ból jajnika, trądzik, ból pleców, szyjka wysoko i otwarta, test owu dzień wcześniej pozytywny. Potem testy negatyw, szyjka się zamknęła, a tu jeb we środę pozytyw, temp spada i od wczoraj jakby jakieś inne owu. Cycyki bolą (a mnie nigdy na owu nie bolą!), śluz piękny jak z książek.
Już nic nie rozumiem.
No i cieszyłam się, że będę mieć wcześnie owu w 14dc, a dziś 19dc i chyba dalej jestem przed...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 08:11
-
Hej hej. Ależ miałam lekturę do nadrobienia. Najmłodsza który dpo? Może jeszcze nie wszystko stracone. Lami leć leć relaksuj się bo może być to ostatni raz. Jej też tak macie że jak mąż jest to na nic czasu nie macie? U mnie nic. Z objawów to tylko czasami przycmi podbrzusze. Jeszcze tylko 3 dni choć przyszły testy i korcą. Ale ogólnie jestem wyciszona. Nie wiem jak to zrobiłam bo w tamtym cyklu już dawno wariowala miłego dnia wszystkim.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnySzczęściara, ja mam zawsze plan jeszcze do 9dpo, że będę twardo testować po terminie @, ale zawsze potem latam i dokupuje testy, bo od 10dpo idą dwa dziennie
Becia, a Ty już nie miałaś wyznaczonej owu wtedy na wykresie ?
Nikodemka czekamy! Coś czuję, że będziemy Ci serduwzko zaznaczać -
Hejka
Najmłodsza, widzimy się w grudniu!
Ja jeszcze męża wykorzystałam wczoraj, bo dzisiaj już raczej po owu ale nie mam złudzeń, tydzień przerwy między plus gorączka męża nie dają zbytniej nadziei, no nic, może następny cykl będzie lepszy teraz odliczam do @.30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Kark trzymam kciuki za postanowienie. Obyś się nie złamała choć wiem że będzie ciężko. Ze mną też się widzicie w grudniu pewnie nic z tego w tym cyklu. Dlatego pewnie jestem taka spokojna bo wiem że się nie udało.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko negatywne,dzis zobacze znowu..
Kark no wlasne mam to samo..juz 3 podejscie jakby a testy byly pozytywne w sobote i niedziele!..
Ps.no i tez szyjka niska twarda a otwarta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 08:31
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny