Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Od ponad pol roku nie mam sluzu nic a nic, ale temperatura wzrasta przy pierwszej i potem spada, przy drugiej wzrasta znowu i spada standardowo przed @. Z testami tak samo Przy pierwszej pozytywny, stopniowo jasnieje i pozniej znowu pozytyw...
Powiedzcie mi jak wstawic zdjecie do wiadomosci? -
I wiecie co? Czuje jakiś spokoj(tzn.wkurzenie tez;p) ale bardziej spokoj. Myślę, że to ze względu na wizyte za tydzien.
Ale tez dlatego ze zawsze po owu mialam wilgoc teraz susza, mega bole brzucha ,przelewania- teraz cisza-zupelna! Zresztą nawet nie wiem ktory jestem dpo .. mimo ze testy mnie nigdy nie oszukaly. -
Wykres mi wyznaczal owu przy pierwszym pecherzyku, czyli przy pierwszym wzroscie tempki Ale przez te cale zamotanie w tym miesiacu porzucilam skrupulatne prowadzenie wykresu, bo stwierdzilam, ze i tak tego nie ogarne
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wiem, wiem. Popukacie się w głowę. Ale komu jak nie Wam? Zobaczyłam mega jasniusieńki cień po jakichś 10 minutach. Nie wiem czy cokolwiek widać. Aż zaczęło mnie całe podbrzusze boleć hahaha!
Powtórka w niedzielę, może się coś uda. Iskierka jest w serduszku. Dam jutro znać jak progesteron, o ile zdążę rano.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a572c116bcb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 22:08
smeg, Anhydra, Domi_tur, moyeu, speakyourmind93, Ola_454, Sung, Ola31 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Najmłodsza, wydaje mi się że ten cień jest za cienki jak na ciążową kreskę. Niestety też tak miałam kilka miesięcy temu, wyszła szara cieniutka kreska, ciąży brak. Ciążowa może być bardzo blada, ale powinna być szeroka jak testowa i raczej różowa. Aczkolwiek dziwne, że aż tyle testów wyszło Ci z takim cieniem.
Lami, u Ciebie cień widzę, po cichu gratuluję i czekam na poranną krechęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 22:09
Lami lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Wchodzisz na:
https://naforum.zapodaj.net
W ostatnim okienku wybierasz plik/zdj które chcesz dodać. Klikasz zapodaj i potem kopiujesz ostatni link (w ostatnim oknie) i go tutaj wklejasz. Powinna pojawić się miniaturka po wcisnieciu wyślij.Nikodemka lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Lami wrote:Wiem, wiem. Popukacie się w głowę. Ale komu jak nie Wam? Zobaczyłam mega jasniusieńki cień po jakichś 10 minutach. Nie wiem czy cokolwiek widać. Aż zaczęło mnie całe podbrzusze boleć hahaha!
Powtórka w niedzielę, może się coś uda. Iskierka jest w serduszku. Dam jutro znać jak progesteron, o ile zdążę rano.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a572c116bcb.jpg
Lami a ile jesteś dpo?
Lami wrote:Wiem, wiem. Popukacie się w głowę. Ale komu jak nie Wam? Zobaczyłam mega jasniusieńki cień po jakichś 10 minutach. Nie wiem czy cokolwiek widać. Aż zaczęło mnie całe podbrzusze boleć hahaha!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a572c116bcb.jpg
Coś mi się wydaje,że przynajmniej jedna z nas nie będzie dzisiaj spała z wrażenia
Cień widać, sikasz jutro rano ?Lami lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny nie było mnie przez jakiś czas. Chyba potrzebowałam chwili przerwy, oddechu
Dzisiaj jestem 13 dpo, 3 dni temu test negatywny. Czuję, że @ się zbliża za 2 dni mam termin. Testu już nie powtarzam, bo tempka powoli w dół już schodzi.
W tym cyklu mąż wyjeżdżał dosyć często i minęliśmy się z owulacją
6.12 idę do ginekologa od niepłodności, już nie mogę się doczekać
Najmłodsza, Lami - widzę cienie u Was trzymam mocno kciuki! -
Anhydra, to, co napisze sprawi wlasnie, że zaczniecie się pukać w głowę Teraz mija równo 7 dób. Nie nakręcam się, czekam na niedzielę, a później poniedziałek i tak aż do czwartku.
Cały czas tylko chodziłam i prosiłam o jakiś znak, żeby na jutrzejszym wyjeździe nie dać się nakłonić na alkohol i saunę. Mam znak, nawet jeśli okaże się fałszywy to fajnie było coś dostrzec (choćby oczami wyobraźni).
Więc luzik.Anhydra, speakyourmind93, Ola31, smeg lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami wrote:Anhydra, to, co napisze sprawi wlasnie, że zaczniecie się pukać w głowę Teraz mija równo 7 dób. Nie nakręcam się, czekam na niedzielę, a później poniedziałek i tak aż do czwartku.
Cały czas tylko chodziłam i prosiłam o jakiś znak, żeby na jutrzejszym wyjeździe nie dać się nakłonić na alkohol i saunę. Mam znak, nawet jeśli okaże się fałszywy to fajnie było coś dostrzec (choćby oczami wyobraźni).
Więc luzik.
A masz 100% pewność że owulacja nie była wcześniej?
Tak, był monitoring. O 18 w czwartek był pęcherzyk, w piątek o 12 już nie. A brzuch dawał popalić od wizyty czwartkowej aż do północy.
Mowie, dla mnie żaden wyznacznik ten test, nie raduję się, bo wszystko może się zdarzyć. Tli się tylko mała nadzieja.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Iga66 wrote:Przedszkolanka dopisz mnie proszę na 24.11 zrobię wtedy pierwszą bete.
My w tym m-cu podchodzimy do ostatniej 3 iui - 10.11 na stymulacji z clo ...
Iga szukałam Cię co u Ciebie ???21.11.2018 mamy serduszko ❤️
6.11.2018r beta 11841 ❤️
3.11.2018r beta 4664❤️ Cykl naturalny bez clo
15.09.18r 3 IUI bez clo
Wrzesień HSG jajowody drożne
17.08.18 2 IUI z clo
18.07.18 1 IUI
2017 sierp Laparoskopia
Lipiec2017 poronienie ciąża 10 tydz.
Endometrioza 2 stopnia
Starania od wrzesień 2016r -
Fajnie dziewczyny, że też coś zauwazyłyście. Ale powiem Wam, że jak przeczytałam Was, to od razu motorek się nakręcił. Dobrze, że szybko padłam. Plecak spakowany, testów nie wrzuciłam całe szczęście. Wybywam z domu, po 7 postaram się wyskoczyć na progesteron.
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Clearblue negatywny.
O dziwo mi ułożyło !
Smutna nie jestem
Czekam na @
Widzimy się w grudniuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny