Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySung, może taki wielki prog wyszedł, że musieli wysłać do labo innego do sprawdzenia, bo nie wierzyli i dlatego 5 dni
Kurcze, sorry Najmłodsza... Teraz zamiast zbadać to będziesz się przeze mnie stresować No u mnie w lab tak pisało. Chociaż ja badałam teoretycznie w 1dc, bo po badaniu zaczęłam plamić, a po południu zalało.
Ja mam na ten cykl odłożone 4 testy, więc też będę jak głupia co chwilę sikać
Przedszkolanka dawaj, co ci szkodzi
Aga na pewno nie zniknie, a za dwa dni to wogóle będzie razićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 18:23
Anhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja teraz czytałam i wszędzie piszą, ze można w czasie okresu. No oszaleje :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
przedszkolanka:) wrote:Speaky jakie plany dalej?
Monia nie...........
Przedszkolanko proga masz super!! zazdro!
Hmmm dalej ovarin i castagnus znow po miesiecznej przerwie, chyba nawet prawi3 dwu miesiecznej. Wydaje mi sie ze dzieki niemu plamilam mniej, w 3 cyklu brania wogole... w cyklu grudniowym zbadam PRL bo juz dawno nie robilam. I to tyle jesli chodzi o plany... jeszcze sprobuje sie zarejestrować do gina u mnie w miescie, co dwie opinie to nie jedna (do swojego lekarza jezdze 40km).przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej kochane wracam do Was. Musiałam troszkę odsapnac po tym smutnym dniu. Domi mam nadzieję że teraz będziesz spokojna. Za te dziewczyny które mają jutro wizytę kciuki. Przedszkolanko prog super. U mnie jutro ma być @ a tu takie cuda. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9d3312fd824.jpg
Anhydra, speakyourmind93, przedszkolanka:), kark, Domi_tur, Agagusia, smeg lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Hej kochane wracam do Was. Musiałam troszkę odsapnac po tym smutnym dniu. Domi mam nadzieję że teraz będziesz spokojna. Za te dziewczyny które mają jutro wizytę kciuki. Przedszkolanko prog super. U mnie jutro ma być @ a tu takie cuda. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9d3312fd824.jpg
wow!tyle tu postow ostatnio, przypomnij prosze,testowałas ciazowym i byl negatyw? i teraz masz takie cuda na ovulaku!???Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Kochane moje nie mam pojęcia co jest grane. Dzisiaj testowałam rano biel teraz zrobiłam owulaka i jestem w szoku. Czyżby późna owulka? Kuje mnie tam na dole. Szyjka wysoko twarda i raczej zamknięta.
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Kochane moje nie mam pojęcia co jest grane. Dzisiaj testowałam rano biel teraz zrobiłam owulaka i jestem w szoku. Czyżby późna owulka? Kuje mnie tam na dole. Szyjka wysoko twarda i raczej zamknięta.
Wyglada bezsprzecznie na pozytyw. Lepiej nie zmarnować takiej szansySzczęściara lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Tylko męża brak będzie w czwartek dopiero:( jutro powtórzę i test i owulaka.
Hmmm...no to faktycznie. A kiedy było ostatnie ❤ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 19:30
Szczęściara lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
kark wrote:Kurcze... Najmłodsza, to może ustalimy, że ja tego nie napisałam, a Ty nie przeczytałaś i pojdziesz sobie jutro normalnie
Szczęściara, działajcie! Lepsza późna owulka niż wcale
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualny
-
Uwielbiam Was, nie dość że można trochę cennej wiedzy zyskać to i jeszcze pośmiać
Ja na pełnym luzie już, z myślami tylko i wyłącznie pozytywnymi, umowie się tak jak planowałam na 6 grudnia do gina z luxmedu (o ile będą miejsca) i dam się poprowadzić w tej ciąży, nic nie wymyślam już. Dobrze że ta lekarka taka pozytywna była, zaraził a mnie energią. Potem babeczka z apteki koło pracy serdecznie mi gratulowala jak kupowałam dupka, najpierw miałam myśl, że jeju to za wcześnie... A potem stwierdziłam, że to wszystko to nie przypadek i czekamy na różowe płaczące bobo :pspeakyourmind93, Najmłodsza_staraczka, Anhydra lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Szczęściara, jakby jutro był mocnyn to we czwartek łap męża jak tylko próg przekroczy, może się uda
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )