LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
1000 wrote:Almond, a ktory dc masz?
No wlasnie tak mi sie zdaje, ze troche za wysoka wyszła... juz kiedys badałam i była troche niższa ale tez wysoko bo ok. 23, znaczy ze trzyma poziom. Wyczytałam, ze to moze byc skutek stresu, a tego mi akurat na codzień nie brakuje... tak sobie mysle, ze wystarczyłby 3-miesięczny urlop i zaciążyłabym od razu
Dzis moj 12 dc ale owulke ostatnio mialam 22 dc, a srednio mam ok 17dc.. no ale nic zobaczymy jutro u gina, bo pewnie testy mnie okłamują jak zwykle
1000 prl skacze na skutek stresu, wiec wiesz taki urlop 3-miesieczny to niezly pomysł
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Nie wiem jak Wy, ale ja w tym żelu pokładam wielkie nadzieje sama sie nakręcam pewnie za duzo no ale coz zrobic
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Pati88 wrote:a jak dodać wykres w stopce?
Moje OVU ---> bieżący wykres---> na dole wykresy w lewym dolnym rogu jest udostępnij wchodzisz i tam kopiujesz link idziesz ---> ustawienia---> społeczność---> i tak wklejasz w okienko z podpisemAkceptacja! -
Pati88 wrote:więc i ja witam w listopadzie. To mój 5cs, który dziś się rozpoczął niestety:) tym razem wracam do mierzenia temperatury (mierzyłam tylko 1cs).
Mam pytanie gdzie tanio kupić testy owulacyjne, ale takie sprawdzone, co by trefne nie były? Może ktoś proszę podpowiedzieć? Słyszałam już na forum, że te z allegro są beznadziejne.
dzisiaj u mnie 15dc
pierwszy test to allegro drugi to facelle z rossmanna tu chyba wszystko jasne teraz ejst promocja na testy ovy w rossmanie za 5 testów 16.99zł
DoveLove, 1000 lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Almond wrote:Nie wiem jak Wy, ale ja w tym żelu pokładam wielkie nadzieje sama sie nakręcam pewnie za duzo no ale coz zrobic
Ja niestety tez, a pewnie bede akurat tym wyjątkiem potwierdzającym regule ze żel działa
Co do owu, to faktycznie wyjątkowo wczesnie by Ci wypadło, no ale wszystko możliwe, na wszelki wypadek działajcie daj znac co u gina -
KAL wrote:dzisiaj u mnie 15dc
pierwszy test to allegro drugi to facelle z rossmanna tu chyba wszystko jasne teraz ejst promocja na testy ovy w rossmanie za 5 testów 16.99zł
Jestem fanka promocji w rossmanie, zawsze mi cos podpasuje i potem jestem w szoku ze wychodze z pełna torba a tak mało płace jutro lecę po zapas testówWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 22:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli te testy pokazują kreskę jak jest owu? i nie trzeba cudów robić czy kreska podobna do drugiej? byłaby ulga, bo mnie już szlag trafia.
Dziś o 12 prawie, prawie podobna druga kreska, a o 19 jaśniejsza.
Od dwóch dni mnie piersi bolą, więc obawiam się, ze po ptokach i to na okres. Może się wyrobię z kolejnym cyklem w listopadzie. -
KAL wrote:Jak wejdziesz w
Moje OVU ---> bieżący wykres---> na dole wykresy w lewym dolnym rogu jest udostępnij wchodzisz i tam kopiujesz link idziesz ---> ustawienia---> społeczność---> i tak wklejasz w okienko z podpisem
dzięki;)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
KAL wpisz mnie na 25.11:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)