LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Fi0lecik wrote:zawsze mam mega skurcz i wzdęcie Ok 17-19 dnia czy to możliwe żebym miała tak późno owulacje? W tym mies udało się w 11 i 13 dc nie wiem czy w ogóle robić sobie nadzieje
Fiolecik moja koleżanka starała się długo i zawsze celowała w okolice owu a gin jej powiedział, że mają się kochać co dwa dni zaraz po zakończeniu @ i zaskoczyli, plemniki mają zdolność przetrwania i do zapłodnienia może dojść nawet po 4 dniach od stosunku
Fi0lecik lubi tę wiadomość
-
Tez uważam, ze najlepiej caly cykl sie przytulac, ale wiadomo nie kazdy ma ten luksus.. my przy poerwszej ciazy 2 strzały bo moj M wyjezdzal i II kreski. Teraz idealnie wszystkiego pilnujemy, ktore dni, owulcja, testy, sluz itp itd no i nie wychodzi przewrotny tez los...
A dzis do tego spotkalam sie z kolezanka ktora mi przez 3h gadala jaka ona biedna bo wpadla w wieku 30 lat a dziecka nie chce ehh.. co za niesprawiedliwosc.. ledwo udalo mi sie powstrzymac emocjeFi0lecik lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualnyMalinka7 wrote:Wychodzi na to, że u mnie wczoraj był pozytywny test owu, chociaz kreska testowa byla o jeden odcien jasniejsza od kontrolnej, ale dzis juz calkoem jest blada, ledwo widoczna. A moze tylko szykowalo sie do owulacji ale jej nie bylo/nie bedzie? No nie wiem. Mam jakis wewnetrzny niepokój, nie wiem czemu. Ale trzeba trzymac sie ode mnie z daleka, bo na kazdego 'warczę'. Moze jestem podminowana faktem, ze za niedlugi bede musiala spedzic troche czasu z ciężarną... Ech... To bedzie ciezkie, tym bardziej, ze to jest osoba ktora uwielbia sie przechwalac i ciagle uwaza sie za najlepsza, nie ma wyczucia, ze moznaby trochę pohamowac z tematem przy mnie. No coz.
Hejka Malinka ja też mam tak podobnie z moją przemadrzałą siostrą która wie najlepiej.... nie przejmuj się głowa do góry Jest na to sposób :-)Jednym uchem wleci drugim wyleci -
nick nieaktualny
-
Czekam niecierpliwie na 4.11, ale nadarza mi się okazja, że w sobotę zrobię badanie krwi, więc przy okazji betę. To będzie 9dpo, więc powinno coś wyjść.
Ale dzisiaj 5dpo miałam silne bóle jajników, aż poszłam zrobić test owulacyjny, jest negatywny. Temperaturę mam ładną i potwierdza, że owulację miałam 16dc, test dzień wcześniej pozytywny i 16dc czułam takie same silne kłucia. Dlaczego boli mnie teraz tak mocno prawy jajnik? Miałyście tak kiedyś?
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Mnie dzisiaj aż zgięło jak mnie coś rano ukłuło. Na chwilkę, za pół minuty albo i mniej przeszło. Ciekawe cóż to. Jestem 4/5 dpo wiec jeszcze chwile czekania mi zostałohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
KAL wrote:U nas chyba cykl na straty idzie... M ma w du...e seks... Siedzi z nosem w laptopie miało być co dwa dni a tu 3 dzisiaj... Ehhh... Kładę się spać... Dobranoc.
KAL, to weź tego swojego męża w obroty! Powiedz mu, że co dwa dni, to co dwa dni i dlaczego on tego nie pilnuje.
I się nie stresuj, jak ostatnio było 3 dni temu, to nie jest tak źle :*💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
U mnie tez chyba ten cykl idzie na straty. Monitorng w 12 dc pokazał pęcherzyk 10, idę jeszcze w piątek (16dc) zobaczyć czy urósł, ale wątpię bo śluzu nie mam rozciagliwego w tym cyklu wcale...
Cykle ma 26 dniowego, wiec nawet jak będzie owulacja w weeekend ( 17-18dc) to za krótka fl i się nie utrzyma.
W czerwcu byłam na monitoringu tez nie było owulacji.
Teraz monitoring (październik) wskazuje na to samo.
Zrobię jeszcze monitoring w listopadzie.18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
hej dziewczyny. Udało się dzisiaj dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki większość pamiętam z października, dlatego was podczytuje i oczywiście trzymam kciuki:) U nas się udało mimo, że było tylko trzy dni przed owu i w dzień owulacji więcej nie mieliśmy ochoty .
Magda - mbc, Kasiulka90, klaudiaaa93, Ewi28, 1000, Sung, Fi0lecik, 89Natka lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIneczka wrote:hej dziewczyny. Udało się dzisiaj dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki większość pamiętam z października, dlatego was podczytuje i oczywiście trzymam kciuki:) U nas się udało mimo, że było tylko trzy dni przed owu i w dzień owulacji więcej nie mieliśmy ochoty .
Ostatnio coś często widzę że udaje się, jak przytulanie było 3 dni przed -
nick nieaktualny