LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam 28 lat i mam nadzieje ze bede statystyczna kobieta i urodzę pierwsze dziecko w wieku 29
Tak mówicie o tych wakacjach ze sie rozmarzyłam zwłaszcza ze lodowka juz na zewnatrz brrrr ja wylatuje jeszcze w listopadzie zaraz po testowaniu ciekawe czy wyjazd bedzie na wesoło czy na smutno ogólnie to bez wielkiego żalu zrezygnowałabym z wyjazdu gdybym zobaczyła dwie kreski -
nick nieaktualnyemi64 wrote:Lavendowa jakich testów używasz? Właśnie zrobiłam ten z rossmanna i są dwie kreski tylko nie wiem czy ta druga nie jest za jasna. Jak się wrzuca zdjęcia? To byście może zinterpretowaly mi wynik
Ja używam kupione na amazonie bo mieszkam za granicą Pro matris chyba. A te z rossmana super są, mialam i zawsz pokazywaly dobrze. Wg mnie masz owulacje tzn bedziesz mieć w najblizszych 12-36 h. Czyli mamy tak samo A tez cie tak boli brzuch i jajnik?emi64 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam 27 lat ja tam w zabobony nie wierze jak byłam w ciąży to babcia mi mówiła żebym nie przechodziła pod linkami z praniem ami nie nosiła łańcuszka na szyji bo dziecko owinie sie pepowiną.Może to głupie ale w tym czasie nie nosiłam łańcuszka na szyji ani nie przechodziłam pod linkami z praniem
-
Ja juz bym chciala miec ovu a tu jeszcze z 10 dni18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Czyli rossmanowe na + a z neta jakby keszcze nie ovu ? To z tego samego moczu ? I jak tu wierzyc testom18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Do dziewczyn z wykresami: pamiętajcie, że po zmianie czasu w nocy od jutra będziemy musiały mierzyć temperaturę godzinę wcześniej ;( Chyba że któraś rozpoczyna nowy cykl, to myślę, że może zmienić godzinę mierzenia
właśnie! nienawidzę zmiany czasu i nie wiem zupełnie jak to zmienić, żeby nie pokręcić a wstawać o tej samej może codziennie o 15 minut? Godzina to u mnie niestety duża zmiana... -
nick nieaktualnymi88 wrote:Haha, ja tak mam z tamponami i suplementami - nie kupię jeszcze, bo a nuż nie będzie trzeba. A potem biegam za tym na szybko. No i zawsze jak przychodzi @, to mam załamanie w zdrowym odżywianiu, które czasem przedłuża się na większość cyklu
O basenie pisała mama ginekolog, że super. A na infekcje zapobiegawczo probiotyk po wizycie na basenie
no ale suple to trzeba przynajmniej pare miesięcy przed ciążą... jak masz niedobory to mogą być problemy z zajściem...
Jeśli chodzi o plany, to wakacji i tak jeszcze nie planuję, ale ferie tak. Najwyżej wykupię ubezpieczenie od rezygnacji i jeśli zajdę w ciążę i z jakiegoś powodu nie będę mogła lecieć, to się przyda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 22:07
-
Sung wrote:właśnie! nienawidzę zmiany czasu i nie wiem zupełnie jak to zmienić, żeby nie pokręcić a wstawać o tej samej może codziennie o 15 minut? Godzina to u mnie niestety duża zmiana...Akceptacja!
-
Sung wrote:no ale suple to trzeba przynajmniej pare miesięcy przed ciążą... jak masz niedobory to mogą być problemy z zajściem...
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
A ja 30:) u mnie owulka prawdopodobnie dzis byla max jutro, choc popoludniu to tak jjnik lewy bolal na ktorym byl oecherzyk dominujacy ze musialam sie polozyc. Mam nadzieje, ze zołnierzyki odzywione żelem sposzą się wzorowo
KAL, Emi chyba testowanie wypadnie Nam w podobnym termini hihihi
My dzialamy co dwa dni, żeby plemniczki byly caly czas w obiegu:)
Dobrej nocki
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Trzymam kciuki dziewczyny Mnie obudził wiatr i ból brzucha właśnie taki jak na @ wzięłam dupka i czekam aż minie ponoć no normalnie na początku, ale człowiek zawsze się denerwuje
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny