LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No mnie jajnik boli dalej. Dziś 19dc a tempa jeszcze nie skoczyła. Pewnie jutro skoczy to obstawiam owu na dzisiaj
Też liczę że żel karmi żołnierzyki a misiowanie co dwa dni z jednym małym wyjątkiem no ale wszystko wraca do normy hihi....Akceptacja! -
Dziewczyny, zostało mi 5 dni do testowania i ta zmiana czasu.
Przesunęłam o pół godziny (zawsze 7, dziś 7:30 wg. czasu letniego) mam nadzieję, że to nie zaburzy temperatury i nie da mi jakieś złudnej nadziei?
Wolałabym przeskok w drugą stronę, będąc tak blisko testowania6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Dziewczyny, będę testować 4.11. od 3 dni dziwnie boli mnie brzuch - trochę tak jak przed okresem ale nasilenie jest tak słabe, że w sumie trudno nazwać to bólem. Chyba przez to znowu obsesyjnie myślę o ciąży.
Jestem tak bardzo nastawiona na ten cykl i boję się że znowu się zawiodę -
Ro wrote:Dziewczyny, będę testować 4.11. od 3 dni dziwnie boli mnie brzuch - trochę tak jak przed okresem ale nasilenie jest tak słabe, że w sumie trudno nazwać to bólem. Chyba przez to znowu obsesyjnie myślę o ciąży.
Jestem tak bardzo nastawiona na ten cykl i boję się że znowu się zawiodę
Wpisana jesteś każda z nas wychwytuje nawet najmniejsze zmiany w organizmie i przypisuje je ciąży a jak przychodzi @ to wielki żal i rozczarowanie ale czymś żyć trzeba a nauka jest najlepszym powodem by dalej walczyćRo, Agatella88 lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak to jest dokladnie z ta temp ? Jak jest skok to wystapila owulacja ? Przed skokiem jest spadek ?18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Marika ja sie na templach nie znam. Nie mierze. Ale jak w tum cyklu sie. Nie uda, to 5cs zaczne mierzyc..
Okropna dzis pogoda i straszny wiatr
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
ewka1990 wrote:Ja dziś dostałam okres niestety kolejny cykl stracony.W tym cyklu ani brzuch ani piersi mie nie bolały na okres.2cs
-
A ja znowu nie wytrzymalam. Mialam testowac 1.11 ale od 4 dni temperatura wysoka i stała, mrowienie sutków zwłaszcza wieczorem, no i zrobilam juz dzis. I są dwie kreski!!! Ta druga jest mega blada, ale może dlatego, ze @ powinnam dostac dopiero jutro. Ale nie dostane raczej juz. Hurraaaaa
1000, DoveLove, Almond, HopeandFaith, Magda - mbc, KAL, MałaMi90, mi88, klaudiaaa93, Fi0lecik, Malinka7, Kasiulka90, Sung, Ro, Helenka_mała, Angie38 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:A ja znowu nie wytrzymalam. Mialam testowac 1.11 ale od 4 dni temperatura wysoka i stała, mrowienie sutków zwłaszcza wieczorem, no i zrobilam juz dzis. I są dwie kreski!!! Ta druga jest mega blada, ale może dlatego, ze @ powinnam dostac dopiero jutro. Ale nie dostane raczej juz. Hurraaaaa
Gratulacje! pierwszy listopadowy pozytyw -
Cuddlemuffin suuuuper:-)! Gratulacje!!! Listopad jeszcze sie nie zaczął a juz 1-sza fasolka
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualnyGratulacje. Super. Trzymam kciuki za Ciebie i Fasolkę. U mnie 14 dc . Śluz bardzo ładny jak białko kurzego jajka. Robimy to co dwa dni. Zobaczymy co z tego będzie. Jeszcze raz gratuluję. Kurczę. Jak ja Ci zazdroszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 14:20
-
cuddlemuffin wrote:Dzięki Dziewczyny! Trzymajcie kciuki, żeby to trwało! ( poprzednio szczęście trwało krótko, do 12 tygodnia tylko.. Ale tym razem musi sie udać!) jutro dzwonie do gina i czekam na pierwsze usg.2cs